Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Ismét fergeteges hangulat a Savaria Szimfonikus Zenekar előadásán

2022.11.22

Forrás: Schaeffler Sajtóközlemény
13. alkalommal rendezte meg a Savaria Szimfonikus Zenekar a Hollywood Classics Filmzenei koncertet. A Schaeffler Savaria több mint 700 jegyet vásárolt a produkcióra, hogy támogassuk kollégáink kikapcsolódását.


A műsor színvonala idén is kiemelkedő volt: kiváló karmester, nagyszerű zenészek, magukkal ragadó fellépők és sziporkázó műsorvezetés. Az est karmestere Pejtsik Péter lehengerlő műsort állított össze. Az est sztárfellépői Tóth Vera és Majsai Gábor voltak, akik nagyszerű előadást nyújtottak. A parádés műsorvezetést Bősze Ádámnak köszönhettük, aki számtalanszor bevonta az előadásba vagy épp megnevettette a közönséget.

A filmzenei koncerten ezúttal a hazai klasszikusok kerültek első sorban terítékre. Elhangzott többek között a Hyppolit, az Üvegtigris, a Valami Amerika és a Macskafogó betétdala. Válogatást kaptunk nemzetközi filmek és sorozatok zenéiből is, amelyek közös jellemzője, hogy magyar vonatkozással is rendelkeznek: Star Trek, Magyar Vándor, Elemi ösztön, X-Men, Vezércsel - megannyi ismert film és sorozat betétdala helyet kapott a produkcióban.

Kihagyhatatlan zenei élmény évről évre! Reméljük, mindenki kellemesen szórakozott!

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; - Schaeffler

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: