Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. FérfiNet.hu : www.ferfinet.hu

Hírlevél
FérfiNet.hu : www.ferfinet.hu
2003/33. szám
2003.12.09.
Tartalom:
FérfiNet.hu : www.ferfinet.hu
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ


Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó


Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Üzlet - Férfinet.hu

Balatoni ingatlanok
(www.plattenseeimmobilien.hu)

Férfi portál mindenkinek

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

FérfiNet.hu : www.ferfinet.hu

2003. november 01-étől elérhető a FérfiNet.hu - Férfi portál mindenkinek hasznos cikkekkel, linkekkel, szolgáltatásokkal az alábbi témakörökkel:

- Autó
- Mobil
- Foci, Sport
- Életmód, Szórakozás
- Nők, Család
- Jog, Válás
- Üzlet
- Tanácsadók
- Felnőtteknek: Szex

A Tanácsadók aloldalon
Üzleti tanácsadók: Adó,Pénzügy ; Banki tanácsadó ; Grafológus ; Ingatlan ; Ügyvéd tanácsadó elérhető szakcikkekkel, továbbá Életmód tanácsadók (Szexológus-orvos ; Szexuálpszichológusok) is elérhetők.

A FérfiNet.hu portál érdekes és hasznos lehet az Ön számára is, a közzétett cikkek szinte korlátlan ideig elérhetők maradnak!

Hírválogatás

Magyar cég a Forbes befektetési listáján (* FigyelőNet 2003. december 9. )
A magát a világ üzleti vezetőinek lapjaként aposztrofáló Forbes magazin öt alapkezelőt arról kérdezett, mely cégek bizonyulnak kifizetődő befektetésnek a 2004-es évben. A Richter is szerepel a listán.
Forrás...

Innovációs központ kis és középvállalkozásoknak (* Piac & Profit 2003. december 9. )
A Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP) 1999-ben kezdődő története újabb fejezetéhez érkezett: ma: azaz december 9-én - az ünnepélyes alapkőletétellel - megkezdődik a Közép-magyarországi Innovációs Központ (CHIC - Central Hungarian Innovation Centere) építése. A központ inkubátor szerepet kíván betölteni a K + F tevékenységet végző kis- és középvállalkozások fejlesztése és fejlődése érdekében Budaörs és vonzáskörzete térségében, illetve Közép-Magyarországon.
Forrás...

Klímapolitika (* NSZ 2003. december 5. )
A Milánóban zajló nemzetközi klíma-konferencián szerdán az orosz elnök tanácsadója bejelentette: Oroszország nem fogja ratifikálni az üvegház-kibocsátás korlátozásáról szóló kiotói jegyzőkönyvet.
Forrás...

A Sugár üzletközpontot fejlesztené a Fotex (* Index, Napi Gazdaság 2003. december 5. )
Az Örs vezér téri Sugár Áruház 98,3 százalékos tulajdonosává vált a Fotex Rt., miután leányvállalata, a Keringatlan Kft. teljes egészében megvásárolta a korábbi résztulajdonos Szivárvány vagyonkezelő Rt.-t.
Forrás...

A kastélyok, várak turisztikai fejlesztésére kiírt pályázat eredménye (* Piac & Profit 2003. december 5. )
A Széchenyi Turizmusfejlesztési Program (SZTP-2003-TU-3) keretében folytatódott a kastélyok, várak turisztikai fejlesztésének támogatása. A program keretében a közelmúltban 10 kastély és vár támogatásáról döntött a miniszter, 300 millió forint értékben, a megvalósuló fejlesztések összértéke pedig megközelíti a 600 millió forintot.
Forrás...

Egyszerűbb EU-s ingatlanvásárlás (* Világgazdaság Online 2003-12-04 )
A szakma szerint sok változás nem várható a külföldi ingatlanok vásárlását érintő szabályozásban, hacsak az nem, hogy egyszerűbbé válik procedúra. A magyarok külföldi ingatlanvásárlását egy 1996-os törvény liberalizálta. Azóta a magyar állampolgárok semmilyen hazai akadályba nem ütköznek, ha a spanyol tengerparton, vagy az osztrák síterepen akarnak apartmant, villát vásárolni. A befogadó ország hozzáállása persze más kérdés: az ingatlanszakma elsősorban ez ügyben számít az EU-csatlakozás pozitív hatásaira.
Forrás...

AZ MNB politikája és a kisember megtakarításai (* Üzlet.FérfiNet.hu , BankWeb.hu 2003-12-03 )
A jegybank drasztikus, három százalékpontos kamatemelése az első pillanatokban valószínűleg csak a pénzpiacokon dolgozó szakembereknek okozott kellemetlen pillanatokat. A hatásokat viszont hamarosan a hétköznapi ember is meg fogja érezni a bőrén.
Forrás...

Klímakonferencia - kezdhetik elölről? (* FigyelőNet /National Geographic Online 2003. december 2. )
Az USA után most Ororszország is világossá tette a milánói klímakonferencián, hogy esze ágában sincs aláírni a kiotói jegyzőkönyvet a széndioxid-kibocsátás visszafogásáról.
Forrás...

Jutalom, ajándékozás karácsonyra a dolgozónak (* Üzlet.FérfiNet.hu 2003-11-30 )
Minden munkáltatónak komoly fejtörést okoz, hogy milyen módon jutalmazza meg dolgozóját úgy, hogy abból a pénzből amit erre szán minél több jusson alkalmazottjának és minél kevesebbet kelljen adóként befizetni.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.