Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Ingatlanszövetkezetek csődje

Hírlevél
Ingatlanszövetkezetek csődje
2004/40. szám
2004.03.27.
Tartalom:
Ingatlanszövetkezetek csődje
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

A BankWeb országos hálózatának bővítésére munkatársakat keres.

Részletek...

Állás

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó

Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Üzlet - Férfinet.hu

Balatoni ingatlanok
(www.plattenseeimmobilien.hu)

Férfi portál mindenkinek

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Ingatlanszövetkezetek csődje

Szövetkezetek - botrányok után Béke (* FigyelőNet 2004. március 26. )
Újabb szövetkezet tűnt fel a látványos hozamot ígérgetők sorában. A Béke a almakereskedelemtől remél 22,5 százalékot. A becsődölt ingatlanszövetkezetek közül a Baumag károsultjai Brüsszelbe készülnek, tüntetni.
Forrás...

Volt Baumag-vezetők a Kárpátiában
A pénzügyi felügyelet is áldását adta a döntésekhez. (* NSZ 2004. március 25. )
A kétes hírű Baumag-csoport néhány egykori vezetője vette át a hatalmat a Kárpátia Hitelszövetkezetben - tudtuk meg. Az is tény, hogy kötődésük az összeomlott ingatlanszövetkezet cégeihez már megszűnt vagy megszűnőben van.
Forrás...

Hírválogatás

Fényerősség - napelemgyár Bicskén (* FigyelőNet 2004.március 27. )
Tízszer akkora német napelemgyár épül Bicskén, mint amekkora a tavaly bezárt veszteséges magyar Dunasolar volt. A befektető a németországi keresletre alapoz.
Forrás...

Indul Közép-Európa legnagyobb környezetvédelmi beruházása (* Piac & Profit 2004. március 26. )
A óbudai Zsigmond tértől Csepelre vezet majd az a csőrendszer, amely Észak-Buda összes szennyvizét a 4-5 év alatt megépülő központi szennyvíztisztító telepre szállítja. A több mint 100 milliárd forintértékű beruházás Közép-Európa legnagyobb környezetvédelmi projektje. De a természet közbe szólt, a geológiai viszonyok nem teszik lehetővé, hogy a Csepelen keletkező szennyvizet is ide szállítsák, ezért azt ugyancsak a Duna alatt Érdre szivattyúzzák majd át. Mindeközben privatizálják és fejlesztik a csepeli kikötőt, kialakítják a Városliget XXI. századi megfelelőjét, teletűzdelik a szigetcsücsköt toronyházakkal.
Forrás...

Kastélyra harap sok vevőjelölt
Közel harminc befektetővel tárgyal a KVI (* Világgazdasság Online 2004-03-25 )
Közel harminc külföldi befektetővel folytatja a tárgyalásokat a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) különböző nagy értékű, állami kézben lévő magyarországi ingatlan értékesítéséről vagy vagyonkezelői jogáról. A sikeres cannes-i megjelenést azonban beárnyékolja, hogy a térségbeli fővárosokkal ellentétben Budapest nem képviseltette magát.
Forrás...

Alföldi kastélyok, kúriák (* NSZ 2004. március 25. )
Országosan a dél-alföldi megyékben található a legkevesebb építészeti műemlék. A török időkben számos kastély megsemmisült, e lapos vidéken egyébként is ritkábbak voltak a főúri lakóhelyek. A meglévők megőrzése, felújítása esélyt és gondot egyaránt jelent.
Forrás...

Kelet-Európában terjeszkedik az Immorent ingatlanlízingelő cég (* FigyelőNet 2004. március 22. )
A magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező osztrák Immorent, az Erste Bank ingatlanlítinggel foglalkozó társaságánál tavaly több mint 30 százalékkal 1,2 milliárd euróra nőtt az új üzletkötések értéke az egy évvel korábbi 918 millió euróról. Elsősorban a kelet-európai piac bővüléséből profitáltak: külföldön 72 százalékkal 575,4 millió euróra nőtt az új üzletkötések értéke.
Forrás...

Külföldiek vásárolják a hazai ingatlanokat (* Üzlet és siker 2004.03.22. )
A korábbi évek csökkenő számaival szemben tavaly újra emelkedésnek indult a külföldi magánszemélyek Magyarországon vásárolt ingatlanok száma - derül ki a Belügyminisztérium hatósági és adminisztratív főosztálya által készített jelentésből. Külföldiek 2003-ban 5107, 2002-ben 4973, 2001-ben 6266 ingatlant vásároltak hazánkban.
Forrás...

Jövő év elején nyílik a New York Palota (* FigyelőNet, MTI-Eco 2004. március 22. )
Budapest egykori legendás kávéháza, a New York Palota és Kávéház eredeti pompájában mintegy 8 milliárd forintból felújítva 2005 elején nyílik meg újra - mondta el Frivalszky Márk a New York Palota tulajdonosa, az olasz Boscolo Hotels képviselője az épület hétfői bejárásakor.
Forrás...

Felszámolják a Baumagot
A döntés nem jogerős (* RTL Klub Híradó 2004-03-22. )
A Fővárosi Bíróság első fokon elrendelte a Baumag Stratégiai Fejlesztő Szövetkezet felszámolását. A döntés egyenlőre nem jogerős. A rendőrség szerint nem szolgálná a kisbefektetők érdekeit, ha a 12 ezer embernek 40 milliárd forinttal tartozó szövetkezet és a hozzá tartozó cégcsoport vagyonát zárolnák.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.