Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. www.ertekbecslo.hu - Értékbecslő.hu

Hírlevél
www.ertekbecslo.hu - Értékbecslő.hu
2003/12. szám
2003.01.09.
Tartalom:
www.ertekbecslo.hu - Értékbecslő.hu honlapot elindítottuk
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal!

Részletek a honlapon.

Eladó


Információ


A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ


www.ertekbecslo.hu - Értékbecslő.hu honlapot elindítottuk

Legújabb fejlesztésünk eredményeként az ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés szolgáltatás támogatására elindítottuk új honlapunkat. Magyarország teljes területén elsősorban ipari és nem lakóingatlanok (közvetítésével) értékbecslésével, vagyonértékelésével foglalkozunk!
Vállalunk bármilyen ingatlan értékbecslést, lakóingatlanoknál főleg budapesti viszonylatban lakások értékbecslését vállaljuk.

Hírválogatás

Fegyveres őrökkel védik az ivóvizet.
Nincs pénz a kitermelőműveknek otthont adó ingatlanok kisajátítására - Környezetükben sokszor szemetet raknak le (* NSZ 2003. január 7. )
Pár évvel ezelőtt program indult a veszélyeztetett ivóvízbázisok környezetének megóvására, ám Budapesten és Pest megyében mostanáig egyetlen helyen sem sikerült a szükséges védelemről gondoskodni.
Forrás...

Sikeres projekt a Palace (* Magyar Hírlap 2003. január 6. )
Az ingatlanfinanszírozás változatlanul jelentős üzleti lehetőségeket jelent a bankoknak, de igazodni kell a változó piachoz. A bevásárlóközpontok és az irodapiac a fővárosban a túltelítettség jeleit mutatja, viszont eljött a plázák felújításának ideje. Egyenletesen nő a kereslet a kereskedelmi ingatlanok, például a raktárbázisok iránt is, amiben nagy fantáziát lát a Magyar Külkereskedelmi Bank is - derült ki egy sajtóbeszélgetésen.
Forrás...

A divatcégek otthona lesz a Váci utca.
A bérleti díjak magasak, a talpon maradt kereskedő több lábon állnak (* NSZ 2003. január 6. )
A hét végén bezárt a Fontana áruház második emelete, ahová egy hónap múlva új bérlő költözik. A Váci utcai Labirintus üzletközpont újranyitását eközben tábla hirdeti, de a pinceboltrendszer üzleteinek zöme üres. A Belvárosban sok cégtáblát átfestettek, a sétálóutca egyelőre keresi új arculatát.
Forrás...

Aranykorona: egy mértékegység lassú halála (* Napi Online 03.1.2. )
A mezőgazdasági területek termőképességének mértékegységeként még a XIX. században vezették be az aranykoronát. Azóta viszont jelentősen változtak a körülmények, a rendszert azonban nem változtatták meg, s nem is készítettek új besorolást. Ez vélhetően már nem is történik meg, ugyanis az aranykorona közgazdasági jelentősége folyamatosan csökken.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.