Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. IPSERA konferencia 2003.(04.14-16.) előtt

Hírlevél
IPSERA konferencia 2003.(04.14-16.) előtt
2003/17. szám
2003.04.02.
Tartalom:
IPSERA konferencia 2003.(04.14-16.) előttk
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal, több esetben jól működő vállalkozással!

Részletek a honlapon.

Eladó

Befektetési ajánlatunkban ingatlanok a banki érték alatti is eladók!
Eladó


Információ


A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ



IPSERA konferencia 2003.(04.14-16.) előtt

:Az IPSERA (International Purrchasing and Supply Education and Research Association) a beszerzéssel és ellátással foglalkozó oktatók, kutatók és gyakorlati szakemberek szövetsége Budapesten, a Mercure-Budában (1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.) rendezi meg XII. éves konferenciáját.
A konferencia szekciói:
- Partnerség az ellátási láncban, az ellátási lánc menedzsmentje - Elektronikus beszerzések
- Teljesítménymérés
- Nemzetközi beszerzések
- Tudásmenedzsment az ellátási láncban

A konferencia részletes programja és jelentkezés az MLBKT (Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság) honlapján.

Hírválogatás

Ingatlan-szövetkezetek: semmisnek nyilvánítható szerződések (* Napi Online 2003.04.02. )
A Ptk. szabályait sértik az ingatlanbefektetési szövetkezetek, ezért az általuk kötött szerződések semmisek - vélekedik az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, aki szerint próbapert kellene indítani.
Forrás...

Zavarok egy reptér körül (* NSZ 2003. április 1. )
Évek óta befektetőre vár a szombathelyi repülőtér. Bár a tervek készek a hasznosításra, és kormányzati segítség is lenne hozzá, a 15 millió forintos hatástanulmányt még egyetlen érdeklődő sem tette le az asztalra.
Forrás...

Hévíz: lápi bejegyzések törölve (*NSZ 2003. április 1. )
A Zala Megyei Bíróság - a Alkotmánybíróság (AB) állásfoglalására hivatkozva - a közelmúltban érvénytelenítette azokat a tulajdoni lapi bejegyzéseket, amelyeket évekkel ezelőtt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park (BFNP) kérésére az illetékes földhivatal hajtott végre, amikor láppá minősítet több száz Hévíz környéki külterületi ingatlant.
Forrás...

Többszörösére drágult az építésügyi illeték (* NSZ 2003. március 29. )
Több tízezer forint illetéket kell fizetnie január óta annak, aki lakást épít, bővít, vagy felújít. Az otthonteremtés eddig illetékmentes volt, az idén azonban már a garázsért és a kerítésért is fizetni kell. Valamennyi építésügyi illeték jelentős mértékben drágult, így egy családi ház megépítésének illetékköltségei most már elérhetik a százezer forintot.
Forrás...

Szűkül a szövetkezeti játéktér - reklámtilalom (* FigyelőNet 2003. március 28. )
Április közepétől az ingatlanhasznosító szövetkezeteknek is törvény tilthatja tagok nyilvános toborzását, illetve hozamok reklámozását.
Forrás...

Kockázatos ingatlanszövetkezeti befektetések
Az új törvény megtiltaná a tagok nyilvános toborzását (* RTL Klub Híradó 2003-03-27 )
A hatóságok kockázatosnak minősítik és óva intenek az igen magas, évi 20 százalék feletti hozamot ígérő ingatlanszövetkezeti befektetésektől. Az utóbbi hetekben egyre több ilyen témájú hirdetés jelent meg. A szövetkezetek viszont azt mondják: nem irreális ez a nyereség, mert az ingatlan ma jó üzlet.
Forrás...

Újabb ipari park épül Pécsen (* 2003.03.27. Napi Gazdaság )
További zöldmezős beruházások megvalósítása érdekében 20 hektárral bővítik a pécsi ipari parkot, s az egykori vasasi bányaterületen egy újabb ipari területet is kialakítanak.
Forrás...

A világ középmezőnyében Budapest irodapiaca (* 2003.03.25. Napi Gazdaság )
Budapest nyolc helyet lépett előre - a 38. helyről a 30.-ra - az irodabérleti díjakat összehasonlító Business Space Across the World éves kiadvány szerint.
Forrás...

Budapest előzött a világlistán. Javulnak az üzleti ingatlanokhoz való jutás feltételei a fővárosban és néhány nagyvárosban (* Világgazdaság 2003.03.25. )
Forrás...

Évi 8-10 nagy tranzakcióra lehet számítani Magyarországon. Élénkülő befektetési piac (* 2003.03.25. Világgazdaság )
A magyarországi intézményes befektetési piacot az elmúlt évben nagyon mozgalmas piacnak tartották, ez várható 2003-ban is.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.