Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Cégfelvásárlási láz

Hírlevél
Cégfelvásárlási láz
2004/41. szám
2004.04.24.
Tartalom:
Cégfelvásárlási láz
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

A BankWeb országos hálózatának bővítésére munkatársakat keres.

Részletek...

Állás

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó

Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Üzlet - Férfinet.hu

Balatoni ingatlanok
(www.plattenseeimmobilien.hu)

Férfi portál mindenkinek

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Cégfelvásárlási láz

Cégfelvásárlási láz a régióban - a magyarok másodikak (* FigyelőNet 2004. március 30. )
2003-ban a magánszférában létrejött fúziók és vállalatfelvásárlások értéke elérte a 38,6 milliárd dollárt a régióban, azaz közel kétszerese volt a 2002-ben megvalósult 17,7 milliárd dolláros tranzakciós értéknek - számolt be a PriceWaterhouseCoopers a régió kilenc országát érintő vizsgálatáról Margaret Dezse, a PriceWatrerhaouseCoopers (PWC) vezető partnere.
Forrás...

Hírválogatás

Népszerűek itthon az ingatlanalapok (* FigyelőNet 2004. április 14. )
A magyar ingatlanalap-piac első jelentős szereplőjének 2001. évi indulása óta eltelt rövid időszak alatt meglehetősen népszerűvé vált Magyarországon ez a befektetési forma, ma már jóval 60 milliárd forint fölött jár a nyilvános ingatlanalapok összesítő nettó eszközértéke - állapítja meg a DTZ Hungary Kft. ingatlan tanácsadó tanulmánya, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez.
Forrás...

Tíz agrárcéget ad el az ÁPV Rt. (* Magyar Hírlap 2004-04-03 )
Kedvezményes hitellel vásárolhatnak meg tíz agrárcéget jelenlegi vezetőik és az alkalmazottak. A cégeket az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV) egyfordulós pályázaton értékesíti. Az ügylet értéke megközelítheti a húszmilliárd forintot (80 millió euró). A befektetőknek a vételáron felül azonnali alaptőke-emelést is végre kell hajtaniuk, és tíz évig nem adhatják el a megvásárolt cégeket.
Forrás...

Ingatlanpiac - tavaszi szél áraz (* FigyelőNet 2004. április 2. )
Megélénkült a forgalom az ingatlanpiacon, bár sokan vannak, akik az EU-csatlakozástól remélnek extra bevételeket. Néhány részpiac még meglódulhat, de a várakozások sok esetben túlzottak.
Forrás...

Új fejlesztés a Wallis Ingatlantól (* Portfolio.hu 2004.04.01. )
A Wallis Ingatlan Rt. Pest észak-keleti határán mintegy 37 hektáros területen ingatlan-beruházást tervez. A telek nagysága és kiváló adottságai lehetővé teszik, hogy ebben a régióban elsőként egy vegyes, logisztikai és kereskedelmi elemet egyaránt tartalmazó fejlesztés valósuljon meg.
Forrás...

A világon estek, Budapesten jelentősen nőttek az irodabérleti díjak (* FigyelőNet 2004. március 31. )
Tavaly a világon összességében 3 százalékkal csökkentek az irodabérleti díjak, Budapesten viszont 8 százalékkal emelkedtek, s ezzel a magyar főváros a díjemelkedési ütem szempontjából a világ üzleti nagyvárosainak élcsoportjában van - állítja Cushman & Wakefied Healey & Baker ingatlancég szerdán közzétett nemzetközi felmérése.
Forrás...

Saját kikötő a kert végében Pilismaróton (* Magyar Hírlap 2004-03-29 )
Pilismaróton elkészült már a jachtkikötő belső medencéje. Az 52 hektáros területen egyebek mellett 31 telket alakítottak ki, amelyekre öt típustervből lehet házat választani. Az egész megúszható 50-60 millióból, amennyibe egy nagyon jó dunai jacht kerül.
Forrás...

Építeni kezdték a Budapest Outlet Centert (* Magyar Hírlap 2004-03-29 )
A beruházók ígérete szerint a kiskereskedelmi árnál legalább 30 százalékkal olcsóbban lehet majd márkás ruházati cikkeket vásárolni a Budapest határában létesülő Outlet Centerben. A neves designercégek kimenő kollekcióit értékesítő üzletnegyed az M1 és M0 csatlakozásánál épül a Raiffeisen Ingatlan Rt. és a brit Outlet Estates Limited ingatlanfejlesztő és üzemeltető társaságok közös vállalkozásában. A első kapavágásra a napokban került sor, s a tervek szerint október-november táján nyitnak a első üzletek.
Forrás...

Cégek és sztrádák - gondok (* FigyelőNet 2004. március 29. )
Három külföldi székhelyű sztrádaépítő cég a tenderekről történő kizárásuk miatt tiltakozik. A legnagyobb magyar sztrádagyár, a Vegyépszer pedig minőségi kifogásokat hárít.
Forrás...

Bezárt a DAM - fáradt acél (* FigyelőNet 2004. március 28. )
Valószínűleg végleg megszűnik az acélgyártás Diósgyőrben, miután hitel hiányában nem indíthatja újra a termelést a felszámolás alatt álló DAM eszközeit bérlő cég.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.