Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Mercedes-Benz a 2016-os CES-en - "It
2016.01.18
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
Las Vegas, USA. A Mercedes-Benz az autóipari digitalizáció éllovasa. Az "it's all about me" mottó alatt a Mercedes standjának látogatói elmerülhetnek a Mercedes me világába.

Megtapasztalhatják, hogy a rendszer miként köti össze a modern mobilitást a mindennapok digitalizációjával az intelligensen összehálózott járművektől kezdve a lifestyle-ajánlatokon keresztül a jövő digitális autójáig. Exkluzív meglepetéssel is készült a Mercedes-Benz, ugyanis a látogatók még a detroiti világpremier előtt megcsodálhatják a vadonatúj E-osztály innovatív műszerfalát, így például a nagyfelbontású kijelzőket, a szabadon személyre szabható megjelenítéseket és animációkat, az érintés-érzékeny Touch Control-t, valamint a kapacitív külső antenna csatlakozással és vezeték nélküli töltési funkcióval is kiegészített okostelefon-integrációt. Mindez a digitalizáció és a kapcsolódások új korszakát hozza el. A jövő felhasználói élményét vizionálja a Mercedes-Benz "Concept Intelligent Aerodynamic Automobile" koncepciómodell is.

"Olyan digitális autóké a jövő, ahol az ember áll majd a középpontban", mesélte Dr. Thomas Weber, a Daimler AG vezetőségének tagja, aki a Mercedes-Benz Cars fejlesztéseiért és a konszern kutatásaiért felel. "A Mercedes-Benznek az autógyártók között egyedülálló szinten sikerült megvalósítania az autónak és a vezető életterének az intelligens kapcsolatát. A Mercedes me biztosítja az interaktív kapcsolódási felületet az ember, a jármű és a Mercedes-Benz márka között. A CES-en mindez az 'It's all about me' szlogen alatt tapasztalható meg.

Mercedes me: az egyedülálló ügyfélkapcsolat új mércéje

Ebből az okból kifolyólag a Mercedes-Benz az idei CES kiállításon felállított egy ideiglenes Mercedes me Pop-up Store áruházat, ahol a CES látogatói felfedezhetik és átélhetik a Mercedes me sokszínű világát.

A Mercedes-Benz a Mercedes me rendszerrel a CES-en az Amerikai piacon első ízben mutatta be a Mercedes-Benz teljesen személyre szabható világát. Akárcsak Európában és rövid időn belül Ázsiában, a Mercedes me portál még az idei év folyamán elérhetővé válik az ügyfelek és az érdeklődők számára. A CES-en a látogatók ebbe a világba nyerhetnek betekintést: a http://mercedes.me internetes portál a lehetőségek széles tárházát kínálja például a szervizidőpont-egyeztetéstől kezdve az autóval történő összekapcsolódáson keresztül egészen a személyre szóló ajánlatokig például a finanszírozási szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Mindezeken felül az ügyfelek és az érdeklődők számos olyan ajánlattal találkozhatnak, amelyek bőven túlmutatnak magán az autón. A teljes paletta már nem csupán digitális formában, de a valós életben is elérhető - például a belvárosi Mercedes me Store központokban. 2014 óta immár 5 Store nyílt meg világszerte, amelyek az életstílus és a kultúra Hot-Spotjává nőtték ki magukat. A CES időtartama alatt Las Vegasban is megnyitotta kapuit egy ideiglenes Mercedes me Store, ahol a márka bemutatja széleskörű szolgáltatás-kínálatát.

Mercedes me connect - összehálózva az én autómmal

Az autóipar jövőjének egyik kulcsfontosságú eleme: az összehálózott jármű. Az új Mercedes-AMG GT S és a Mercedes-AMG C 63 Coupé utasterében a kiállítás látogatói és érdeklődői informálódhatnak a Mercedes me szolgáltatásokról: az olyan alapszolgáltatásoktól kezdve, mint például az automatikus vészhívó rendszer, egészen a távirányítható Remote Online-szolgáltatásokig. A Mercedes me portál és az okostelefonos alkalmazás segítségével számos információt lekérhetünk a járműállapotról, programozhatjuk az állófűtést, vagy távolról nyithatjuk és zárhatjuk az ajtókat. A Mercedes me alkalmazás egyik csúcspontja: a kényelmes ajtótól-ajtóig navigáció.

A vadonatúj Mercedes-Benz E-osztály multimédiás rendszerének áttekintése

Egy további fénypont: a vadonatúj E-osztály, amely néhány nap múlva Detroitban, az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon fogja világpremierjét ünnepelni. Minden idők legintelligensebb üzleti limuzinjával a Mercedes-Benz a kapcsolódást és a digitalizációt eddig nem látott szintre emeli. A CES látogatóinak exkluzív lehetőségük nyílik még a világpremier előtt megismerni az innovatív multimédiás rendszert. Az új E-osztály mérföldkőnek számít a klasszikus kezelési- és kijelző-koncepció, valamint a digitális felhasználói élmény egyesítését tekintve.

A megszokott kezelőelemeken felül, mint például a Controller, a Touchpad (érintőpad), a különféle kapcsolók és a Linguatronic beszédvezérlés, az új E-osztály a világ első autójaként érintés-érzékeny gombokkal is rendelkezik a kormánykeréken. A kormánykerék két küllőjének felületei hasonlóak egy okostelefon kijelzőjéhez, így érzékelik a vízszintes és a függőleges kézmozdulatokat is, ezáltal mind a műszercsoport kijelzőjén, mind pedig a központi képernyőn különösen egyszerűvé vált a görgetés. A kívánt menüpont az érintés-érzékeny felület megnyomásával aktiválható. Ezáltal a teljes multimédiás rendszer kezelése logikus, intuitív és ergonomikus - mégpedig anélkül, hogy kezeinket le kellene vegyük a kormányról. A Mercedes-Benz ezzel a fejlesztéssel a világ első autógyártójaként első ízben tette lehetővé a teljes multimédiás rendszer kormánykerékről történő irányítását.

"Járműveink magas szintű összehálózottságával a kezelhetőség megkönnyítése érdekében egyre nagyobb jelentőséget kap az összes funkció kezelése és megjelenítése. Legyen szó akár a multimédiáról, az asszisztens rendszerekről vagy az autonóm közlekedésről - fontos szempont, hogy a vezető és az utasok számára a járműben és a járművön kívül egyaránt lehetővé tegyük az autóval való összekapcsolódást. Ehhez ugyanúgy hozzátartozik a magas szintű funkcionalitás, mint a gyönyörű megjelenítés, mondja Dr. Thomas Weber, a Daimler vezetőségének tagja.

A vadonatúj E-osztályban a Mercedes-Benz bevezeti az első teljesen digitális, 1920x720 pixel felbontású műszercsoportot. Ennek köszönhetően eddig nem látott dimenziók nyílnak meg a vezető számára a megjelenítés és az információk tekintetében. Első ízben válik lehetővé a nagyfelbontású animált megjelenítés, ami egy teljesen újfajta élményt kínál. Az animált megjelenítésnek köszönhetően például az asszisztens rendszerek és a DYNAMIC SELECT rendszer működése intuitívabban figyelemmel kísérhető. A műszercsoport megjelenítését tekintve három különféle stílus áll rendelkezésre: "Classic", "Sport" és "Progressive".

Újabb csúcstechnológia: okostelefon-integráció az új E-osztályban

Az okostelefonok kábel nélküli töltését mindenki örömmel fogadja, hiszen így elkerülhető a folyamatos kábelkeresés és a kábelek sokaságának zavaró jelenléte. A Mercedes-Benz az új E-osztállyal ezt a technológiát máris elérhetővé teszi a felhasználók számára, amit kapacitív antenna-csatlakozással egészít ki. Az eszközt egyszerűen csak tegye le a középkonzol elülső részének tárolófelületére, és az okostelefon a Near Field Communication (NFC) segítségével máris magától összekapcsolódik a multimédiás rendszerrel. Az indukciós töltőfelület mérete 153x90 milliméter, és azokkal a mobileszközökkel kompatibilis, amelyek támogatják a Qi-szabványt. További előny: a Near Field Communication-t használva saját okostelefonunk egyben egy digitális járműkulcs funkcióját szintúgy be képes tölteni, így az autó a telefonnal nyitható, zárható és indítható.

Az új E-osztály az Apple járművökön belüli kommunikációs rendszerét is támogatja, ezáltal lehetővé válik a CarPlay® felület elérése a központi rendszer kijelzőjén, akárcsak a Google okostelefonokra fejlesztett Auto™ funkciója.

Digitális Transformer Hollywood-élménnyel

A Mercedes-Benz standjának egy újabb fénypontja a "Concept Intelligent Aerodynamic Automobile" tanulmányautó, amely Las Vegasban ünnepli amerikai premierjét. A koncepciómodell Frankfurtban, a 2015-ös IAA-n állt első ízben a nagyközönség elé, egy kis betekintőt nyújtva a jövő autóinak felhasználói élményébe és kezelőfelületébe. A tanulmány első ízben valósítja meg a járművön belül Hollywood-filmminőségben a grafikákat és az animációkat. A legújabb NVIDIA DRIVE megjelenítési chiptechnológiának, valamint a The Foundry-val, vagyis a film- és videóprodukciók egyik piacvezető kreatív szoftverfejlesztőjével való együttműködésnek köszönhetően a 3D-megjelenítések valós időben válnak lehetővé az autóban. Az eredmény egy teljes értékű vizuális moziélmény, amit a CES látogatói élőben átélhetnek a Mercedes-Benz standján.

A "Concept Intelligent Aerodynamic Automobile" egy digitális Transformer, amely kiválóan prezentálja az autóipar technológiájának tendenciáját és jövőjét. Az autó automatikusan képes változtatni formáját, így a városi forgalom négyajtós kupéja 80 km/h-s sebesség felett egy aerodinamikai világrekorderré változik, amely fantasztikus 0,19-es cw-értékkel büszkélkedhet. A négykerekű ezen felül betekintést nyújt a jövő digitális autóinak világába: egy teljes digitális fejlesztés és gyártás, amely a külvilággal teljes mértékben össze van hálózva. A vadonatúj E-osztály pedig ennek a jövőbe mutató koncepciónak egy részét valósítja meg a mában - például a kormánykerék Touch Control felületével és a digitális műszerfallal.

Beszélő inspiráció

A kiállítási standon az érdeklődő látogatóknak lehetőségük nyílik beszélgetni a szakemberekkel. A Mercedes-Benz szakemberei az érdeklődőket elvezetik a kulisszák mögé például a Mercedes me, a digitális járművek, a kontextuális intelligencia, az autonóm közlekedés, vagy akár a virtuális valóság témákban. Hogy azok az érdeklődők se maradjanak érdekes információk nélkül, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a CES-re, a beszélgetéseket és a szakemberek előadásait feltöltjük az internetre, ahol élőben követhetik az eseményeket.

www.mercedes-benz.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Virtuális valóság (VR) ; Ipari hírek

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre