Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Spedexpo kiállítás után

Hírlevél
Spedexpo kiállítás után
2002/3. szám
2002.07.16.
Tartalom:
Az A&M Vámügynökség Speditőr Kft. az Industria és a Spedexpo kiállításon
Elemzések
Jótanácsok ingatlan vásárlásához

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal!
Hirdetés

Tízezer külföldi ingatlan a Balatonnál
Az új tulajdonosok megváltoztathatják az idegenforgalmi statisztikákat (* NSZ - 2002. július 12).
A Balatoni Kiemelt Üdülőkörzethez tartozó 164 település összesen 171 ezer 576 belterületi ingatlana közül az elmúlt hat esztendőben 8261-et vettek meg külföldi állampolgárok - állapította meg a Balatoni Integrációs Kht. társadalomkutató csoportjának nemrég elkészült fölmérése.
Forrás...
Hírválogatás

Elkelt a Hotel Rózsadomb (* NSZ 2002. június 28.)
Sopron közgyűlése tegnapi, zárt ülésén megszavazta a Hotel Rózsadomb eladásáról szóló előterjesztést. Az értékes ingatlan a Globex-tartozások fejében került a soproni önkormányzat birtokába.
Forrás...
Hírválogatás

Földhivatali belharc feljelentéssel
G. Dezsőné védője szerint árnyékra vetődött a rendőrség (* NSZ 2002. június 18.)
Földhivatali belviszályok állnak G. Dezsőné, a Fővárosi Kerületek Földhivatala megbízott vezetőjének letartóztatása hátterében - állítja Holló Gábor ügyvéd.
Forrás...

Letartóztatták a hivatalvezetőt
G. Dezsőné segített eladni egy halott ember lakását? (* NSZ 2002. június 15. )
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság G. Dezsőnét, a Fővárosi Kerületek Földhivatalának megbízott vezetőjét.
Forrás...

Hírválogatás


A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ


Az A&M Vámügynökség Speditőr Kft. az Industria és a Spedexpo kiállításon

Az Industria (2002. 05.28-31.) és a Spedexpo (2002.06.12-14.) kiállításon is részt vett az A&M Vámügynökség Speditőr Kft. .Hafuzi Avnija ügyvezető igazgató és Dr. Kondor Bálintné vámügynökség vezető válaszolt kérdéseinkre:

- Mivel foglalkozik és mekkora cég az A&M Vámügynökség Speditőr Kft.?
- Az A&M Vámügynökség Speditőr Kft. teljes körű vámügyintézéssel foglalkozik. A 10. sz. Vámhivatal szolgálati helyén 1993. óta végzi a vámszolgáltatást, rendelkezik közvámraktárral, és az egyszerűsített vámeljárásokkal. Irodát működtetünk Komlón az Ipari Parkban, és Budapesten a X., Száva u. 5-7., az 1. sz. Vámhivatal területén. Nyitvatartásunk a Haraszti úton: hétfő, szerda, péntek: 8-20-ig és kedd, csütörtök: 8-16-ig

- Milyen formában üzemelteti Vámügynökségük és mit nyújt az OTP Automata Vámpénztári Rendszer?
- Az A&M Vámügynökség a 10. sz. Vámhivatal szolgálati helye. Minden fajta vámkezelést végzünk. Az OTP Automata Pénztár a Száva utcai fiókirodában működik. A Haraszti úti telephelyünkön pedig az OTP Bank bankfiókot működtet. Partnereink részére a vámteher befizetés OTP vámkártyával működik, így Vámügynökségünk a kártya felhasználásakor Vámhivatal felé a befizetés megtörténtét is tudja igazolni. Az ügyfelek számára ez rendkívül kedvező, mert mindent egy helyen Vámügynökségünknél el tud intézni.

- Milyen megfontolásból vettek részt az Industria és a Spedexpo kiállításon egyaránt?
- A Vámügynökség arculatát, fejlődését szeretnénk ezzel mutatni.

- Mennyire elégedettek az Industria és a Spedexpo kiállítással?
- Jó színvonalú kiállításnak tartjuk. A Spedexpo előnye talán az, hogy együtt vannak a vám, a vámügynökségek és a cégek.

A teljes riport....

Elemzések

40-50%-os profit évente - egy alternatív befektetési lehetőség (* Portfolio.hu )

A termőföld az elmúlt évek hazai ingatlan-boomjából jelentős mértékben kimaradt. Az EU-ban a földárak a magyarországinak átlagosan 5-15-szöröse között mozognak. Konzervatív becslés szerint a 2-4 éven belüli 2-4-szeres árnövekedés lehetséges. Ez évi 40-50% hozamot jelent az adott időszakban. A termelőeszközök közül már csak a földingatlan egyértelműen alulértékelt a mai magyar árviszonyokhoz képest. A földingatlan kínálkozik utolsóként extraprofit elérésére az árarányok helyreállása és az ország általános felértékelődésének együttes hatásaként. (* Földbróker.hu )

Forrás...

Ingatlan jótanácsok ingatlan és ipari ingatlan vásárlásához.

Néhány jótanács, melyek betartása, megfogadása igen komoly kármegelőzést jelenthet.

Ingatlan vásárlása esetén ajánlott, tanácsoljuk a tulajdoni állapot, tulajdoni helyzet, az ingatlant terhelő jogok és kötelezettségek feltárását.
Telekingatlan vásárlásánál fontos övezeti besorolás, és hogy mi építhető.

Az ipari ingatlan megvásárlása hasznosítás, vállalkozás céljából történik, ezért alapvetően fontos, hogy az ingatlant a célnak megfelelően használni, hasznosítani lehessen!

Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.