Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Céges ingatlanvétel előnyei

Hírlevél
Céges ingatlanvétel előnyei
2003/22. szám
2003.06.26.
Tartalom:
Céges ingatlanvétel előnyei
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Eladó

Megvételre keresünk telepet.
Bp. jól megközelíthető részén: 1.500 nm raktár-t (5-6 m belmagassággal), 1.500 nm irodával, kb. 50-60 autónak parkolási lehetőséggel!

Bõvebben a honlapon.

Keres


Szolgáltatás ajánló!

Tetőszigetelések
Ipari biztosítások
Adótanácsadás
Tranzit-Médiaajánló
Online autóbérlés
Ügyvédek
Vagyonvédelem

Bõvebben a honlapon.

Információ

Honlap ajánló

Könyvelés, adótanácsadás, vállalkozásszervezés

Aktuális nyereményakciók gyűjtőhelye,
nyereményjátékunk média támogatója

Magánnyomozás, Vagyonvédelem, Válságkezelés

Regisztrálja oldalát a legnagyobb keresőkbe!
Webregiszter

Információ

Szakmai partnereink

Nagylaki Ipari Park

MLBKT: Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Az üzleti élet, a logisztika és a szállítmányozás szakmai lapja

BankWeb

Ipari parkok linkgyűjteménye,
hírlevelünk közreműködője

ingatlan-online.com & ingatlanpiac.net

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés:
ingatlan@ertekbecslo.hu

Információ

Céges ingatlanvétel előnyei

Ingatlan eladások (főleg ipari, kereskedelmi, tehát nem lakóingatlan eladása) esetén felmerül a lehetőség, hogy az ingatlant cégesen, céggel együtt is meg lehet vásárolni. A céges ingatlanvásárlás egyik előnye, hogy üzletrész cserél gazdát, és az nem esik illetékfizetési kötelezettség alá.
További előnye, hogy a meglévő telepengedélyek, működési engedélyek érvényben maradnak, ez olyan helyen szinte kincset ér, ahol új engedélyeket már nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet beszerezni. Egy korrekt üzletnél fontos, hogy mindkét fél hosszú távon elégedett és nyugodt is lehessen, ezért az üzletrész adás-vételi szerződésének aláírásáig terjedő időszakért az eladó feleljen a továbbiakban is, az új üzletrész tulajdonos felelőssége pedig csak az üzletrész tényleges megszerzésétől kezdődjön.

A teljes riport...

Hírválogatás

Csak közvetve privatizálják a Hungexpo ingatlanjait (* FigyelőNet 2003. június 25. )
Kénytelenek lesznek beletörődni a Hungexpo ingatlanjaira áhítozó befektetők, hogy a terület újabb 15 évig nem privatizálható, legalábbis nem közvetlenül.
Forrás...

Könyvelők és ingatlanszakemberek a pénzmosás ellen (* Menedzsmentfórum 2003-06-23 )
A könyvelőknek, adószakértőknek, nemesfémmel és drágakővel kereskedőknek valamint ingatlanügyletekkel foglalkozóknak mintegy három hónap áll rendelkezésükre, hogy elkészítsék saját pénzmosás elleni szabályzatukat és elküldjék az Országos Rendőrfőkapitányságnak (ORFK) - derül ki a négy szakma számára a pénzügyminiszter által kiadott irányelvekből.
Forrás...

Kevesebb lesz az ipari park (* Magyar Hírlap 2003-06-23 )
Az idén várhatóan több mint húsz ipari parktól vonják meg az ipari park címet egy új, jelenleg kidolgozás alatt lévő felülvizsgálati rendszer alapján.
Forrás...

Profi(l) váltás - Autóker, az ingatlanfejlesztő (* FigyelőNet 2003. június 21. )
Saját minierőművel felszerelt kertes belvárosi házak építésével különbözteti meg magát az Autóker, a főváros egyik vezető ingatlanberuházója a többi fejlesztőtől.
Forrás...

Beszáll a jelzálog-finanszírozásba a Quaestor (* FigyelőNet 2003. június 19. )
Quaestor-csoport ingatlanalapú jelzálog-finanszírozással foglalkozó társasággal bővül, a Quaestor Jelzálog Rt. néven létrehozott cég megalapítását és pénzügyi vállalkozásként való működését június elején hagyta jóvá a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).
Forrás...

Eltűnik az elizélt palota (* NSZ 2003. június 19. )
Jelképet épít az ING a Vörösmarty téri irodaház helyére. Szimbólum értékű épületet tervez a Vörösmarty téren álló ORI székház helyére az ING Ingatlanfejlesztő Kft. Több tízmilliárd forintot szánnak rá.
Forrás...

Lakáshitelezés - vége a kamatversenynek (* FigyelőNet 2003. június 17. )
Hétfőtől drágultak a bankok támogatott lakáshitelei. A kamatplafont mindenki megpróbálja kihasználni, mostantól tehát más téren kell versenyezni az ügyfelekért.
Forrás...

Debrecen: vagyonos önkormányzat (* NSZ 2003. június 14. )
A debreceni önkormányzat elkészült a város teljes ingatlanállományának felmérésével, értékelésével. Az összesített adatok szerint az ingatlanokat tekintve a cívisváros az ország egyik legvagyonosabb önkormányzata.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.