Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

A Hankook Kinergy 4S 2 az Auto Express 2021-es négyévszakos abroncstesztjének győztese

2021.11.19

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook legújabb négyévszakos abroncsát, a Kinergy 4S 2-t választották a legjobbnak az Egyesült Királyság legolvasottabb autósmagazinja, az Auto Express által elvégzett 2021-es négyévszakos abroncsteszten.


Ez a Hankook második tesztsikere 2021-ben, miután az Auto Express nyári tesztjén a gyártó ultramagas teljesítményű abroncsa, a Ventus S1 evo 3 is a legjobbnak bizonyult. A Hankook négyévszakos abroncsa hibátlanul reagált aquaplaning esetén, ami kiemelkedően fontos tényező a brit utakon.

Daventry, Egyesült Királyság, 2021. november 19. – A prémium abroncsgyártó Hankook Kinergy 4S 2 abroncsa megszerezte első tesztsikerét az Egyesült Királyság legolvasottabb autósmagazinja, az Auto Express által végzett 2021-es négyévszakos abroncsteszten. Az Auto Express abroncstesztje 1998 óta megbízható iránymutatást jelent azon sofőrök számára, akik független forrásból szeretnének informálódni az abroncsok teljesítményéről, biztonságáról és üzemanyag-hatékonyságáról. A 2021. november 10-én megjelent különszámban olvasható tesztben a Hankook Kinergy 4S 2 a legnépszerűbb, 205/55 R16 méretű abroncsok kategóriájában 8 másik termékkel mérettetett meg. Minden abroncsot több alapvető, teljesítményre vonatkozó kritérium – pl. nedves tapadás, száraz tapadás, havas tapadás, zaj, gördülési ellenállás és ár – alapján értékeltek, illetve teszteltek finnországi és németországi tesztpályákon.

A Hankook egy újabb teszten teljesített kimagaslóan. Örömmel olvastuk az Auto Express legújabb, négyévszakos abroncsokat összehasonlító tesztjének eredményeit. Vállalatunk több mint 20 éve kínál a vásárlóknak nagy teljesítményű négyévszakos abroncsokat, így valóban úttörők vagyunk ebben a termékkategóriában. Ezek az elismerések is az elkötelezettségünket bizonyítják amellett, hogy a sofőrök olyan abroncsokat választhassanak, amelyek kiemelkedő biztonságot és megbízhatóságot nyújtanak nedves, száraz és havas körülmények között is. További díjaink is ezt támasztják alá: A Kinergy 4S 2 X megnyerte az Auto Bild Allrad négyévszakos tesztjét is, míg az Auto Bild magazin a Hankookot választotta 2021 gyártójának a négyévszakos abroncs kategóriában” – nyilatkozta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

A tesztet szponzoráló Blackcircles.com így fogalmazott: „A Hankook abroncsait rendelő vásárlóink az értékeléseik alapján elégedettek , amelyek alapján termékünk  4,5 pontot kapott az elérhető 5 pontból. A visszajelzések gyakran kitérnek az abroncs teljesítményére havas utakon, a kényelmes vezetési élményre és a kiváló üzemanyag- takarékosságra.

Az Auto Express így foglalta össze az abroncs sikerét: „A Hankook lett a kategória győztese. Az abroncs kiemelkedően teljesített az aquaplaning terén, miközben a többi kritériumban is remek eredményeket ért el, szinte kompromisszumok nélkül. Az abroncs az aquaplaning teszt egyértelmű győztese, és magabiztos formát mutatott a kormányozhatósági teszten is, ahol azokat a kanyarokat is szűken vette, amelyekkel a konkurenciának meggyűlt a baja. Megérdemelten lett első helyezett.” Auto Express (2021. november 09.)

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu      


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; - Hankook Tire

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: