Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

A szombathelyi Schaeffler legyártotta a 40 milliomodik kuplungkinyomó rendszert

2021.11.10

Forrás: Shaeffler Sajtóközlemény
• Termékjubileumot ünnepelt a Schaeffler Savaria Kft.
• A terület 2012 óta dinamikusan fejlődik, folyamatosan bővül


• „Ez a jubileum a Schaeffler-csoporton belül is fontos eredmény. Kiváló teljesítmény” – mondta Szigeti Tibor, a Schaeffler Savaria Kft. ügyvezetője 

A gyártási kiválóság, az innováció és az agilitás alapvető értékek a globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler-csoport számára. A szombathelyi vállalat kuplungkinyomó rendszerek területe is ezen értékek mentén működik és fejlődik évről évre. Nemrég legyártották a 40 milliomodik terméket.

Kuplungkinyomó rendszerek gyártása 2012 óta

A Schaeffler Savaria Kft. 2012-ben kezdte meg a kuplungkinyomó rendszerek gyártását a kinyomóvillák és a kuplungkinyomó főmunkahengerek gyártásával. A terület mintegy 30 munkatárssal indult 9 évvel ezelőtt, számos kihívás mellett. A főbb kihívásokat a szigorú tisztasági követelmények betartása és a saját – központi üzemi logisztikától független – logisztikai rendszer kiépítése jelentette. Rövid időn belül a termékportfólió további munkahengerekkel, műanyag-és fémcsövekkel majd kinyomócsapágyakkal, legutóbb pedig bolygóművel bővült.

A Schaeffler-csoporton belül is meghatározó terület

Szigeti Tibor, ügyvezető hangsúlyozta, hogy „ez a jubileum a Schaeffler-csoporton belül is fontos eredmény. Minden területen erre törekszünk: innováció, rugalmasság, hatékonyság – ezek új stratégiánk alapjai is. Új utakat keresünk, új megoldásokat fejlesztünk, együtt alakítjuk a jövőt.

Jelenleg 900 m2-en, több mint 22 gyártóberendezéssel évente már több mint 12 millió terméket állítanak elő. Mára a szombathelyi gyártóterület a Schaeffler-csoport legnagyobb, kuplungkinyomó rendszereket gyártó egységévé vált, és az autóipari üzletágon belül is jelentős erőt képvisel.

www.schaeffler.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Múzeum, ipartörténet ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Műanyag ; Logisztika, szállítmányozás ; Ingatlan, építőipar ; - Schaeffler

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: