Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Az új generációs DAF gyártása elérte a mérföldkőnek számító 10.000. darabot

2022.06.02

Forrás: DAF Trucks Sajtóközlemény
A legsikeresebb termékbevezetés a DAF több mint 90 éves történetében


A DAF legyártotta a 10.000. új generációs DAF-tehergépkocsiját. Mivel az új generációs DAF XF, XG és XG⁺ sorozat hivatalos gyártása csak idén télen kezdődött el, a mai fordulópont a DAF gyökeres változást hozó tehergépkocsijainak átütő sikerét bizonyítja.
 
A teljesen új fejlesztésű új generációs XF, XG és XG⁺ sorozat elnyerte a „2022-es év nemzetközi tehergépkocsija” címet, és több európai országban is „Az év tehergépkocsijának” választották. 

Akár 10%-kal jobb üzemanyag-hatékonyság

A DAF a tehergépkocsi-gyártók közül elsőként – és eddig egyetlenként – optimális módon kihasználta a tömegadatokra és méretekre vonatkozó új európai jogszabályokat, és ezáltal új etalont teremtett a hatékonyság, a biztonság
és a járművezetői kényelem terén. A kiváló aerodinamikai tulajdonságok, az új hajtásláncok és a járművezetőt támogató speciális rendszerek együttesen azt eredményezték, hogy ügyfeleink több mint 10%-os üzemanyag-megtakarításról számolnak be, ennek megfelelő csökkenéssel együtt a CO2 -kibocsátásban. 

Győztes kombináció

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketing és értékesítési igazgatója így nyilatkozott: „Az új generációs DAF XF, XG és XG⁺ járművek a járművezetők és a flották kedvencei is. A cégünk zászlóshajóinak számító tehergépkocsik tele vannak újításokkal, formatervezésük gyönyörű, álom vezetni őket, és az iparág legnagyobb és legkényelmesebb fülkéivel vannak felszerelve. A tulajdonosok a legalacsonyabb üzemeltetési költségek és a maximális rendelkezésre állás előnyeit élvezhetik. Ez a tökéletes győztes kombináció.”

Magasan képzett alkalmazottak

Harry Wolters, a DAF Trucks elnöke a következőket tette hozzá: „A mérföldkőnek számító 10.000. legyártott tehergépkocsi nemcsak az új generációs DAF-tehergépkocsik kiváló minőségét bizonyítja, hanem a DAF több mint 10.000 elhivatott alkalmazottjának munkájáról is tanúskodik, akik díjnyertes kamionjaink tervezéséért, fejlesztéséért, gyártásáért, reklámozásáért és ügyfélszolgálatáért felelősek.”

www.daftrucks.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: