Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Új operációs igazgató a LeasePlan hazai leányvállalatánál

2022.01.10

Forrás: MorphoCom - LeasePlan Sajtóközlemény
BUDAPEST, 2022. január 10. – A flottakezelésben piacvezető LeasePlan új operációs igazgató kinevezésével indította a 2022-es évet.


Bori Máté (39) 17 éves tapasztalattal rendelkezik a járműbiztosítások és a flottamenedzsment területén, a LeasePlannél pedig 2013 óta dolgozik különféle vezetői pozíciókban. A 40 fős operációs terület élén az új vezető felel a gépjárművek teljes életciklusa alatt felmerülő szolgáltatásokért és azok fejlesztéséért, az autók beszerzésétől azok üzemeltetésén át egészen az értékesítésükig. 

Bori Máté 2004-ben kezdte a karrierjét a Nelson Flottalízingnél, ahol flottakezelő és minőségbiztosítási vezetőként dolgozott három évig, majd az Allianznál folytatta pályafutását először key account manageri pozícióban, majd gépjármű-biztosítási termékmenedzserként. Ezt követően került a Groupama Biztosítóhoz hasonló munkakörbe, 2011 és 2013 között pedig az Aegon Biztosítónál volt termékmenedzser. A szakember a kinevezését megelőzően nyolc évig irányította a biztosítási csapatot a LeasePlannél, miközben a bérautós üzletágért, majd az adminisztrációs, később pedig a szervizcsoportért is ő felelt. Szakmai pályafutása során folyamatosan kereste a kihívásokat és a fejlődési lehetőségeket, így örömmel vállalta el a felkérést az operációs igazgatói posztra.

A kedvezőtlen inflációs helyzet, az új autók gyártási és logisztikai nehézségei, az alkatrészek elérési problémái, az egyre hosszabb szállítási idők, valamint az emelkedő költségek visszaszorítása mind olyan nehezítő tényezők, amelyek megoldásra várnak az autóiparban. Ilyen kihívások mellett kell tovább fejleszteni a szolgáltatásunkat és kiszolgálni az ügyfeleinket, figyelembe véve és felhasználva ehhez a visszajelzésekből merített tapasztalatokat” – mondta a frissen kinevezett operációs igazgató.   

Úgy gondolom, hogy sikereket csak jól működő csapatmunkával lehet elérni, amely bizalmon, őszinteségen és az egymás meglátásai iránti nyitottságon alapul. Ez elengedhetetlen számomra ahhoz, hogy vezetőként magabiztosan tudjak tervezni és irányt mutatni a kollégáimnak. A közös munka hatékonyságának növelése érdekében továbbá kinevezésem után átstrukturáltuk az operációs területet: közelebb hoztuk a szolgáltatási területeket a beszerzéshez, és egy csoport alá vontunk össze az adminisztrációs tevékenyégeket, hogy minél rövidebb időn belül kapjunk visszajelzéseket, és még rugalmasabban tudjunk reagálni a gyorsan változó körülményekre. Az operációs stratégia sikeressége azonban túlmutat az operációs területen: kizárólag az üzletágak szoros összefogásával lehet eredményes működést elérni, különösen ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban” – tette hozzá a szakember.

Bori Máté az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola közgazdász szakán szerzett diplomát, majd elvégzett egy egyéves humánmenedzsment-képzést, továbbá a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) „Future Leaders” tehetségprogramját, mely utóbbi alumni testületének önkéntes elnöke is. Ezenkívül az Amerikai Kereskedelmi Kamara karrierorientációs programjának önkéntes karriernagykövete. Szabadidejében legszívesebben családjával kirándul, meccsekre jár, vagy éppen a Velencei-tavat tekeri körbe biciklijével.

A LeasePlanről
A LeasePlan mintegy 1,8 millió autót üzemeltet 29 országban. A vállalat két jelentős és bővülő piacon tölt be vezető szerepet: a LeasePlan üzletág keretében a Car-as-a-Service megoldások globális vezetőjeként új autókat mint szolgáltatást értékesít, CarNext by LeasePlan üzletágával pedig a prémium minőségű, három-négyéves használt autók piacára koncentrál. A vállalat lízingtevékenysége a gépjárművek teljes életciklusára kiterjed a vásárlástól a finanszírozáson és üzemeltetésen át egészen a teljes körű szervizszolgáltatásig, amelyeket általában három-négyéves futamidejű szerződések keretében biztosít. A CarNext by LeasePlan a legmegbízhatóbb használt autók teljes Európát lefedő digitális piactere, melynek segítségével bárki könnyedén juthat a LeasePlan és partnerei flottáiból származó használt autókhoz.  

A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező vállalat küldetése, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű, jövőálló flottaszolgáltatásokat nyújtsa, és rugalmasan biztosítson számukra bármilyen autót, bármikor és bárhol. Ezáltal az ügyfelek a saját tevékenységük fejlesztésére koncentrálhatnak. A LeasePlan továbbá elkötelezett az iránt, hogy vezető szerepet töltsön be az elektromos közlekedésre való áttérésben, ezért vállalta, hogy 2030-ra teljes flottájában nullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást.

Az 1994-ben alapított LeasePlan Hungária Zrt. a LeasePlan Corporation NV csoport tagja, és Magyarországon a flottaüzemeltetés egyik vezető szakértője. További információért keresse fel a vállalat weboldalait: 
leaseplan.com              
autotartosberlet.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: