Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.02.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


IpariCégek.hu hírlevél

IpariCégek.hu hírlevél nem kerül kiküldésre, hanem ezen
a https://www.iparicegek.hu/hirlevel.php címen és közvetlenül
a www.iparihirlevel.hu címen is elérhető, itt olvasható.

Hétéves csúcson az arany

Hírlevél
Hétéves csúcson az arany
2003/28. szám
2003.09.27.
Tartalom:
Hétéves csúcson az arany
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ


Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó


Keresünk ingatlant Megbízóinknak!

Bõvebben a honlapon.

Keres

Honlap ajánló

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Hétéves csúcson az arany

Dráguló arany, gyengülő dollár (* NSZ 2003. szeptember 27.)
Ideges mostanában a nemzetközi aranypiac. A nemesfém ára csütörtökön átlépte a 390 dolláros unciánkénti határt, és hétéves csúcsra emelkedett, ám pénteken visszaesett a 380 dolláros szintre.
Forrás...

Hétéves csúcson az arany (* Privátbankár.hu 2003.09.26. )
A tartós politikai bizonytalanság és a dollár gyengülése miatt közel 400 dollárra ugrott az árfolyam. A londoni fémpiacon csütörtökön az azonnali szállítású arany unciánkénti ára hét éve nem tapasztalt magasságba szökött, 392,475 dollárig. Napi drágulása ezzel ugyan csak 1,6 százalék volt, de egy év alatt a nemesfém a londoni piacon 22 százalékkal drágult, július óta 14 százalékkal.
Forrás...

Hírválogatás

Előzetesben a földhivatali ügyintézők és az ingatlannepperek (* Uno.hu 2003.09.26. )
Minden letartóztatott földhivatali ügyintéző és ingatlannepper előzetesben van. A bíróság - attól tartva, hogy összebeszélnek és bizonyítékokat tüntetnek el, nem merte szabadon hagyni a gyanúsítottakat.
Forrás...

A Synergon volt Kulcsár első áldozata (* NSZ 2003. szeptember 26. )
Ugyanaz a befektetői kör, amely Kulcsár Attila vezetésével az év elején a PSZÁF által jogsértőnek minősített módon szerzett a megengedettnél nagyobb részesedést a Pannonplast Rt.-ben, két éve krimibe illő körülmények között kísérelte meg a Synergon Rt. bekebelezését.
Forrás...

Ok nélkül lépett a rendőrség - megszólal a Duna-Profit (* FigyelőNet 2003. szeptember 25. )
Megijedtek az ingatlanszövetkezetek befektetői, kérik vissza a pénzüket. A Duna-Profit igazgatója elmondta az FN-nek, hogy rendőrségi túlkapást gyanítanak a céget ért vádak hátterében.
Forrás...

Kapjon nagyobb állami támogatást a kender! (* FigyelőNet 2003. szeptember 24. )
Kapjon nagyobb támogatást a reneszánszát élő kender, amelyet világszerte mind több iparágban használnak a műanyag kiváltására is - hangzott el a nagylaki Hungarohemp Kenderipari és Logisztikai Rt. konferenciáján szerdán.
Forrás...

Szélerőműpark épül Alsószentiván határában (* Index [Napi Gazdaság] 2003. szeptember 23. )
Szélerőműparkot épít a Fejér megyei Alsószentiván határában a tiszakécskei Boreas Magyarország Kft. A német Boreas Energie GmbH magyar cégének ügyvezető igazgatója, Mala Ferenc elmondta: a területre tervezett húsz áramtermelő blokk mintegy 10 milliárd forint költséggel állhat fel egy közel 500 hektáros területen.
Forrás...

A Humet-elnök szerint a tavaszig tartó időszakot kell átvészelnie cégének (* Magyar Hírlap Társalgó 2003-09-16 )
Civin Jánost mágusnak és kóklernek egyaránt tartják a hazai pénzpiacon. Az adóhivatallal szembeni harca miatt a tengerentúlon ellenben már a sherwoodi szegénylegény nevét használják jelzőként. A pesti tőzsde Robin Hoodja szerint cége egy csodálatos terméket árul. Igaz ez vagy sem, majd egy évtizedet és százmilliós vagyonát is feltette a Humet-kártyára.
Forrás...

Dunaferr-privatizáció - nem mindegy, hogy értik? (FigyelőNet 2003. szeptember 16. )
Látszólag csak hangsúlybeli az eltolódás a Dunaferr kiírt privatizációs pályázata és a szakszervezet által igényelt pályázati szöveg között, mégis sztrájkkészültség van Dunaújvárosban.
Forrás...

Élénkülés csak az ipari ingatlanoknál lehet (* Menedzsmentfórum 203-09-16 )
Stagnált az irodai és kiskereskedelmi ingatlanpiac 2003 első félévében Budapesten, míg az ipari ingatlanok piaca élénkült és várhatóan ez lesz a húzóágazat a következő időszakban - állapítja meg a Jones LaSalle elemző cég budapesti ingatlanpiaci körképe.
Forrás...

Villanyáram szélből, napból (* Magyar Hírlap 2003-09-15 )
A lakásépítés és -berendezés jegyében rendezték az őszi BNV-t. A hét végén ért véget az őszi Budapesti Nemzetközi Vásár, amelyet az építés és a lakberendezés jelszava alatt rendeztek meg. Annak ellenére, hogy a lakásépítés minden jel szerint legalább olyan jól halad, mint tavaly, elég gyér volt az érdeklődés a standok körül. Olvasók figyelmét néhány érdekesebb termékre hívjuk fel.
Forrás...

Nő a kereskedelmi célú ingatlan-befektetési tevékenysége (* FigyelőNet 2003. szeptember 12. )
Német és osztrák ingatlan-befektetési alapok tevékenysége nyomán 20 százalékkal nőtt a kelet-európai külföldi ingatlan-befektetések értékösszege az első félévben - olvasható a Jones Lang Lasalle ingatlanközvetítő vállalat friss jelentésében.
Forrás...

Nagyot lehet bukni a jelzáloghitelen (* NSZ 2003. szeptember 12. )
Veszélyes üzem ingatlanfedezet mellett hitelszerződést kötni. A bank nemcsak az adós házát, hanem tartozását is eladhatja egy követelésbehajtó cégnek. A bankok azt mondják, csak a pénzüket védik, az ügyfelek viszont sokszor úgy érzik: a hitelintézet szinte már várja a lehetőséget a kölcsön felmondására.
Forrás...

Az építésre alapoznak az áruházak (* NSZ 2003. szeptember 12. )
Az elmúlt évtizedben piacra lépett barkácsáruházak jelentős összegeket költöttek ingatlanfejlesztésre. A jelek szerint lendületük a következő években sem csökken.
Forrás...

Sorbaállás tégláért és tetőcserépért (* Magyar Hírlap 2003-09-11 )
Ilyen még nem volt, mióta a magánszektor gyárt téglát hazánkban: aki venni akar, az várólistára kerül. Pedig a nyár elején még attól féltek a gyártók, hogy nyakukon marad az áru. A téglagyárakban hegyekben állt a falazóanyag, azután augusztusban elkezdődött a sorban állás. Hasonló a kép az agyagcserép gyártóinál is, viszont a betoncserép azonnal kapható.
Forrás...

Papíron nem létezik az Ecseri piac (* NSZ 2003. szeptember 10. )
Rendezetlenek a kispesti Használtcikk-piac - közismerten az Ecseri - tulajdonjogi viszonyai. A több mint hatvanezer négyzetméter alapterületű létesítményen jelenleg a főváros és Kispest osztozik. A főváros cége, a Csarnok és Piac Igazgatóság (Csapi) által használt ingatlan - a használtcikk- és motorpiac -, továbbá a piac parkolója közé ékelődik be a XIX. kerület kezében lévő, 10-12 méter széles sáv, ami nem teszi lehetővé, hogy a két ingatlant műszakilag és jogilag összekapcsolják. A jogi rendezésről tegnapi ülésén tárgyalt a városháza tulajdonosi bizottsága.
Forrás...

Átadták a GE nagykanizsai logisztikai központját (* FigyelőNet 2003. szeptember 8. )
Hétfőn átadták a GE Hungary Rt. Consumer Products Lighting (GEHCPL) üzletágának új logisztikai központját Nagykanizsán. A logisztikai központ elsősorban a nagykanizsai fényforrásgyár termékeit szállítja majd Európa több országába. A GEHCPL-nek Európában még nyolc hasonló központja van.
Forrás...

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap megvette az ÁPV Rt. székházát (* Figyelőnet, MTI-Eco 2003. szeptember 5. )
Az OTP ingatlanbefektetési Alap ez év szeptember 1-jei dátummal megkapta az értesítést arról, hogy megnyerte az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. budapesti irodaházának megvételére szóló pályázatot - mondta Tóth Balázs, a társaság vezérigazgatója csütörtökön az MTI-nek.
Forrás...

Reichamnn lehet, hogy visszaveszi a Canary Wharf-ot (* Tőzsdefórum.hu 2003-08-26 )
A magyarországi származású kanadai ingatlanmágnás, Paul Reichmann kijelentette, hogy ajánlatot tesz a Canary Wharf társaság részvényeire. A társaság tulajdonában van London felhőkarcoló-negyede. Reichmann jelenleg a részvények 8%-át birtokolja és az igazgatóság elnöki posztját tölti be. A társaság részvényei 5,5 %-kal emelkedtek a hírre, és éves maximumuk közelében vannak.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.


<< vissza az előző oldalra

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2039
Ipari hírek7039
Business4421
Autó, jármű, közlekedés5438
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1081
Rába112
Scania444
Robot, automatika1049
ABB425
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika837
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1360
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1304
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre