Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.02.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


IpariCégek.hu hírlevél

IpariCégek.hu hírlevél nem kerül kiküldésre, hanem ezen
a https://www.iparicegek.hu/hirlevel.php címen és közvetlenül
a www.iparihirlevel.hu címen is elérhető, itt olvasható.

EU csatlakozás aláírása (2003.04.16.) után

Hírlevél
EU csatlakozás aláírása (2003.04.16.) után
2003/18. szám
2003.04.21..
Tartalom:
EU csatlakozás aláírása (2003.04.16.) után
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Részletek a honlapon.

Eladó

Befektetési ajánlatunkban ingatlanok a banki érték alatti is eladók!
Eladó


Információ


A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

InformációEU csatlakozás aláírása (2003.04.16.) után

Aláírta Magyarország és az Európai Unió csatlakozási szerződését Medgyessy Péter kormányfő és Kovács László külügyminiszter.
Medgyessy aláírta a csatlakozási szerződést (* FigyelőNet 2003. április 16. )
Athénban, az ősi piactér, az agora helyén emelt oszlopcsarnokban írták alá európai vezetők az EU bővítéséről szóló szerződést.

Forrás...

Hírválogatás

A logisztikai központ mindig jó üzlet
Év végére hétszázezer négyzetméternél is több raktárhelyiség lesz a fővárosban és környékén (* NSZ 2003. április 19. )
Úgy tűnik, a raktárépítők és üzemeltetők érzik legkevésbé a fővárosi ingatlanpiacot sújtó stagnálás. Az irodák mintegy ötöde üresen áll, a lakásépítők egyre nehezebben tudnak túladni az új otthonokon. A raktárépítés viszont továbbra is jó befektetésnek tűnik, erre utal az is, hogy a napokban két jelentős raktárfejlesztésről adtak hírt. Hamarosan befejeződik a Budapest Intermodális Logisztikai Központ első raktárainak építése is.
Forrás...

Szigorúan ellenőrzött Paks (* NSZ 2003. április 19. )
Hetekig is eltarthat a meghibásodott fűtőelemek eltávolítása. A kormányszóvivő a kabinet pénteki ülése után közölte: nincs sugárveszély Pakson. A kettes blokk újraindítása azonban a súlyos üzemzavar miatt heteket késik. A szakembereket külföldiek segítik abban, hogyan csomagolják be és tegyék át a kiégett fűtőelemeket tartalmazó ideiglenes tárolóba a tisztítótartályban meghibásodott kazettákat.
Forrás...

Mi van Pakson? (* Napi Online 2003.04.18. )
Pakson csak nyomokban lehet kimutatni radioaktív szennyeződést, a legnagyobb érték - amelye az erőmű közvetlen környezetében mértek - körülbelül ezredrésze a csernobili esemény idején hazánkat ért szennyeződésnek - közölte ma az Országos Atomenergia Hivatal (OAH).
Forrás...

Az égből is ellenőrzik a földeket (* NSZ 2003. április 18. )
Néhány éven belül elkészül az ország digitális térképe. A földtulajdonosok számára az uniós tagság szigorú ellenőrzést is hoz. A levegőből és műholdról is ellenőrzik majd, hogy a gazda valóban azt a növényt termeszti-e és akkora területen, amihez a támogatást kapta. Ehhez azonban rohammunkában be kell fejezni a digitális térképkészítést.
Forrás...

Az állam próbálja kiirtani az ingatlanszövetkezeteket (* Index Gazdaság 2003. április 17. )
Frontális támadást indítanak az állami szervek az utóbbi hónapokban elszaporodott, egy törvényi kiskaput kihasználó ingatlanszövetkezetek ellen.
Forrás...

Ingatlanszövetkezetek: biztosan félrevezetőek a megtérülési számítások (* Napi Online 2003.04.15. )
Az ingatlanbefektetetési szövetkezetek között alighanem több is akad, amely esetében már a felületes vizsgálódások is gazdálkodási ellentmondásra bukkanhatnak.
Forrás...

Profik pénzén spekulálva
Ingatlanos beruházások is elvégezhetők a magánszféra segítségével (* Világgazdaság Online 2003-04-15 )
Olyan lehet a Duna-parti kongresszusi központ, mint a Forma-1, amely állami költségvetésből épül, de nem csupán egy sporttelep, hanem az egész hazai idegenforgalom ösztönzője is.
Forrás...

Tatabányán kutat a Zenon
Membrántechnológia: újabb kitörési lehetőség (* NSZ 2003. április 15. )
Hazánkba telepíti európai kutató-fejlesztő bázisát a kanadai Zenon Environmental Inc, amely a víztisztítás egyik legjelentősebb multinacionális vállalkozása a nagyvilágban. E harmadik generációs tatabányai beruházás - az Oroszlányban tavaly átadott membrángyárral együtt - Magyarországot a környezetvédelmi iparágon belül a speciális membrántechnológia területén európai nagyhatalommá teheti.
Forrás...

Körmend: messziről jött kastélyfelújítók (* NSZ 2003. április 14. )
A közelmúltban a körmendi önkormányzat lemondott a helyi Batthyány- kastélynak és parkjának az ingyenes használatáról. A képviselők a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) kérésének tettek eleget, mivel jelentkezett egy olyan cég, amely vagyonkezelői szerződést kíván kötni az állami tulajdonban lévő barokk ingatlan együttes hasznosítására.
Forrás...

Ingatagok-e az ingatlanszövetkezetek?
A pénzügyi szféra szerint hazárdjáték folyik - A másik oldal a bank lobbit sejti az erősödő támadások mögött (* NSZ 2003. április 11. )
Nagy kockázat, nagy nyereség vagy nagy bukás - ez jellemző a manapság egyre inkább reflektorfénybe kerülő, a bankokhoz képest rendkívül magas, garantált hozamot ígérő ingatlanbefektetési szövetkezetekre. A vállalkozások legálisak, némelyikük ugyanilyen hozamszinttel már évek óta talpon van, ám mégis, ha az egyszeri betérő pontosan tudni akarja, kire bízza százezreit, millióit, jó, ha nem éri be az ügyfélszolgálatokon kezébe nyomott brosúrával; érdemes elmélyülni a magyar ingatlanpiac rejtelmeiben, illetve minden információt begyűjteni a szövetkezetről.
Forrás...

Vitatnak egy húszéves kisajátítást (* NSZ 2003. április 10. )
Többmilliárdos vagyonvesztés érheti a fővárost, ha egy Gellért-hegyi telek húsz évvel ezelőtti kisajátítása ügyében nem egyezik meg a volt tulajdonosokkal - állítják az önkormányzat ellen indított perben az utóbbiakat képviselő jogászok. A főpolgármesteri hivatal szakemberei a követelést megalapozottnak tartják.
Forrás...

Átalakításra váró laktanyák (* NSZ 2003. április 9. )
Nyíregyházán két korábbi laktanya épületei és a hozzá tartozó földterületek hosszú ideje üresek, beruházóra várnak. Mindkét telek a városból kivezető egyik főút mellett, a városhatár közelében van, tálcán kínálva a jobbnál jobb hasznosítási és a város fejlesztése szempontjából is jó lehetőségeket.
Forrás...

Kisebb áremelkedés, mérséklődő kereslet
A vásárlóknak az idén nem kell nagyobb drágulásra számítaniuk az építőanyag-piacon (* NSZ 2003. április 8. )
Az építőanyagok drágulása az idén várhatóan elmarad az inflációtól, a gyártók ugyanis a kereslet kisebb visszaesésére számítanak részben a kedvezményes hiteleket felvevők körének lehetséges szűkülése, részben az önkormányzatok bérlakás-építési programjának megtorpanása miatt.
Forrás...

Külföldiek csak korlátozással vehetnek ingatlant (* Ma.hu 2003.04.07. )
A Földhivatal viszont csak akkor utasíthat vissza ingatlanvásárlási kérelmet, ha az önkormányzati érdeket, vagy közérdeket sért.
Forrás...

Mi lesz veled, ingatlanpiac? (* Napi Online 2003. április 7. )
Az ipari ingatlanoknál a következő egy-két évben is jellemző lesz a túlkínálat, a lakáspiacon erőteljesen eltolódott a kereslet a kisebb lakások felé - mondta Molnár László, a GKI Gazdaságkutató Rt. ügyvezető igazgatója .
Forrás...

Elmarad az ingatlanár-robbanás
A termőföld sem drágul jelentősen a csatlakozás következtében (* Index 2003. április 7. hétfő )
Rövid távon semmiképpen nem okoz általános lakásár-emelkedést az EU-csatlakozás - állítja Ferenczi Barnabás, az MNB közgazdasági főosztályának osztályvezetője. Szerinte ennek oka, hogy a lakásárakat leginkább befolyásoló keresleti és kínálati tényezők közül egyik sem változik jelentősen a belépés miatt.
Forrás...

Milyen ingatlant vegyünk az EU-csatlakozás előtt? (* Korridor-Privátbankár 2003.04.04. )
A szakemberek szerint újabb árrobbanásról nem lesz szó a fővárosi ingatlanpiacon, bár a korábbi stagnálásnak mindenképpen vége van.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.


<< vissza az előző oldalra

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2039
Ipari hírek7039
Business4421
Autó, jármű, közlekedés5438
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1081
Rába112
Scania444
Robot, automatika1049
ABB425
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika837
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1360
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1304
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre