Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladhatja,ha meghirdeti ipari ingatlanát. Már akár 12 képpel hirdethet: ipariingatlanok.hu: Egyet fizet, többet kap.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.07.03.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Mercedes-Benz a 2016-os CES-en - "It
2016.01.18
Forrás: Mercedes-Benz Hírek
Las Vegas, USA. A Mercedes-Benz az autóipari digitalizáció éllovasa. Az "it's all about me" mottó alatt a Mercedes standjának látogatói elmerülhetnek a Mercedes me világába.

Megtapasztalhatják, hogy a rendszer miként köti össze a modern mobilitást a mindennapok digitalizációjával az intelligensen összehálózott járművektől kezdve a lifestyle-ajánlatokon keresztül a jövő digitális autójáig. Exkluzív meglepetéssel is készült a Mercedes-Benz, ugyanis a látogatók még a detroiti világpremier előtt megcsodálhatják a vadonatúj E-osztály innovatív műszerfalát, így például a nagyfelbontású kijelzőket, a szabadon személyre szabható megjelenítéseket és animációkat, az érintés-érzékeny Touch Control-t, valamint a kapacitív külső antenna csatlakozással és vezeték nélküli töltési funkcióval is kiegészített okostelefon-integrációt. Mindez a digitalizáció és a kapcsolódások új korszakát hozza el. A jövő felhasználói élményét vizionálja a Mercedes-Benz "Concept Intelligent Aerodynamic Automobile" koncepciómodell is.

"Olyan digitális autóké a jövő, ahol az ember áll majd a középpontban", mesélte Dr. Thomas Weber, a Daimler AG vezetőségének tagja, aki a Mercedes-Benz Cars fejlesztéseiért és a konszern kutatásaiért felel. "A Mercedes-Benznek az autógyártók között egyedülálló szinten sikerült megvalósítania az autónak és a vezető életterének az intelligens kapcsolatát. A Mercedes me biztosítja az interaktív kapcsolódási felületet az ember, a jármű és a Mercedes-Benz márka között. A CES-en mindez az 'It's all about me' szlogen alatt tapasztalható meg.

Mercedes me: az egyedülálló ügyfélkapcsolat új mércéje

Ebből az okból kifolyólag a Mercedes-Benz az idei CES kiállításon felállított egy ideiglenes Mercedes me Pop-up Store áruházat, ahol a CES látogatói felfedezhetik és átélhetik a Mercedes me sokszínű világát.

A Mercedes-Benz a Mercedes me rendszerrel a CES-en az Amerikai piacon első ízben mutatta be a Mercedes-Benz teljesen személyre szabható világát. Akárcsak Európában és rövid időn belül Ázsiában, a Mercedes me portál még az idei év folyamán elérhetővé válik az ügyfelek és az érdeklődők számára. A CES-en a látogatók ebbe a világba nyerhetnek betekintést: a http://mercedes.me internetes portál a lehetőségek széles tárházát kínálja például a szervizidőpont-egyeztetéstől kezdve az autóval történő összekapcsolódáson keresztül egészen a személyre szóló ajánlatokig például a finanszírozási szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Mindezeken felül az ügyfelek és az érdeklődők számos olyan ajánlattal találkozhatnak, amelyek bőven túlmutatnak magán az autón. A teljes paletta már nem csupán digitális formában, de a valós életben is elérhető - például a belvárosi Mercedes me Store központokban. 2014 óta immár 5 Store nyílt meg világszerte, amelyek az életstílus és a kultúra Hot-Spotjává nőtték ki magukat. A CES időtartama alatt Las Vegasban is megnyitotta kapuit egy ideiglenes Mercedes me Store, ahol a márka bemutatja széleskörű szolgáltatás-kínálatát.

Mercedes me connect - összehálózva az én autómmal

Az autóipar jövőjének egyik kulcsfontosságú eleme: az összehálózott jármű. Az új Mercedes-AMG GT S és a Mercedes-AMG C 63 Coupé utasterében a kiállítás látogatói és érdeklődői informálódhatnak a Mercedes me szolgáltatásokról: az olyan alapszolgáltatásoktól kezdve, mint például az automatikus vészhívó rendszer, egészen a távirányítható Remote Online-szolgáltatásokig. A Mercedes me portál és az okostelefonos alkalmazás segítségével számos információt lekérhetünk a járműállapotról, programozhatjuk az állófűtést, vagy távolról nyithatjuk és zárhatjuk az ajtókat. A Mercedes me alkalmazás egyik csúcspontja: a kényelmes ajtótól-ajtóig navigáció.

A vadonatúj Mercedes-Benz E-osztály multimédiás rendszerének áttekintése

Egy további fénypont: a vadonatúj E-osztály, amely néhány nap múlva Detroitban, az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon fogja világpremierjét ünnepelni. Minden idők legintelligensebb üzleti limuzinjával a Mercedes-Benz a kapcsolódást és a digitalizációt eddig nem látott szintre emeli. A CES látogatóinak exkluzív lehetőségük nyílik még a világpremier előtt megismerni az innovatív multimédiás rendszert. Az új E-osztály mérföldkőnek számít a klasszikus kezelési- és kijelző-koncepció, valamint a digitális felhasználói élmény egyesítését tekintve.

A megszokott kezelőelemeken felül, mint például a Controller, a Touchpad (érintőpad), a különféle kapcsolók és a Linguatronic beszédvezérlés, az új E-osztály a világ első autójaként érintés-érzékeny gombokkal is rendelkezik a kormánykeréken. A kormánykerék két küllőjének felületei hasonlóak egy okostelefon kijelzőjéhez, így érzékelik a vízszintes és a függőleges kézmozdulatokat is, ezáltal mind a műszercsoport kijelzőjén, mind pedig a központi képernyőn különösen egyszerűvé vált a görgetés. A kívánt menüpont az érintés-érzékeny felület megnyomásával aktiválható. Ezáltal a teljes multimédiás rendszer kezelése logikus, intuitív és ergonomikus - mégpedig anélkül, hogy kezeinket le kellene vegyük a kormányról. A Mercedes-Benz ezzel a fejlesztéssel a világ első autógyártójaként első ízben tette lehetővé a teljes multimédiás rendszer kormánykerékről történő irányítását.

"Járműveink magas szintű összehálózottságával a kezelhetőség megkönnyítése érdekében egyre nagyobb jelentőséget kap az összes funkció kezelése és megjelenítése. Legyen szó akár a multimédiáról, az asszisztens rendszerekről vagy az autonóm közlekedésről - fontos szempont, hogy a vezető és az utasok számára a járműben és a járművön kívül egyaránt lehetővé tegyük az autóval való összekapcsolódást. Ehhez ugyanúgy hozzátartozik a magas szintű funkcionalitás, mint a gyönyörű megjelenítés, mondja Dr. Thomas Weber, a Daimler vezetőségének tagja.

A vadonatúj E-osztályban a Mercedes-Benz bevezeti az első teljesen digitális, 1920x720 pixel felbontású műszercsoportot. Ennek köszönhetően eddig nem látott dimenziók nyílnak meg a vezető számára a megjelenítés és az információk tekintetében. Első ízben válik lehetővé a nagyfelbontású animált megjelenítés, ami egy teljesen újfajta élményt kínál. Az animált megjelenítésnek köszönhetően például az asszisztens rendszerek és a DYNAMIC SELECT rendszer működése intuitívabban figyelemmel kísérhető. A műszercsoport megjelenítését tekintve három különféle stílus áll rendelkezésre: "Classic", "Sport" és "Progressive".

Újabb csúcstechnológia: okostelefon-integráció az új E-osztályban

Az okostelefonok kábel nélküli töltését mindenki örömmel fogadja, hiszen így elkerülhető a folyamatos kábelkeresés és a kábelek sokaságának zavaró jelenléte. A Mercedes-Benz az új E-osztállyal ezt a technológiát máris elérhetővé teszi a felhasználók számára, amit kapacitív antenna-csatlakozással egészít ki. Az eszközt egyszerűen csak tegye le a középkonzol elülső részének tárolófelületére, és az okostelefon a Near Field Communication (NFC) segítségével máris magától összekapcsolódik a multimédiás rendszerrel. Az indukciós töltőfelület mérete 153x90 milliméter, és azokkal a mobileszközökkel kompatibilis, amelyek támogatják a Qi-szabványt. További előny: a Near Field Communication-t használva saját okostelefonunk egyben egy digitális járműkulcs funkcióját szintúgy be képes tölteni, így az autó a telefonnal nyitható, zárható és indítható.

Az új E-osztály az Apple járművökön belüli kommunikációs rendszerét is támogatja, ezáltal lehetővé válik a CarPlay® felület elérése a központi rendszer kijelzőjén, akárcsak a Google okostelefonokra fejlesztett Auto™ funkciója.

Digitális Transformer Hollywood-élménnyel

A Mercedes-Benz standjának egy újabb fénypontja a "Concept Intelligent Aerodynamic Automobile" tanulmányautó, amely Las Vegasban ünnepli amerikai premierjét. A koncepciómodell Frankfurtban, a 2015-ös IAA-n állt első ízben a nagyközönség elé, egy kis betekintőt nyújtva a jövő autóinak felhasználói élményébe és kezelőfelületébe. A tanulmány első ízben valósítja meg a járművön belül Hollywood-filmminőségben a grafikákat és az animációkat. A legújabb NVIDIA DRIVE megjelenítési chiptechnológiának, valamint a The Foundry-val, vagyis a film- és videóprodukciók egyik piacvezető kreatív szoftverfejlesztőjével való együttműködésnek köszönhetően a 3D-megjelenítések valós időben válnak lehetővé az autóban. Az eredmény egy teljes értékű vizuális moziélmény, amit a CES látogatói élőben átélhetnek a Mercedes-Benz standján.

A "Concept Intelligent Aerodynamic Automobile" egy digitális Transformer, amely kiválóan prezentálja az autóipar technológiájának tendenciáját és jövőjét. Az autó automatikusan képes változtatni formáját, így a városi forgalom négyajtós kupéja 80 km/h-s sebesség felett egy aerodinamikai világrekorderré változik, amely fantasztikus 0,19-es cw-értékkel büszkélkedhet. A négykerekű ezen felül betekintést nyújt a jövő digitális autóinak világába: egy teljes digitális fejlesztés és gyártás, amely a külvilággal teljes mértékben össze van hálózva. A vadonatúj E-osztály pedig ennek a jövőbe mutató koncepciónak egy részét valósítja meg a mában - például a kormánykerék Touch Control felületével és a digitális műszerfallal.

Beszélő inspiráció

A kiállítási standon az érdeklődő látogatóknak lehetőségük nyílik beszélgetni a szakemberekkel. A Mercedes-Benz szakemberei az érdeklődőket elvezetik a kulisszák mögé például a Mercedes me, a digitális járművek, a kontextuális intelligencia, az autonóm közlekedés, vagy akár a virtuális valóság témákban. Hogy azok az érdeklődők se maradjanak érdekes információk nélkül, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a CES-re, a beszélgetéseket és a szakemberek előadásait feltöltjük az internetre, ahol élőben követhetik az eseményeket.

www.mercedes-benz.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Virtuális valóság (VR) ; Ipari hírek

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre