Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

IpariCégek.hu ipari hírlevél - IpariHírlevél.hu


Hírleveleink a Feliratkozás/Leiratkozás alatt elérhetők, 2002-től olvashatók a korábbi hírleveleink is. Az MLBKT X. kongresszusa (2002.11.06-08.) után

Hírlevél
Az MLBKT X. kongresszusa (2002.11.06-08.) után
2002/9. szám
2002.11.29.
Tartalom:
Az MLBKT X. kongresszusa (2002.11.06-08.) után
Hírválogatás

Figyelmébe ajánljuk, hogy Médiaajánlatunkkal információját több száz gazdasági szereplőhöz juttathatja el, a honlapon pedig a mondanivalója továbbra is elérhető marad !
Médiaajánlat
:
Riport és Hírlevél: http://www.ipariingatlanok.hu
Információ

Cégek eladók ingatlannal!

Részletek a honlapon.

Eladó

Megújult honlapunkon már keresővel is kereshet:
Régió , Ár, Épület , Telek keresési szempontok alapján.
Információ

A www.startlap.com lapcsoport ingatlanos honlapjai

http://keszhaz.lap.hu
http://lakopark.lap.hu
http://ingatlan.lap.hu
http://ingatlanceg.lap.hu
http://ipartelep.lap.hu
http://irodahaz.lap.hu
http://iparipark.lap.hu
http://tarsashaz.lap.hu

Információ

Az MLBKT X. kongresszusa (2002.11.06-08.) után

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idén X. alkalommal rendezte meg éves kongresszusát Siófokon. A rendezvény célja volt, hogy átfogó, teljes képet adjon a szakterületek jelenlegi állásáról és jövőbeni fejlődési irányairól, valamint hogy összehozza ezek elméleti és gyakorlati vezetőit három napra. Ez évben mintegy 240 szakember élt ezzel a lehetőséggel és látogatta meg a konferenciát. A témakörök a beszerzés, disztribúció, informatika, logisztikai szolgáltatás, termelés és logisztikai stratégia köré csoportosultak. A rendezvényt nyitó plenáris ülésen hangzottak el a szakmát érintő átfogó előadások valamint megtörtént a nagy elismertségnek örvendő `Az év logisztikai menedzsere` díj átadása is. A rendezvényt a `Logisztika az új gazdaságban - felsővezetői nézőpontból` című kerekasztal-beszélgetés zárta.

A rendezvény részletes programja megtalálható a http://www.logisztika.hu című oldalon. További információ az MLBKT titkárságán kapható (e-mail: logisztika@axelero.hu; tel: 317-2959), valamint a Logisztikai Híradó decemberi számában olvasható.

Hírválogatás

Új ingatlanalap - nemcsak diplomatáknak (*FigyelőNet 2002. november 26. )
A kedden induló jegyzés garantált sikerét követően már az OTP Bank ügyfelei is vásárolhatnak ingatlan-befektetési jegyeket. A portfolió a CD Hungary 11 ingatlanából áll össze.
Forrás...

Szaporodóban az ingatlanalapok (*FigyelőNet 202. november 19. )
A tőzsdei mélyrepülésekkel párhuzamosan egyre népszerűbbek az ingatlanbefektetések. Ezt jelzi, hogy a pénzpiacon kezdő, illetve félprofinak számító megtakarítóknak kínált befektetési alapok között dinamikusan nő a kínálat ingatlanalapokból.
Forrás...

Környezeti kármentesítés a Mecsekben (*NSZ 2002. november 22. )
Az uránbányászat megszűnését követően a környezeti károk felszámolása összesen 18,5 milliárd forintba kerül. Az eltelt öt évben az ország legnagyobb környezetvédelmi beruházásának keretében eddig 15,5 milliárdot fordított erre a célra a Mecskérc Rt.
Forrás...

Bélapátfalván ipari park lesz a cementgyár helyén (*NSZ 2002. november 15. )
Forrás...

Változások az ingatlanadózásban
Öt évre haszonbérbe adott föld után nem kell adót fizetni (*NSZ 2002. november 15. )
Esetenként egyszerűsítést vagy könnyítést is hoz a jövő évi adórendszer.
Forrás...

Az ingatlan-adásvételi szerződés (*NSZ 2002. október 24. )
A jogban és az ingatlanügyletekben járatlan ember számára az ingatlan-adásvételi folyamat minden állomása tartalmaz buktatókat. Az ingatlan-adásvételi ügylet során nemcsak arra van szükség, hogy a megbízott ügyvéd vagy felkért közjegyző elkészítse a szerződést, hanem arra is, hogy a szakember az ügylet első pillanatától kezdve az utolsóig az ügyfél mellett legyen.
Forrás...

A leiratkozáshoz kattintson ide.