Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Van egy jó térképünk az Ön számára is! - Stiefel térképek

Hírlevél
Van egy jó térképünk az Ön számára is! - Stiefel térképek
2003/15. szám
2003.03.16.
Tartalom:
Van egy jó térképünk az Ön számára is! - Stiefel térképek
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal!

Részletek a honlapon.

Eladó


Információ

A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ




Van egy jó térképünk az Ön számára is! - Stiefel térképek

Kérdéseinkre Herczog Gábor a Stiefel Eurocart Kft. ügyvezető igazgatója válaszolt.

- Mikor alakult a Stiefel Eurocart Kft. és mi a fő tevékenysége?
- Két évtizede alakult napjaink egyik piacvezető térképkiadó vállalkozása. A hosszú évek munkáját követően a Stiefel-csoport a Közép-európai régióban már uralkodónak mondhatja magát az iskolai falitérképek értékesítésében. A cég Magyarországon több mint tíz éve működő képviselete európai színvonalú, a legfrissebb grafikai-térképészeti irányzatokat követő térképeket gyár, 2993 óta kizárólag számítógépes eljárással.

- Mi a falitérképek szerepe az irodában?
- A falitérkép nemcsak dekoratív szobadísz, de konkrét hasznot is hajtó munkaeszköz. Alapvető feltétele mindenfajta területi tervezésnek és kiértékelésnek - üzletkötők beosztásának, értékesítési eredmények nyomon követésének, projekttervezésnek. Egyedi formában elkészítve nyomon követhetők rajta a cég számára fontos gazdasági események - kutatások tanúsítják ugyanis, hogy ezek mintegy 70%-a térképen ábrázolható! A munkatérképek pedig akár ingatlanfejlesztési tervek elkészítéséhez is használhatók.

- Milyen falitérképeket készítenek?
- A Stiefel Eurocarthoz több jó nevű márka is kapcsolódik. A Stiefel márkatermékek közé tartozik a legtöbb általános és középiskolában használt földrajzi és történelmi térkép, ill. az évi több tízezres példányszámú iskolai atlasz. De Stiefel logó díszíti azokat az irodai térképeket is, amelyek egy sor nagyvállalat (például a Coca-Cola, Sara Lee vagy a DRV Rt.) irodáiban lógnak a falon, vagy amelyeket több minisztérium, az APEH és az ORFK is használ.

A teljes riport.

Hírválogatás

Modern üzletközpont lesz a Keleti alatt (* NSZ 2003. március 13. )
Jó néhány év és - szerény számítások szerint is - több mint tízmilliárd forint kell a Keleti pályaudvar tervezett korszerűsítéséhez. Azt egyelőre nem tudni, mikor kezdődhet az alagsori passzázst, a kétszintes vasútállomást tartalmazó tervek megvalósítása. Bizonyos azonban, hogy a beruházáshoz befektetőket keresnek.
Forrás...

Megregulázzák az ingatlanpiac szereplőit (* MTI 2003. március 13. )
A szakmabeliek is regisztrációt és az ingatlan-nyilvántartás pontosítását és biztonságát szorgalmazták a parlamenti bizottságban
Forrás...

Ingatlanpiaci kislexikon (* MNO 2003. március 10. )
Sokakat foglalkoztat az ingatlanpiac, azon belül is a szaknyelvhez kötődő fogalmak; ezért közzéteszünk néhány definíciót, amelyekkel reményeink szerint megkönnyíthető a tájékozódás.
Forrás...

Részlegesen nyit az Asia Center (* NSZ 2003. március 7. )
Négyzetméterenként negyven euró a bérleti díj. Évente nyolcszázmillió dollár forgalomra számít az Újpalota határában épült, ma nyíló Asai Center nagykereskedelmi bevásárlóközpont beruházója. Az Asia Center Kft. a kétszázötezer négyzetméter alapterületű létesítmény ezerötszáz üzletének nyolcvan százalékára talált eddig bérlő. A nyitásra azonban csak az U alakú épület két szárnyát, az üzlethelyiségek egyharmadát adják át. A hiányzó rész megépítését 2005-re ígéri a beruházó.
Forrás...

Az AsiaCenter kinyitotta kapuit (* Ma.hu 2003. március 7. )
Megnyílt az AsiaCenter nagykereskedelmi bevásárlóközpont pénteken Budapesten.
Forrás...

Erdély: 1800 magyar ingatlanigény (* Népszabadság 2003. március 7. )
Mintegy 1800 ingatlant igényelnek vissza az erdélyi magyar történelmi egyházak a román államtól.
Forrás...

Hotel Rózsadomb: nem fizet a vevő (* NSZ 2003. március 5. )
Nem fizetett a vevő a soproni önkormányzatnak a Hotel Rózsadombért, sőt tegnapi közleménye szerint szünetelteti a félkész fővárosi szállodára alapozott fejlesztési programját.
Forrás...

GKI Gazdaságkutató Rt.: Az ingatlanpiaci konjunktúra alakulása (2002. IV. negyedévről)
2003. márciusában jelent meg a GKI weboldalán.
Forrás...

Ingatlanfejlesztésre nincsen pályázat, de van hitel (* Magyar Hírlap 2003. március 1. )
A Magyar Hírlap, olvasói levelek alapján ezentúl rendszeresen tárgyal egy kérdést vagy problémát az állami támogatásokkal és hitelekkel kapcsolatban.
Forrás...

Brazíliai ingatlanokon huzakodnak a poszt-jugoszláv utódállamok (* FigyelőNet 2003. február 27. )
Az egykori Jugoszláv SZSZK utódállamai Zágrábban kezdtek tárgyalásokat az egykori állam diplomáciai képviseleteinek utódlásáról.
Forrás...

Új ipari parkot avattak Lentiben (* FigyelőNet, MTI-Eco 2003. február 26. )
Ipari parkká nyilvánította a gazdasági tárca Lenti város e célra kijelölt, 42 hektáros területét; az önkormányzat és a szakminisztérium a napokban kötötte meg a park megvalósítási szerződését.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.