Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Triplázott a Lidl: Harmadszor is Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedőjének választották

2022.06.16

Forrás: Lidl Hírek
A vállalat emellett Diszkont kategóriában is győzedelmeskedett második kerületi, Csalogány utcai áruházával.


A Store Insider szaklap idén nyolcadik alkalommal hirdette meg az Az Év Boltja versenyét, melynek célja, hogy megtalálja Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit. A szakmai zsűri döntésének értelmében a vállalat sorozatban harmadik éve büszkélkedhet Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője címmel, köszönhetően friss, széles, minőségi kínálatának. A versenyen a kiskereskedelmi láncok mellett díjazták a bolti egységeket is, ahol Diszkont kategóriában ezúttal a Lidl 2. kerületi, Csalogány utcai áruháza lett Az Év Boltja.

Köszönjük szépen az elismerést!

Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője díj és Az Év Boltja diszkont kategóriában díj alapja a Store Insider szakmai lap által Magyarországon, élelmiszer és FMCG termékeket forgalmazó kiskereskedelmi egységek, láncok üzemeltetőinek meghirdetett Az Év Boltja elnevezésű verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív,  szakmai zsűri által, előre meghatározott szempont rendszer alapján, két fordulóban értékelt elismerés. Az elbírálás és az elnyert díj szerint a Lidl Magyarország zöldség-gyümölcs kategóriában egyedülálló kínálattal, minőséggel, illetve ezeket biztosító elvekkel rendelkezik.

www.lidl.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Agrár ; Élelmiszer ; - Lidl

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből: