Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Logi-Tech kiállítás után

Hírlevél
Logi-Tech kiállítás után
2002/7. szám
2002.09.27.
Tartalom:
Logi-Tech2002. szakkiállítás
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Új fejlesztésünk az Ipariingatlanok Nyereményjáték, ahol az 1. Ipariingatlanok Nyereményjátékon 5.000 Ft -os könyvutalványt nyerhet!
Játék


A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ


A LOGI-TECH 2002. szakkiállítás

A LOGI-TECH 2002. szakkiállítás rendezője a TOP POINT Kft. ügyvezető igazgatója, Fenyves Endre válaszolt kérdéseinkre.

- Mennyire tartja sikeresnek az Önök által szervezett, nemrég véget ért Logi-Tech 2002.(09.11-13.) kiállítást?
- A mostani Logi-Tech értékelése még tart, egyrészt gyűjtjük a kiállítói, valamint látogatói véleményeket, másrészt mi is készítjük saját értékelésünket. Nagyvonalakban: nettó alapterületét tekintve ez az 5. kiállítás volt a legnagyobb, kb. 25 %-kal haladta meg az előző évi rendezvény beépített területét. A kiállítók számát nézve volt már nagyobb létszámú Logi-Tech (2000-ben 60 standon 79 kiállító, idén 48 standon 61), tematikáját tekintve azonban az ez évi volt a legteljesebb. A tavaly bevezetett regisztrációs rendszernek köszönhetően (amelyet ez évben a vonalkódos szisztéma alkalmazásával tökéletesítettünk), sikerült pontosabb képet kapnunk a látogatók számáról, érdeklődési területéről stb., amelyet a további munkánk során fel fogunk használni. Ez alapján már ma mondhatjuk, hogy sikeres volt a rendezvény.

- Milyen elképzeléseik vannak a Logi-Tech szakkiállítás további fejlesztésére?
- A kiállítás sikeresebbé tétele érdekében több vonalon is fejleszteni kívánunk. Ki kívánjuk használni, hogy néhány területen új kiállítói csoportokat sikerült behozni a rendezvényre (ACSI, SSI Schäffer), akik elégedettek voltak a kiállítással. Ezeken a területeken erősíteni akarunk. Azt is ki kívánjuk használni, hogy néhány, hasonló tematikájú kiállítás jövőre nem kerül megrendezésre. Az idei év tapasztalatai alapján a külföldi kiállítók körében erősíteni akarjuk az akvizíciós munkánkat. A kiállítást valószínűleg összekapcsoljuk más rendezvényeinkkel, így jövőre egy időben egy helyszínen több, logikailag egymással kapcsolatba hozható, de mégis önálló rendezvény megszervezésére kerül sor.

A teljes riport.

Hírválogatás

Laktanyák a senki földjén (* NSZ 2002. szeptember 25. )
Nyolc éve nem született elsőfokú bírósági ítélet annak a magyar-osztrák határ mentén fekvő öt egykori határőrségi ingatlannak a sorsáról, amelyet még 1993-ban adott el a Belügyminisztérium, ám később jogvitába keveredett a vásárlóval.
Forrás...

Kunmadaras, tiltott zóna (* NSZ 2002. szeptember 21. )
Közép-Európa egyik legnagyobb, használaton kívüli repülőterének két és fél kilométer hosszú, hetven méter széles, lebetonozott kifutópályáján állok...
Forrás...

Boldog a laktanyát kéri (* NSZ 2002. szeptember 10. )
A Heves megyei Boldog önkormányzata évek óta szeretné átvenni a három éve megüresedett honvédségi laktanyát.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.