Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Siemens eszközök is dolgoznak a gyulai Airbus gyárban

2022.11.15

Forrás: Siemens, Hírek
Az új helikopteralkatrész-gyár energiaelosztási és biztonsági rendszerét is a Siemens szállította.
2022. június 1-jén adták át az Airbus Helicopters Hungary Gyulán épült gyárát, melyben a termelés július 28-án kezdődött meg.


A zöldmezős beruházás keretében az INPARK Gyula ipari parkban felépített, több mint 13 ezer négyzetméter alapterületű, 25 milliárd forint értékű üzemben több mint kétezerféle precíziós alkatrészt gyártanak Európa legnagyobb légiipari vállalata számára. A NIPÜF Csoport által megvalósított ingatlanfejlesztés generálkivitelezője a Market Építő Zrt. volt.

A gyulai gyáregység komplett energiaelosztási rendszerét Siemens eszközökkel – kis- és középfeszültségű kapcsolóberendezésekkel, transzformátorokkal – valósította meg alvállalkozóként a Tánci Kft. Az épület biztonságáról a Siemens Siveillance intelligens videókezelő szoftver gondoskodik, amely lehetőséget biztosít a kezelő- és őrszemélyzet számára, hogy a telepített kamerák képeit Full HD minőségben felügyelje és rögzítse. A SiPass Integrated beléptető rendszer pedig több mint félszáz belépési ponton biztosítja az arra jogosult személyek áthaladását.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: