Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

A BMW Golf Cup 2021 eseményen mutatkoztak be hazánkban a BMW M3 Competition xDrive és BMW M4 Competition xDrive modellek

2021.10.01

Forrás: BMW Sajtóközlemény
A pandémia okozta kényszerű szünet után szeptember 18-án visszatért a BMW Golf Cup programsorozat:


a tatai Old Lake Golf Club 18 lyukú pályáján megrendezett eseményen 80 fő indult és a különleges esemény alkalmával bemutatkozott a BMW M3 Competition M xDrive Limousine, a BMW M4 Competition M xDrive és BMW M4 Competition M xDrive Cabrio modellcsalád is.

Az Esterházy család grófi ágának vadászbirtokán létrehozott arborétumi környezetű 18 szakaszos (par 70) bajnoki golfpálya adott otthont 2016 óta az első BMW Golf Cupnak. A társasági klubversenyen debütáltak hazánkban a nagyközönség előtt a BMW új prémium középkategóriás nagyteljesítményű sportautói, melyeket egy tesztvezetés erejéig a motoros és túraautósok között jól ismert és méltán közkedvelt héregi térségben próbálhattak ki az esemény résztvevői.

A professzionális BMW instruktorok útmutatása mellett zajló tesztvezetésekhez BMW Individual fényezésű BMW M3 Competition M xDrive, BMW M4 Competition M xDrive Cabrio és BMW M4 Competition M xDrive Coupé modellekből, valamint egy BMW iX3-ból álló flotta sorakozott fel a Old Lake Golf Clubban.

Az M xDrive intelligens összkerékhajtási rendszerrel szerelt BMW M3 és BMW M4 modellek még agilisabbá fejlesztett, Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú BMW M Steptronic automataváltóval szerelt Competition modellváltozatai 375 kW / 510 lóerő maximális teljesítményre képesek és a 100 km/órás sebességet 3,7 másodperc alatt érik el.

A lenyűgöző BMW M modellek, a napsütéses őszi időjárás és a versenyt körbelengő remek hangulat mind hozzájárultak a golfkupa és a társasági esemény sikeréhez.

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; - BMW

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: