Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Auto Bild Allrad tesztjén elsöprő sikert aratott a Hankook négyévszakos Kinergy 4S 2 X SUV abroncsa

2021.09.16

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook személyautókra tervezett Kinergy 4S 2 négyévszakos személyautó-abroncsa 2020-ban négy független európai autós magazin tesztjén is kiemelkedő értékelést kapott, idén pedig az SUV változat is hasonló sikerekre számíthat:


az Auto Bild Allrad legnagyobb abroncstesztjén a legjobb abroncsnak választották. Több mint 20 évnyi tapasztalat áll az abroncsgyártó mögött a négyévszakos futófelületek terén, és ez az eredmény ismét megerősíti pozícióját a világ egyik vezető technológiai szereplőjeként. Európa legnagyobb példányszámban eladott autósmagazinjának négyévszakos abroncsokat bemutató különszáma szerint a teszt győztese „meggyőző vezetési tulajdonságokat mutatott minden időjárási körülmény között”, és a magazin „kiemelkedő” értékeléssel jutalmazta azt. (Auto Bild Allrad 10/2021).

Neu-Isenburg, Németország, 2021. szeptember 16. – Egyre több SUV kering az utakon, mint ahogy a négyévszakos abroncsok iránt is folyamatosan nő a kereslet: az Auto Bild Allrad szerint a szegmens már elérte a 20%-os piaci részesedést. A Hankook már a trend elején figyelmet fordított az erre irányuló kutatására és fejlesztésére, így a személygépkocsikra tervezett Kinergy 4S 2 és az SUV-kre tervezett Kinergy 4S 2 X négyévszakos abroncs kitűnő választás azok számára, akik év közben nem szeretnének abroncsot cserélni. A négyévszakos abroncsok esetén a biztonság nagyon fontos tényező. A német autósmagazin, az Auto Bild Allrad szerkesztői a Hankook Kinergy 4S 2 X abroncsát választották meg az idei év legjobb négyévszakos abroncsának: „Valóban létezik az az abroncs, amelyik biztonságos vezetést kínál időjárási körülményektől függetlenül.”-tették hozzá. A szerkesztőség végül a Hankook abroncsát választotta a legjobbnak, és kiemelkedő értékeléssel ismerte el a teljesítményét (10/2021).

Büszkék vagyunk arra, hogy a Kinergy 4S 2, illetve annak SUV változata, a Kinergy 4S 2 X is meggyőzte az európai szaklapok független zsűrijét. Az abroncs jellemzői magukért beszélnek: A futófelület V alakú mintázata és a legmodernebb technológiát alkalmazó, természetes olajokat tartalmazó futókeverék stabil és biztonságos kormányozhatóságot, pontos kanyarodást biztosít nedves és száraz körülmények között, valamint magas vízen felúszás elleni védelmet kínál” – hangsúlyozta Klaus Krause, a Hankook Európai Kutatási és Fejlesztési Központjának vezetője.

A prémium abroncsgyártó Hankook a Kinergy 4S 2 és a 4S 2 X négyévszakos abroncsait számtalan időjárási és hőmérsékleti körülmény közötti használatra tervezték olyan sofőrök számára, akik a minőség mellett érzékenyek a költségekre is, nem szeretnének félévente abroncsot cserélni, ugyanakkor nem mondanának le a magas fokú biztonságról és kényelemről. Az ötödik generációs Kinergy 4S 2 és 4S 2 X még kiegyensúlyozottabb és megbízhatóbb teljesítményt nyújt. Európában az egyre változékonyabb időjárás, valamint a városi környezetben egyre elterjedtebb használat miatt az abroncsok vonzó alternatívát nyújthatnak egész évben, miközben a törvényi előírásoknak is megfelelnek. A hópehely jelzésnek (3PMSF) – amely 2018 januárja óta kötelező Európában a téli abroncsokon – köszönhetően az abroncsok egész évben használhatóak azokban az országokban is, ahol téli abroncsokra vonatkozó alkalmi vagy állandó szabályozások vannak érvényben.

A Kinergy 4S 2 négy évszakos abroncs elképesztően sokoldalú, hiszen egyesíti a nyári és téli abroncsok jellemzőit, miközben a hőmérséklet nem befolyásolja a teljesítményét. Az egyirányú abroncsmintázat egyedülálló megbízhatóságot biztosít nedves, száraz és havas útviszonyok között is. A futófelület V alakú, egymásba kapcsolódó blokkjai még hideg időjárás esetén is megfelelő menetstabilitást biztosítanak. Ezt extra széles, két fázisú fő vízelvezető árkok egészítik ki, amely lehetővé teszi a víz optimális oldalirányú elvezetését még nagy esőzés esetén is. A vízelvezető rendszer megakadályozza az aquaplaninget, valamint hatékonyabban vezeti el a latyakot is, mint a korábbi modellek. Ezeket a jellemzőket a futófelület nagy sűrűségű, szilíciumban gazdag polimer keveréke teszi még hatékonyabbá, míg a természetes olajok és gyanták a nedves tapadásért felelnek.

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Hankook Tire

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: