Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Európa az Interneten

Hírlevél
Európa az Interneten
2004/38. szám
2004.02.24.
Tartalom:
Európa az Interneten
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

A BankWeb országos hálózatának bővítésére munkatársakat keres.

Részletek...

Állás

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó

Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Üzlet - Férfinet.hu

Balatoni ingatlanok
(www.plattenseeimmobilien.hu)

Férfi portál mindenkinek

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Európa az Interneten (* FérfiNet.hu 2004-02-19 )

Fontosabb EU-honlapok címjegyzéke

EU pályázatok, Legyen Ön is az EU csatlakozás nyertese! Az Európai Unió sikeres tagjai csak úgy lehetünk, ha Magyarország minden tekintetben felkészül a tagságra, s élni tud a tagság nyújtotta lehetőségekkel. (* FérfiNet.hu 2004-02-07 )
Forrás...

Hírválogatás

Internetes ingatlanaukciók (TőzsdeFórum.hu 2004. február 23. )
Németország aukciós lázban ég, - állapítja meg egy a Financial Times Deutschland mai számában megjelent cikk. Ezzel nem érdemes nagyon vitatkozni, hiszen manapság már kevés olyan árucikk van, amit ne értékesítenének online licitek segítségével az erre szakosodott cégek. Többek között ingatlan is talált már gazdára ilyen módon.
Forrás...

A Baumag befektetői a Parlament előtt demonstráltak (* MNO Magyar Nemzet Online 2004. február 21. )
A Baumag szövetkezet több száz károsult tagja demonstrált szombaton délután a Parlament előtt, mert a társaság 18 ezer befektetője nem tud hozzájutni összesen 40 milliárd forintnyi követeléséhez.
Forrás...

Az M5-ös kivásárlása - futnak a pénzük után (* FigyelőNet 2004. február 21. )
Politikai felárért, az AKA Rt. valós értékének mintegy kétszereséért módosította az állam a számára kedvezőtlen M5-ös szerződést, miután a kormánykényszerhelyzetbe hozta magát.
Forrás...

Zálogba adják Esztergomot? (* NSZ 2004. február 20. )
Jelentős összegű hitel felvételére készül az esztergomi önkormányzat: fedezetként az ipari parktól a zeneiskoláig számos ingatlant ajánl fel a város. Az ellenzék tiltakozik.
Forrás...

Kiárusítják az állami kastélyokat? (* Ma.hu 2004.02.20. )
A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal a hónap elején tette közzé azoknak az állami tulajdonú kastélyoknak a listáját, amelyek eladók.
Forrás...

Az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésének folyamata (* FérfiNet.hu 2004-02-19 )
Forrás...

Tuvalu, a felmelegedés egyik első áldozata (* NOL 2004. február 19. )
Tíz évvel ezelőtt, az üvegházhatást kiváltó, a Föld felmelegedését okozó gázkibocsátás korlátozására irányuló kiotói jegyzőkönyvről folyó tárgyalások idején a Csendes-óceáni Tuvalu szigetek akkori elnöke kijelentette: `Tuvalu lakói lennének az időjárás felmelegedésének első áldozatai`.
Ezen a héten ez már nem csupán feltételezés, hanem valóság: az óceánból alig 4,5 méterre kiemelkedő kilenc korallzátonyon élő 11500 ember, Tuvalu lakossága kétségbeesett küzdelmet vív a létét fenyegető különleges dagályhullámokkal.
Forrás...

Meghiúsult a Vértes Erőmű eladása (* Index gazdaság 2004. február 13. )
Meghiúsult a Vértesi Erőmű Rt. megvásárlása, az ajánlatot tett társaság ugyanis elállt az üzlettől - tudta meg az Index az ÁPV Rt.-től. A privatizációs társaság ugyanakkor folytatja a füstgáz-kéntelenítő beruházás befejezését.
Forrás...

A TriGránit szerint a kormány a drágább megoldást választotta (* NSZ 2004. február 12. )
A Demján Sándor irányította TriGránit azt állítja, hogy a kormány által az M5-ös matricásítására és továbbépítésére választott megoldásnál összességében 500 millió euróval (130 milliárd forinttal) kedvezőbb ajánlatot tett, javaslatát végül mégis lesöpörték az asztalról.
Forrás...

Nagyatádi konzervgyár: mi lett a pénzzel? (* NSZ 2004. február 12. )
A Nagyatádi Konzervgyár Kft. igazgatóságának, felügyelőbizottságának és az ÁPV Rt.-nek a feladata első körben kideríteni, történt-e szabálytalanság a cég működtetésében - mondta Keller László közpénzügyi államtitkár.
Forrás...

Befektetőre váró ipari parkok (* Világgazdaság Online Ingatlanpiac 2004-02-12 )
Mintegy tizenöt - az összes csaknem tíz százaléka - azon ipari parkok száma, amelyek nem teljesítették a cím elnyerésekor vállalt kötelezettségeiket. A jogszabály szerint bezárandók ezek a vállalkozások, bár lehet, hogy a szaktárca óvatos lesz, s nem mechanikusan hozza meg a halálos ítéletről szóló döntést.
Forrás...

Megéri az iroda a plazákban (* Világgazdaság Online Ingatlanpiac 2004-02-12 )
Újabb kiút a funkcióváltásra kényszerülő bevásárlóközpontoknak. Kevéssé figyelnek oda az irodakereső vállalatvezetők a bevásárlóközpontokra, noha ott sokszor kedvezőbbek a feltételek, mint a nagy bérirodaházakban. A plaza üzemeltetőinek azért jó az ilyen bérlő, mert a dolgozók a házon belüli szolgáltatásokat is igénybe veszik.
Forrás...

M5-ös: bérlet a matricáért (* NSZ 2004. február 11. )
Negyvenszázalékos részesedést vásárol az M5-öst üzemeltető Alföld Koncessziós Autópálya Rt.-ben az állam. A döntést a mai kormányülésen hagyják jóvá.
Forrás...

Folytatódik az M0-ás építése (* RTL KLub Online 2004-02-11 )
Előkészületek a körgyűrű továbbfejlesztésére. Az idén folytatódik az M0-ás Budapestet elkerülő körgyűrű Gyál és Vecsés közötti szakaszának építése, amelyen 2005 végére indulhat meg a forgalom. További előkészületek kezdődnek a Vecsés és Fót közötti körgyűrű szakasz, a Rákoshegy és Gödöllő átkötő út, valamint az M0-ásnál egy új dunai híd építéséhez.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.