Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Szja bevallás után

Hírlevél
Szja bevallás után
2003/13. szám
2003.02.19.
Tartalom:
Szja bevallás után
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal!

Részletek a honlapon.

Eladó


Információ

A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ


Szja bevallás után

Az adóbevallások felén vagyunk túl, az éves Szja, egyéni vállalkozói és éves áfa bevallás határideje 2003. február 17-e volt.

Hírválogatás

Szövetkezeti titkok - extra hozam, extra kockázat (* FigyelőNet 2003. február 14. )
Makacsul megnyerő magasságokban tartják kamataikat a befektetési szövetkezetek. Az átlagon felüli kockázatok ellenére sokaknak döntő érv a több mint tízszázalékos reálhozam ígérete.
Forrás...

Nyélbe ütötték Közép-Európa legnagyobb ingatlanüzletét (* Magyar Hírlap 2003-02-15 )
Gazdát cserél a West End és a Pólus bevásárlóközpont. A vevő a beruházások atyja és eddigi résztulajdonosa Demján Sándor, valamint a magyar származású kanadai befektető, Peter Munk. A két ismert üzletember konzorciuma a kanadai TrizecHahn csoporttól, az EBRD-tol és az amerikai AIG biztosítócégtől veszi meg a három bevásárlóközpontot.
Forrás...

Előre fizetett a turai kastély tulajdonosa
Ha megtorpanna a felújítás, a kisajátítás a végső eszköz (* NSZ 2003. január 28. )
Elkezdődhet az 1883-ban felépült turai Schlossberger-kastély helyreállítása, miután külföldi tulajdonosa mintegy 40 millió forintot utalt a tetőzet felújításával megbízott Architekton Építő- és Műemlék-felújító Rt.-nek. A műemlékvédelem évtizedes tehetetlensége után a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) mintegy fél éve bekeményített: örökségvédelmi bírságot szabott ki, majd elrendelte a tulajdonos költségén a kényszer-helyreállítást, és elindította az állami kisajátítási eljárást.
Forrás...

Húszéves irodaházat bontanak a Fő utcában (* NSZ 2003.január 20. )
Decemberben kezdték bontani az Industriaexport egykori székházát a Fő utca 14-18. szám alatt. Az 1979-80-ban emelt irodaházat a kilencvenes évek közepéig használták, azóta üresen állt. Az ÁPV Rt. 2000-ben értékesítette hétszázmillió forintért. Jelenlegi tulajdonosa, a PS 2001 Kft. úgy döntött új bérirodaházat épít helyére. A kivitelező ígérete szerint a munkálatok a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okoznak a környék lakóinak.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.