Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


KERESÜNK termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra is, többek között:
- Automatika, robot, automatizálással foglalkozó cégeket,
- Fémipari, - Műanyagipari, - Csomagolóipari cégeket, csomagolóipari mérnöki kapacitásal is ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk   Hírek, információk közzététele   Hirdethet Üzleti ajánlatok   Híreink   Rólunk   Internet   YouTube
SZOLGÁLTATÁSAINK:   Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégből kiszállás   Cégfejlesztés  
Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   NEWS:   Autó, jármű   Munkagép   Robot, automatika   Fém, gépipar   Oldaltérkép   Riport   Business   Ipari Blog

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2017.08.18.
Kereső

EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.

Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)
és Ingatlanközvetítő (IH.).Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Eladó raktár, birtok, istállóval, lakással, M1-10 km:
Eladó raktár, birtok, istállóval, lakással, M1-10 km


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Az üzleti élet médiafigyelője
IMEDIA - Az üzleti élet médiafigyelője

industri4news
industri4news

industriAds
industriAds


Információ közzétételi
témaköreink
az IpariCégek.hu oldalain:
Ipari hírek ;
NEWS ;
Ipari cégek ;
KKV ;
Üzleti ajánlatok ;
Szabad kapacitás ;
Gyártói kapacitás ;
Termék ;
Technológia ;
Riport ;
Ipari Blog ;
Business ;
Kiállítás ;
HUNGEXPO ;
Építőgép Kiállítás ;
Szentlőrinci Gazdanapok ;
Múzeum ;
Link ;

© IpariCégek.hu
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;

Siemens
Siemens hírek, információk, energia, technológia.

Vízre bocsátották az új Aida tengerjáró hajót fedélzetén a Siemens automatizálási technológiájának eszközeivel2017.07.21.
Forrás: Siemens, Hírek
Az Aida flotta tizenkettedik tengerjáró hajójának, az Aida Perlának a keresztelőjére 2017. június 30-kán, Palma de Mallorca spanyol üdülőhelyen került sor. A Siemens az új vezérhajót a fő fedélzeti funkciók vezérlésére és felügyeletére szolgáló automatizálási technológia eszközeivel szerelte fel.

Első alkalmazás a nagyfeszültségű hálózatban: a Siemens SF6-mentes megszakítója a Netze BW számára2017.07.21.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megrendelést kapott a Netze BW GmbH nevű, energiaelosztó hálózatot üzemeltető cégtől a Nördlingenben épült 110 kV-os transzformátor alállomás korszerűsítésére és bővítésére.

A Doha számára tervezett Avenio villamost "Red Dot" díjjal jutalmazták2017.07.14.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Avenio villamosa, amely a Katari Emirátus területén levő Doha számára készült, megkapta a rangos "Red Dot" díjat a 2017-es termékdizájn kategóriában. A villamos minimalisztikus és időálló konstrukciója jól illeszkedik a környezetbe, és tükrözi Doha egyetemi városrészének modern építészeti stílusát.

A Siemens energiatermelő berendezéseket szállít a kuvaiti Sabiya erőműhöz2017.07.14.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megrendelést kapott, hogy a fő áramtermelő berendezéseket szállítsa a Kuvaitban üzemelő Sabiya Extension 3 kombinált ciklusú erőműhöz (az erőmű harmadik bővítéséhez). Az erőmű tulajdonosa, az Elektromosenergia- és Vízügyi Minisztérium (MEW) az Alghanim International céggel kötött szerződést a tervezési, beszerzési és építési (EPC) feladatok elvégzésére.

Az Európai Szabadalmi Hivatal 2017. évi feltalálói díját a Siemens Healthineers alkalmazottja kapta2017.07.14.
Forrás: Siemens, Hírek
Az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) Jan van den Boogaart (57) holland termékmenedzsernek, a Siemens Healthineers munkatársának, valamint a kutatásban résztvevő osztrák kollégájának, Oliver Hayden professzornak (45) ítélte oda a 2017. évi európai feltalálói díjat

A Siemens biztosítja az UK Power Networks energiaelosztó hálózatának védelmét2017.07.07.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megrendelést kapott az UK Power Networks energia-elosztó hálózatot üzemeltető társaságtól 600 Fusesaver vákuum megszakító és 200 távvezérlő egység (RCU) felszerelésére a cég légvezetékrendszerének egyes részein.

A Siemens megvásárolta a vasúti gördülőállományt és infrastruktúrát felügyelő rendszerek szállítóját2017.07.07.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megvásárolta az ausztráliai Perth-i székhelyű MRX Technologies Csoportot, és tovább bővíti kínálatát a digitalizáción alapuló előrejelző karbantartás területén. A Csoportot alkotó vállalatok a JRB Engineering Pty Ltd., az MRX Technologies Ltd., az MRX Rail Services Pty Ltd. és az MRX Rail Service UK Ltd.

Siemens Press Award 2017: 12 ország legjobb újságírói munkáit keresi a Siemens2017.07.03.
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
A Siemens Press Award 2017 témája a digitalizáció és az Ipar 4.0. Az újságírói pályázatra a közép- és délkelet-európai országokból, valamint Izraelből lehet jelentkezni. A nevezési határidő 2017. augusztus 15., a 3 nemzetközi nyertes egyenként 1000 eurós fődíjban részesül.

A Siemens tizenegy helyiérdekű vasúti járművet gyárt Phoenix számára2017.06.23.
Forrás: Siemens, Hírek
A Phoenix Valley Metro Rail városi közlekedési vállalat 11 új S70 típusú helyiérdekű (könnyű) vasúti járművet (LRV) rendelt a Siemenstől. A járművek az USA Arizona államában, Phoenix városában fognak üzemelni. A megrendelés maximum 67 további járműre vonatkozó opciót is tartalmaz.

A Siemens 46 transzformátor alállomást szállít Banglades számára2017.06.23.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 46 transzformátor alállomás Bangladesbe történő szállítására kapott megrendelést a Bangladesh Rural Electrification Board (BREB: Bangladesi Vidéki Villamosítási Testület) állami vezetés alatt álló energiaszolgáltató cégtől.

A Hupac nyolc többáramnemű mozdonyt rendelt a Siemenstől2017.06.23.
Forrás: Siemens, Hírek
A Hupac svájci intermodális közlekedési vállalat nyolc Vectron MS többáramnemű mozdonyt rendelt a Siemenstől. A többáramnemű mozdonyokat a Rajna-Alpok folyosón (DACHINL) alkalmazzák. A szállítások 2018 nyár elején kezdődnek meg.

A Siemens szállítja a jordániai Attarat erőművének A Siemens egy jordániai erőmű főberendezésének szállítója2017.06.16.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens szállítja a jordániai Attarat erőművének főberendezését A megrendelő China Energy Engineering Group Guangdong Power Engineering Co. Ltd. az Attarat Power Company, az erőmű üzemeltetőjének fővállalkozójaként építi a létesítményt. A Siemens szállítja a két SST5-5000 gőzturbinát, a két léghűtéses SGen5-1200A generátort és a turbina vezérlő rendszerét.

A Siemens nyerte a háromdimenziós nyomtatási iparág díját2017.06.16.
Forrás: Siemens, Hírek
Az "év háromdimenziós nyomtatási alkalmazása" kategóriában a Siemens lett a győztes a háromdimenziós nyomtatási iparág nemzetközi versenyén. A vállalat azért kapta ezt az elismerést, mert a világon elsőként tesztelt sikeresen additív gyártási (AM) technológiával készült gázturbina lapátokat.

A Siemens kapott megbízást két Argentínában levő erőmű hosszú távú szervizelésére2017.06.09.
Forrás: Siemens, Hírek
Építve energetikai üzletágának Argentínában elért folyamatos sikereire, a Siemens több megállapodást kötött a Pampa Energia S.A. céggel, melyek értelmében az ország két erőművénél a Siemens látja el a hosszú távú javítási és karbantartási feladatokat.

A Siemens technológiai partner lesz a rotterdami intelligens hálózati kísérleti projektben2017.06.09.
Forrás: Siemens, Hírek
Rotterdam városa, a Stedin holland hálózat-üzemeltető cég és a szintén holland Lyv Smart Lyving energiaszolgáltató a Siemensszel mint technológiai partnerrel kezdi el Rotterdamban az "Intelligens Elektromos Hálózat" elnevezésű kísérleti projekt megvalósítását.

A fémfeldolgozás digitális átalakulása: az Industry 4.0 kipróbálása az "élő" gyártásban2017.06.09.
Forrás: Siemens, Hírek
Az ipari automatizálási, vezérlési és elektromos meghajtási technológiával kapcsolatos megoldások terén a Siemens a világ egyik élenjáró szállítója. Ipari használatra készült villanymotorokat már 80 éve gyártanak a Siemens Bad Neustadt an der Saale-ban létesített telephelyén.

30 további jármű Seattle és a Puget Sound terület számára2017.06.02.
Forrás: Siemens, Hírek
A Sound Transit cég, amely a regionális közlekedési rendszert üzemelteti az USA Washington államában, Seattle és a Puget Sound terület igényeit kiszolgálva, további 30 S70 típusú helyiérdekű (könnyű) vasúti járművet (LRV) rendelt a Siemenstől.

A Siemens új, 2 MW kimenő teljesítményű E sorozatú gázmotorokat dobott piacra2017.06.02.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens új, E sorozatú gázmotorokat hozott forgalomba, melyek kimenő teljesítménye két megawatt (MW). A sorozatban megtalálható az 50 Hz-es piacra szánt SGE-86EM és a 60 Hz-es piacra fejlesztett SGE-100EM is.

A Siemens Healthineers teamplay nevű felhő alapú hálózata segíti az Euratom új sugárvédelmi előírásainak betartását2017.06.02.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Healthineers olyan új funkciókkal egészítette ki teamplay1 elnevezésű, felhő alapú hálózatát, amelyek segítik majd a kórházakat és a radiológiai praxisokat abban, hogy betartsák az EU jövőbeni sugárvédelmi előírásait a radiológiai képalkotás során.

Elektromos járművek gyorstöltő rendszere – tíz percnél kevesebb idő szükséges 100 kilométernyi úthoz2017.06.02.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens 150 kW-os , nagy teljesítményű töltőrendszerének új generációja akár 920 voltos feszültség szinten is tudja tölteni a jelen és a jövő elektromos járműveit. Ez azt jelenti, hogy a csupán tíz percet igénybe vevő töltést követően az elektromos járművek több, mint 100 kilométeres út megtételére képesek.

Megérkezett az első két Siemens Vectron a GYSEV flottájába2017.05.23.
Forrás: Siemens, Sajtóközlemény
• Megérkezett az első két Siemens Vectron villamos mozdony a GYSEV Zrt-hez
• A Siemens még az idei évben leszállítja mind a 9 megrendelt Vectront
• A járművek a hazai személyszállításban és a nemzetközi árufuvarozás-ban teljesítenek majd szolgálatot.

A Siemens 790 millió euró értékű szerződést kötött alállomások szállítására Katarba2017.05.19.
Forrás: Siemens, Hírek
Az állami tulajdonban levő Qatar General Water & Electricity Corporation (KAHRAMAA: Katari Víz- és Áramszolgáltató Társaság) közműcég Katar eddigi legnagyobb értékű szerződését kötötte a Siemensszel az ország energiaátviteli hálózatának bővítése céljából.

A Siemens megállapodást írt alá Ugandával és Szudánnal2017.05.19.
Forrás: Siemens, Hírek
Az energiaellátás, ipar, szállítás és egészségügy területén a Siemens szorosabbra fűzi az együttműködést az afrikai Ugandával és Szudánnal. Az afrikai államok az erről szóló egyetértési megállapodásokat (MoU) a dél-afrikai Durban városában tartott 2017. évi Világgazdasági Fórumon írták alá.

Az Európai Szabadalmi Hivatal bejelentette, hogy a Siemens Healthineers alkalmazottai bekerültek a 2017. évi Feltalálói Díjért folyó verseny döntőjébe2017.05.12.
Forrás: Siemens, Hírek
Az Európai Szabadalmi Hivatal bejelentette, hogy Jan van den Boogaart (57) holland termékmenedzser és Dr. Oliver Hayden professzor (45) tudományos kutató a 2017.évi Feltalálói Díjért folyó verseny döntőjébe került az "Ipar" kategóriában.

Ivanka Trump meglátogatta a Siemens képzési központját Berlinben2017.05.12.
Forrás: Siemens, Hírek
Németországi útja során Ivanka Trump, Donald Trump, az Egyesült Államok elnökének lánya és asszisztense meglátogatta a Siemens berlini képzési központját. Ivanka Trump, akit a Siemens AG elnök-vezérigazgatója, Joe Kaeser kísért, diákokkal és oktatókkal beszélt a létesítményben, hogy többet tudjon meg Németország duális képzési rendszeréről.

A Siemens új komponenseket kínál energia monitoring rendszeréhez2017.05.12.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens két új mérőműszerrel és egy bővítő modullal szélesítette Sentron portfólióját. A 7KM PAC3200T és 7KM PAC2200 standard szerelősínekhez csatlakoztatható, TÜV által tesztelt készülékek a váltakozó áramú rendszer összes releváns változóját mérik.

A Dresser-Rand kompresszor szerelvényeket szállít a Mexikói-öbölbe a BP projekthez2017.05.12.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Power and Gas divízió részeként működő Dresser-Rand üzletág megrendelést kapott a BP cégtől forgógépek szállítására a Mexikói-öböl mélyvízi részén megvalósuló Mad Dog 2 projekthez. A leszállítandó termékek között szerepel két, Siemens villanymotorok által hajtott DATUM kompresszor szerelvény, amit a gázkitermelés során használnak.

A Siemens bemutatta az olaj- és gázipari felhasználásra fejlesztett 38 MW-os aeroderivatív gázturbinát2017.05.12.
Forrás: Siemens, Hírek
Hasznosítva azt a szakértelmet, amire a Dresser-Rand és a Rolls-Royce energetikai üzletágának felvásárlása révén tett szert, a Siemens piacra dobta gázturbina portfóliójának legújabb fejlesztését, az SGT-A35 RB turbinát.

A Siemens mobil alállomásokkal növeli a szaúd-arábiai energiahálózat rugalmasságát2017.05.05.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens két mobil alállomás leszállítására kapott megrendelést a National Grid SA cégtől, a Szaúdi Elektromos Művek energiaátviteli hálózatának üzemeltetőjétől.

A Siemens digitális eszköz-optimalizálási projektet indít a DEWA céggel a Közel-Keleten2017.05.05.
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a Dubai Elektromos Energia- és Vízügyi Hatóság (DEWA) megállapodást írt alá egy speciális adatvezérelt projekt keretében történő együttműködésről.

         
IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Cégfejlesztés, Befektető ajánlás, keresés, közvetítés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó M0-Halásztelek, Raktár, üzlet, iroda (ÚJ ÁR):
Eladó M0-Halásztelek, raktár eladó

Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2017.08.19., Zákányszék,
Zákányszéki TraktorShow és Vetőmag Börze

2017.08.26-27., Hódmezővásárhely,
AXIÁL Hódmezőrület

2017.09.14-16., Tököl,
ÉBSZ Építőgép Kiállítás

ÉBSZ Építőgép Kiállítás 2017.

2017.09.20-24., Budapest,
OMÉK

Hungexpo
HUNGEXPO

2017.10.18-20., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
- Keresünk csomagolóipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
- Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
- Keresünk fémipari cégeket
- Keresünk műanyagipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Főbb hírkategóriáink:
Autó, jármű, közlekedés hírek,
Audi ; Mercedes ; Opel ; Suzuki ;
Kühne ; Rába ; BUD ;

3D nyomtatás hírek

Automatizált vezetés hírek

Robot, automatika hírek,
ABB ; FANUC ; igm ; KUKA ;

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Iparágak kategória témaköreink
az IpariCégek.hu oldalain:
Autó, jármű, közlekedés ;
Automatizált vezetés ;
Munkagép ;
Robot, automatika ;
3D nyomtatás ;
CNC ;
IT, informatika ;
Internet ;
YouTube ;
Fém, gépipar ;
Műanyag ;
Fa, papír, nyomdaipar ;
Agrár ;
Élelmiszer ;
FMCG, kereskedelem ;
Energia, közmű ;
Ingatlan, építőipar ;
Ipari Park ;
Logisztika ;
ipari cégek hírei

© IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:   Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   Híreink
Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   NEWS:   Autó, jármű   Munkagép   Robot, automatika   Fém, gépipar   Oldaltérkép  Üzleti ajánlatok   Rólunk   Ipari Blog

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre