Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Év vége közeledtével a BMW ismét ünnepi üdvözleteket küld

2021.12.22

Forrás: BMW Sajtóközlemény
December 22-től a bajor prémiumgyártó világszerte több millió BMW modell központi kijelzőjén keresztül kíván ügyfeleinek áldott karácsonyt és boldog új évet.


Karácsony és újév közeledtével a BMW két ünnepi animációval lepi meg ügyfeleit az arra alkalmas BMW modellek központi kijelzőjén keresztül. A látványos animációban kibontakozó jókívánságokat ráadásul kellemes hangulatvilágítás és ünnepi dallamok is kísérik. December 22-től az arra alkalmas BMW modellek központi kijelzőjén – a modellek beindítása után – egy mikulássapkát ábrázoló ikon jelenik meg, ezzel is jelezve a közelgő ünnepi időszakot. A december 26-ig elérhető, „BMW Happy Holiday” ünnepi animáció az ikonra kattintva indítható el: karácsonyi dallam csendül fel, az utastér hangulatos fényjátékba öltözik, a központi kijelzőn pedig karácsonyi animáció látható.

Újév alkalmával egy második ünnepi üdvözlet jelzi az év vége közeledtét

December 31-től az arra alkalmas BMW modellek központi kijelzőjén egy látványos tűzijáték fokozza a szilveszter hangulatát. A bajor prémiummárka újévi üdvözletét ugyancsak hangulatos fényjáték és kellemes dallamok kísérik. Az ünnepi időszak alatt az ügyfelek mindkét animációt tetszésük szerint lejátszhatják újra és újra, az alkalmazás ikonjára kattintva. A személyre szabott ünnepi üdvözletek így évről évre a bajor prémiumgyártó egyre több ügyfeléhez jutnak el: a BMW újévi üzenetei idén már 48 piac több mint 2,6 millió darab BMW modelljében lesznek láthatók. Az ünnepi üdvözletek lejátszásához a BMW modelleknek a megfelelő felszereltségi szinttel és 7-es vagy 8-as verziójú BMW iDrive operációs rendszerrel kell rendelkezniük, a 2020. júliusi gyártástól kezdődően.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Lézer ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 10.000 ipari hírből: