Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

A MILWAKUEE izzítja a Red Bull Romaniacs 2022-es világbajnokság előfutamát

2022.06.13

Forrás: Avantgarde Group, MILWAKUEE Közlemény
A MILWAUKEE® igazán feltüzeli a Red Bull Romaniacs versenyt! A világ egyik legnagyobb kihívását jelentő romániai Hard Enduro Világbajnokság egyik szakaszát, az előfutam útvonalát a MILWAUKEE® eszközeivel építik.


A Red Bull Romaniacs a szezon egyik legkeményebb Hard Enduro versenye, amely világszerte felvillanyozza az extrém sportok rajongóit. Maga a verseny kombinációja a hosszútávú versenyzésnek, a terep- és a kihívásos versenyzésnek. Az idei világbajnoki verseny július 26-30 között zajlik majd a romániai Nagyszebenben, a Kárpátok terepjáró útvonalain. Idén több mint 50 országból érkeznek profik és versenyrajongók, köztük a szakma igazi sztárjai: Graham Jarvis (aki 11-szer állt dobogón, ebből 6 Red Bull Romaniacs győzelmet tudhat magáénak), Wade Young, Manuel Lettenbichler vagy a tavalyi győztes Billy Bolt. Sőt két sikeres évad után a Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) immáron hivatalosan is támogatója az Enduro Super Series világbajnokságnak, amelynek része a romániai futam is – így ma már a világ élvonalbeli versenyei közé tartozik, kompromisszumok nélkül.

"A Hard Enduro útvonal leglátványosabb szakaszának megépítése egy izgalmas kihívás. A MILWAUKEE® Heavy Duty szerszámainak professzionalizmusa és megbízhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az adrenalin rajongók elvárásainak” - mondta Tomasz Wszołek, a MILWAUKEE® CEE regionális képzési menedzsere.

Amellett, hogy a MILWAUKEE® eszközökkel segíti az előfutam (az úgynevezett prológus) útvonalának megépítését, a verseny alatt a motorozás és az extrém sportok rajongói számára extra aktivitásokat is szervez. A wisconsini márka ezzel tovább erősíti meglévő pozícióját a motorsportok világában. A MILWAUKEE® szakemberei és szerszámai extrém körülmények között is  garantálják a kiemelkedő teljesítményt és az erőt.

A MILWAUKEE®-ról
A MILWAUKEE® a vezeték nélküli elektromos szerszámok, kézi szerszámok és tartozékok, valamint a professzionális felhasználóknak szánt egyéni védőfelszerelések és a PACKOUT™ tárolórendszer vezető gyártója.
Az 1924-es alapítása óta a MILWAUKEE® vezető szerepet tölt be az elektromos szerszámok iparában mind a tartósság, mind a teljesítmény tekintetében. A márka az építőiparra, a hidraulikára, az ácsmunkákra, a tetőfedésre és a szállítmányozásra összpontosítva a legmagasabb minőségű technológiai megoldásokat kínálja, amelyek rugalmas akkumulátorplatformokon alapulnak: M18™, M12™ és MX FUEL™. A MILWAUKEE® folyamatos innovációjának katalizátora az évek során a professzionális felhasználók biztonságának és termelékenységének javítása, valamint a teljesen vezeték nélküli munkakörnyezet megteremtésére való törekvés volt. A márka egyre több akkumulátoros alternatívát kínál a dízel-, hálózati vagy pneumatikus meghajtású megoldások hátrányai nélkül. Nincs kompromisszum a teljesítmény és a hatékonyság terén, nincs károsanyag-kibocsátás, nincs szükség karbantartásra vagy benzinre.


www.milwaukeetool.com   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: