Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Milák Kristóf az Audi támogatásával is készül a Világbajnokságra

2022.06.14

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
Budapest, 2022. június 14. – Az Audi hosszú évek óta kiemelt támogatója a hazai úszósportnak, melynek keretében a legjobb úszók a négykarikás márka autóit használják hazai felkészülésük és versenyeik során.


Ez a kiváló együttműködés most az olimpiai bajnok Milák Kristóf részvételével bővült, aki a napokban vette át turbókék Audi Q3 S line 35 TFSI S tronic tipusú 150 lóerős autóját az Audi márkaigazgatójától, Zakariás Fruzsinától. Ezzel újabb fejezet nyílt a Magyar Úszó Szövetség és az Audi együttműködésében, hiszen az autó már a hamarosan kezdődő FINA 2022 VB előtt tudja segíteni a bajnok felkészülését.

„Az autó és az autóvezetés mindig nagy szenvedélyem volt, így az Audi speciális helyet foglal el életemben, nagy várakozással tekintek az együttműködés elé. – mondta Kristóf az Audi Q3 átvétele után. „Nekem ugyan alapvetően az aszfalt közelsége tetszik, és így igen érdekes volt először kipróbálni egy SUV típust. Az Audi Q3 meglepően kényelmesnek bizonyult, és magassága miatt az út is jól belátható, ami nem utolsó szempont a vezetés során. Mivel sokat, és általában sok csomaggal utazom, az autó felszereltsége mellett annak mérete is fontos számomra.” -tette hozzá.

Az Audi Q3 kipróbálására először a Budapest – Hódmezővásárhely útvonalon nyílt lehetőség, mert Kristóf szerdáig még ott készül a világbajnokságra. Csütörtökön költözik be a VB alatt otthonául szolgáló szállodába, és onnantól már csak a versenyekre történő ráhangolódás a fontos.

„Nagy örömmel indítjuk útjára a Kristóffal való együttműködést, és büszkék vagyunk arra, hogy újabb fantasztikus sportolóval bővült az Audival együttműködő kiváló sportolók és hírességek köre – mondta Zakariás Fruzsina, Audi márkaigazgató. „Ennek kereteit értelemszerűen a VB után határozzuk meg, mert most a legfontosabb a jó szereplés, de remélhetőleg már most hozzá tudunk járulni egy újabb sikeres versenyhez, a magyar úszók kiváló eredményeinek gyarapításához. Sok sikert és eredményes szereplést kívánunk valamennyi VB résztvevő magyar sportolónak!”

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország). 

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; - Audi ; Fém, gépipar

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: