Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Értékbecslő.hu hírlevél is elindult

Hírlevél
Értékbecslő.hu hírlevél is elindult
2003/29. szám
2003.10.05.
Tartalom:
Értékbecslő.hu hírlevél is elindult
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ


Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó


Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Értékbecslő.hu hírlevél is elindult

Az Értékbecslő.hu hírlevél már második számát is megjelentette, melyben az ingatlanokhoz kapcsolódó értékek képezik a fő témaköröket:

- Ingatlan adásvételek részében megtörtént adásvételi árakról ad tájékoztatást.

- Ingatlan hirdetési irányárak részében általában a budapesti irányítószámok szerinti két véglet átlagolt irányára kerül összehasonlításra.

- Hírek részében a sajtóban megjelent értékek, árak témaköréből gyűjt elérhető híreket rövid ismertetéssel, a teljes hírek pedig link kapcsolattal olvashatók.

Amennyiben érdeklik az árak, értékek, úgy érdemes megtekintenie az eddig megjelent hírleveleket is, a hírlevélre történő fel- és leiratkozás automatikus. Önt is várjuk egyre bővülő hírlevél olvasóink közé!

Hírválogatás

Baumag: csak rémhír (* Ma.hu 2003.10.05. )
Újabb rémhír, újabb hisztéria. A Baumag szövetkezet csaknem 1500 tagja kapott levelet, miszerint futhatnak a pénzük után. A társaság vezetői feljelentést tettek és visszautasítják az alaptalan vádakat. Mint mondják, semmi közük az utóbbi hónapok botrányba keveredett ingatlanhasznosító szövetkezeteihez.
Forrás...

Növekvő károkat okozó kamionok. Teher az országnak, haszon az államnak a Magyarországon áthaladó nehézgépjármű-forgalom (* NSZ 2003. október 4. )
A magyarországi kamion- és teherautó forgalom évente több tízmilliárd forint értékű kárt okoz.
Forrás...

Belváros - a piacvezető irodaházával (* Piac és Profit Üzletmenet Ingatlan 2003. október 3. )
A nemzetközi ingatlanpiac cégóriása az év végén Budapesten is megkezdi szolgáltatásait: a belvárosban birtokba vehetik a bérlők az addigra elkészülő, Office Concierge szolgáltatását, azaz alapvetően munkatársbarát irodaházát. A világ első számú kereskedelmi ingatlanszolgáltató cége 48 országban több mint 250 irodával rendelkezik.
Forrás...

Kevés tőke jön, sok megy (* NSZ 2003. október 3. )
Multimenekülés Magyarországról. Az idén rendkívül kedvezőtlenül alakultak a magyarországi külföldi tőkebefektetések. Az utóbbi évekkel ellentétben az egyenleg negatív. Az első hét hónapban csaknem hétszázmillió euró érkezett, de több mint ezeregyszázmillió távozott, jórészt azért, mert több világcég bezárta üzemeit, más leánycégek meg törlesztették az anyavállalattól felvett hiteleket. - Nagy a baj - mondta lapunknak Antalóczy Katalin, a Pénzügykutató főmunkatársa, a téma szakértője. Véleménye szerint nemcsak a világgazdasági lanyhulás okolható. Szomszédaink felzárkóztak mellénk, s ma már jobb feltételeket kínálnak, s jóval több külföldi tőkét vonzanak, mint Magyarország. Áttekintő ösztönzési rendszerre lenne szükség - teszi hozzá.
Forrás...

Még mindig nem divat az ingatlanlízing (* Tőzsdefórum.hu 2003-10-03 )
A magyar ingatlanlízing-piac növekedése még mindig elsősorban attól függ, mennyit hajlandóak a nemzetközi vállalatok beruházni - olvashatjuk a Napi Gazdaság mai számában. A piac szereplői szerint a 2001-es illetéktörvény-módosítás sem tett jót a piac fejlődésének. Jelenleg a magyar lízingpiac mindössze 3-5%-át teszi ki az ingatlan- lízing szemben a külföldön általános 10-15%-kal.
Forrás...

Teljes casco a cégvezetőknek.
Hanyagságra, illetve félrevezető nyilatkozatra is kiterjed a felelősségbiztosítás (* Világgazdaság Online Menedzser 2003-10-03 )
A Nyugaton érezhető és hazánkban is begyűrűző szigorodó szabályozások, illetve a magyarországi bankbotrány miatt érezhetően fokozódott az érdeklődés a vezetői felelősségbiztosítások iránt. A biztosítás díja azonban nem olcsó, ráadásul a nemzetközi színtereken megsokszorozódó káresemények, illetve a szűkülő piaci szereplők köre miatt a kinti áremelkedések hazánkban is érezhetőek.
Forrás...

Terület egy forintért (* Privátbankár.hu 2003-10-03. )
Jelképes áron juthatnak területhez a Szentgotthárdi Ipari Parkban azok a befektetők, akik legalább 50 munkahelyet teremtenek.
Forrás...

Hatan szálltak ringbe a Dunaferr Rt-ért - ÁPV Rt. (* Ma.hu 2003.10.02. )
Hat befektető nyújtotta be pályázatát a csütörtöki 10 órás határidőig az ÁPV Rt. székházában a Dunaferr Rt. többségi tulajdonának megvételére.
Forrás...

Új ingatlanalap: indul a Pilis-Invest (* Tőzsdefórum.hu 2003-10-02 )
A Pilis-Invest Ingatlanbefektetési Alap a magyar ingatlan alapok közül több szempontból is úttörőnek számít. Egyrészt, mert ez lesz az első mely ugyan zártkörű, de nyíltvégű, másrészt pedig az első olyan alap, mely az új törvényi szabályozásokat kihasználva kezdő vagyonának felét ingatlan-apporttal teljesíti.
Forrás...

Klímacsúcs (* NSZ 2003. október 1. )
Moszkvában rendezik a napokban a klímaváltozási világkonferenciát. A legjobb helye: Oroszországon áll vagy bukik a nemzetközi klímavédelmi együttműködés sorsa. Az orosz elnök szerint a saját nemzeti érdekeik szerint döntenek a csatlakozásról. Ugyanezt mondta nemrég a megállapodástól távol maradó amerikai elnök is. A klímavédelem paradox volta éppen abban áll, hogy minden államnak a rövid távú gazdasági érdekei ellenére kellene cselekednie a hosszú távú, közös előnyökért.
Forrás...

Reflektor (* Világgazdaság Online Ingatlanpiac 2003-09-30 )
Kevesebb új plaza lesz. Nem csillapodik a verseny a jó telkekért a hipermarketek és a bevásárlóközpontok között. A közeljövőben országos szinten 30 hipermarket és várhatóan 8-10 központ épül. Óriási tempó, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a hét évvel ezelőtt kezdődött folyamatban eddig 44 bevásárlóközpont és 55 hipermarket nyitotta meg kapuit.
Forrás...

Irodák, üzletek, raktárak (* Magyar Hírlap 2003-09-29 )
Elsősorban Buda központi részén várhatók új irodafejlesztések. A bevásárlóközpontok közül többnek folyamatosan tolódik az építése. A raktárakból viszont többre lesz szükség, főleg ha az uniós csatlakozás után több cég véli úgy, hogy hazánkban építik ki keleti hídfőállását. Röviden így foglalható össze a Jones Lang LaSalle legújabb elemzése.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.