Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Marco Wittmann a Schaeffler REPXPERT márkanagykövete

2022.06.13

Forrás: Shaeffler Sajtóközlemény
• A Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletágának sikerült megnyernie Marco Wittmann, DTM-pilótát a REPXPERT márkanagykövetének


• A REPXPERT a független alkatrészpiacon működő műhelyeknek nyújt átfogó szervízszolgáltatásokat 

• Az együttműködés a most zajló DTM szezonra vonatkozik 

Az ipari és autóipari beszállító Schaeffler vállalat Autóipari Kereskedelem üzletága Marco Wittmann, DTM-pilótát a REPXPERT márkanagykövetének szerződtette. A REPXPERT a Schaeffler Autóipari Kereskedelem üzletágán belül működik, a műhelyeknek biztosít szolgáltatásokat: műszaki oktatás, szerviz-hotline, javítással kapcsolatos információk online felületen és applikáción keresztül történő átadása, speciális szerszámok és számos további digitális szolgáltatás teszi lehetővé, hogy a független szervizek elmélyíthessék szaktudásukat, és lépést tarthassanak az új technológiákkal.

Marco Wittmann és a Schaeffler együttműködése 2019-ben kezdődött. A pilóta az idei szezonban az új Schaeffler BMW M4 GT3 autóval áll rajthoz. A versenyszezon indulásakor Wittmann kibővítette együttműködését a Schaefflerrel és aláírt egy szerződést a mostani szezonra, melynek értelmében a REPXPERT márkanagykövete lesz. Mostantól tehát a REPXPERT-logó díszíti Marco Wittmann versenyoverállját. Az együttműködés közösségi médiában, valamint rendezvényeken való szerepléseket is magába foglal.

A frankországi Wittmann csupán néhány kilométerre nőtt fel a Schaeffler Herzogenaurach-i székhelyétől. A karosszérialakatos végzettséget szülei autójavító műhelyében szerezte meg, ahol a versenyszezon befejezése után is dolgozik. Ott ismerte meg először a Schaeffler-termékeket is. „Nagyon örülök a partneri megállapodásnak. Már a szakképzésem alatt is dolgoztam Schaeffler-termékekkel. Ezért ismerem és nagyra értékelem a REPXPERT márkát és szolgáltatásait” - mondja Marco Wittmann.

A Schaeffler évek óta szerepel vállal a DTM-ben, műszaki szakértelmével támogatja a versenyzőket és a csapatokat. A REPXPERT-nek ez az első szponzori megállapodása a versenysportban. Sven Olev Müller, a Schaeffler REPXPERT Garage Services vezetője ismertette az együttműködés hátterét: „Marco Wittmann és a REPXPERT – tökéletesen összeillenek. Szakmai hátterével és szerviz-tapasztalatával Marco igazán hiteles márkanagykövet. Izgalom, szenvedély és a legmagasabb szintű sportteljesítmény - ezek segítenek nekünk abban, hogy partnereinket megszólítsuk és a REPXPERT márkát ismertebbé tegyük.”

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Schaeffler

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: