Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Az Auto Bild magazin a Hankookot választotta 2021 gyártójának a négyévszakos abroncskategóriában

2021.11.09

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Európa vezető autósmagazinja, az Auto Bild a Hankookot választotta az év gyártójának négyévszakos abroncs kategóriában. A Hankook Kinergy 4S 2 négyévszakos termékcsaládja minden kritériumban dobogós helyen végzett Európa legolvasottabb autósmagazinjának tesztjein.


A siker egyik legfőbb tényezője a minden időjárási körülmények között kiemelkedően magasfokú biztonság volt.

Neu-Isenburg, Németország, 2021. november 9. – Az Auto Bild négyévszakos abroncsokat vizsgáló tesztjein a prémium abroncsgyártó Hankookot választotta a 2021-es év gyártójának – ez az elismerés is a prémium négyévszakos abroncsok kiemelkedő teljesítményét bizonyítja. A szerkesztők döntése az Auto Bild és társmagazinjai által 2021-ben végzett teszteken alapszik. A Kinergy 4S 2 X a legjobb nagyméretű, SUV-kra tervezett négyévszakos abroncs lett az Auto Bild Allrad értékelése szerint, míg a Kinergy 4S 2 harmadik helyezést ért el a személyautók négyévszakos prémium abroncsainak tesztjén. Mindkét helyezés nagyban hozzájárult az összesített eredményhez.

Több mint 20 éve kínálunk a vásárlóinknak nagy teljesítményű négyévszakos abroncsokat, így a vállalatunk igazán úttörő ebben a termékkategóriában. Ezért örülök, hogy elnyertük az Auto Bild magazin „Év gyártója” díját. A független tesztek eredményei is azt mutatják, hogy a Kinergy 4S termékcsalád tagjai valóban olyan négyévszakos abroncsok, amelyekre minden körülmények között lehet számítani” – nyilatkozta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke.

A Kinergy 4S 2 négyévszakos SUV abroncsa valóban egész évben használható, hiszen egyesíti a nyári és téli abroncsok jellemzőit, miközben a hőmérséklet nem befolyásolja a teljesítményét. Ezzel együtt komoly megbízhatóságot biztosít nedves, száraz és havas útviszonyok között is. A német autósmagazin, az Auto Bild Allrad szerkesztői a Hankook Kinergy 4S 2 X-et választották meg az idei év legjobb négyévszakos abroncsának. Az értékelést az alábbiakkal zárták: „Valóban létezik az az abroncs, amely biztonságos vezetést kínál időjárási körülményektől függetlenül. A Hankook tesztgyőztes abroncsa a téli és nyári abroncsok jellemzőinek egyedülálló kombinációja.” (2021. 10. szám)

A Kinergy 4S 2 személyautókhoz tervezett változatának egyirányú abroncsmintázata egyedülálló megbízhatóságot biztosít nedves, száraz és havas útviszonyok között is. A futófelület V alakú, egymásba kapcsolódó blokkjai még hideg időjárás esetén is kiváló menetstabilitást biztosítanak. Ezt extra széles, két fázisú, fő vízelvezető árkok egészítik ki, amelyek lehetővé teszik a víz optimális oldalirányú elvezetését még nagy esőzés esetén is. A vízelvezető rendszer az aquaplaning elkerülésében is nagy szerepet játszik, télen pedig hatékonyan segít abban, hogy ne maradjon latyak a futófelületen. Ezeket a jellemzőket a futófelület nagy sűrűségű, szilikában gazdag polimer keveréke teszi még hatékonyabbá, míg a természetes olajok és gyanták magas aránya a nedves tapadásért felel.

A Hankook négyévszakos abroncsainak teszteredményei az Auto Bild 2021-es számaiban

Sajtótermék: ; Futófelület: ; Méret: ; Eredmény: ; Lapszám:

Auto Bild Allrad: Kinergy 4S 2 X ; 215/65R17 103V ; A teszt győztese – 1. helyezés 10 márka közül ; 2021. 10. szám

Auto Bild: Kinergy 4S 2 ; 225/50R17 V ; „Jó” értékelés – 3. helyezett 32 márka közül ; 2021. 39. szám 

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu      


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Műanyag ; Energia, közmű, akkumulátor ; - Hankook Tire

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: