Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


KERESÜNK termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra is, többek között:
- Automatika, robot, automatizálással foglalkozó cégeket,
- Fémipari, - Műanyagipari, - Csomagolóipari cégeket, csomagolóipari mérnöki kapacitásal is ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk   Hírek, információk közzététele   Hirdethet Üzleti ajánlatok   Híreink   Rólunk   Internet   YouTube
SZOLGÁLTATÁSAINK:   Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégből kiszállás   Cégfejlesztés  
Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   NEWS:   Autó, jármű   Munkagép   Robot, automatika   Fém, gépipar   Oldaltérkép   Riport   Business   Ipari Blog

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2017.08.18.
Kereső

EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.

Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)
és Ingatlanközvetítő (IH.).Eladó raktár, birtok, istállóval, lakással, M1-10 km:
Eladó raktár, birtok, istállóval, lakással, M1-10 km

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Az üzleti élet médiafigyelője
IMEDIA - Az üzleti élet médiafigyelője

industriAds
industriAds

industri4news
industri4news


Információ közzétételi
témaköreink
az IpariCégek.hu oldalain:
Ipari hírek ;
NEWS ;
Ipari cégek ;
KKV ;
Üzleti ajánlatok ;
Szabad kapacitás ;
Gyártói kapacitás ;
Termék ;
Technológia ;
Riport ;
Ipari Blog ;
Business ;
Kiállítás ;
HUNGEXPO ;
Építőgép Kiállítás ;
Szentlőrinci Gazdanapok ;
Múzeum ;
Link ;

© IpariCégek.hu
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;

KUKA
KUKA Robotics hírek, információk

A KUKA is a kiállítók között a 2017. évi EMO szerszámgépipari kiállításon: Automatizált szerszámgépek a fémiparban2017.07.24.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA Robotics a 25. csarnok D81 számú standján a fémiparban alkalmazott, jól kezelhető automatizálási megoldásokat mutat be. Az EMO a fémmegmunkáláshoz alkalmazott szerszámgépek világkiállítása és -vására. Ebben az évben a fémiparban ismert márkák találkozására szeptember 18–23. között a hannoveri vásáron kerül sor.

KUKA Mobil Platform (KMP) az ipar szolgálatában2017.07.24.
Forrás: IpariCégek.hu Riport
Fátay Dániel és Komlósi István, a KUKA Robotics Hungária Kft. szoftverfejlesztői ismertették a KUKA Mobil Platform alkalmazási lehetőségeit és előnyeit.

A Grind Master KUKA robotokkal alakítja át az öntőüzemeket2017.06.22.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Grind Master, mely a finomfelületi megmunkálógépek és a sorjátlanítógépek piacvezetője, 2016. január óta tölt be integrátori szerepet a KUKA-nál. A KR AGILUS termékportfólióba tartozó kis robotok tökéletes egyenletességgel és kiváló minőségben sorjátlanítják a fröccsöntött alumínium alkatrészeket. Ez a megoldás a költségek csökkentésével egyidejűleg növeli a termelékenységet és a minőséget.

Nagy teherbírású robotok végzik a szerszámgépek felrakását2017.05.31.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Bizerba SE & Co. KG gyárában három KUKA robotot alkalmaznak a KR QUANTEC pro családból. A robotok megbízhatóan bejuttatják az alumínium burkolatokat a két csiszológépbe, ahol elő- és finomcsiszolást valamint polírozást végeznek rajtuk. Az alumínium burkolatokat később szalámiszeletelő gépben fogják felhasználni.

Robotvezérlés felhőből2017.05.24.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A robomotion GmbH és a SOTEC Software Entwicklungs GmbH vállalatok szeretnék szélesebb közönség számára hozzáférhetővé tenni a felhő-technológiát. Ennek érdekében kifejlesztettek egy okostelefonnal vezérelhető robotalkalmazást. Ehhez az új KR 3 AGILUS KUKA robotot használják.

KUKA robotok a mikroelektronikában2017.05.17.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Összesen 25 KUKA robot van a Possehl Electronics használatában a vállalat Baden-Württemberg tartományban, Niefern - Pforzheim városban található üzemében. Az üzemben a robotok komplex vezérműházakat készítenek járművek elektormos kormányműveihez.

LBR iiwa és összeszerelők kéz a kézben2017.04.20.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Dürr AG az autóiparban a végső összeszerelésnél végzett automatizált ragasztáshoz olyan robotcellákat fejlesztett ki a KUKA LBR iiwa szenzitív, könnyűépítésű robotok segítségével, amelyek képesek az ember és robot közötti együttműködésre.

A KUKA kisrobotja vezeti rá a hallgatókat a legújabb technikai megoldásokra2017.04.20.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Westfälische Hochschulén egy KUKA robot áll a hallgatók rendelkezésére oktatási célokból. A robot képes arra, hogy önállóan labdákat védjen ki. A KUKA a KUKA Education keretében támogatja a projektet.

KUKA robot nyilatkozatot készít2017.03.27.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A „Hello, robot. Dizájn az ember és a robot között” („Hello, Robot. Design zwischen Mensch und Roboter”) kiállításon jelenleg megtekinthető egy KUKA robot. A Vitra Design Múzeumban (Vitra Design Museum) a robot egy autonóm folyamat során nyilatkozatot készít. A kiállítás tematikusan mutatja be a robotok mindennapjainkban betöltött egyre nagyobb jelentőségét.

A KUKA rendszerpartnere fogadja a KR 3 AGILUS-t 2016.12.08.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A megvalósult digitális ipari forradalom: Az augsburgi robot- és berendezésgyártó KR 3 AGILUS robotja a robomotion GmbH bemutatócellájának középpontjában áll. Bemutatja, hogyan működhet az adatáramlás a robot és a felhő között.

MET - Innováció és Tehetség Díj a KUKA-nak2016.11.28.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Idén társaságunk nyerte a MET Magyarország Zrt. által alapított Innováció és Tehetség Díjat. Az elismerést a Figyelő TOP200-as Gálájának keretében nyújtották át 2016. október 14-én, ahol Magyarország 200 legnagyobb vállalata volt jelen.

Egy kiegészítő KUKA omniMove szállítja az A350 XWB felső szárnyhéját 2016.11.09.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Az Airbus stadei gyárában egyre nőnek a gyártási folyamatokkal szemben támasztott követelmények. Hogy a fokozódó igényeknek megfelelhessen, az Airbus újabb nagy teherbírású KUKA omniMove szállítójárművet rendelt, amely most kerül kiszállításra.

A rosenheimi főiskola hallgatóit KUKA robotok és szoftverek készítik fel robotikából 2016.11.02.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Ipari robotok segítik a jövő szakembereit a felkészülésben, a rosenheimi főiskola robotikai szerelőlaboratóriumában. A hallgatók konkrét cella-alkalmazások megtervezését sajátítják el.

Automotive Hungary – Jövőnk az autó2016.10.19.
Forrás: HUNGEXPO
Ma már szinte közhely, hogy az autóipar – a maga csaknem 30 százalékos részesedésével – a magyar gazdaság legjelentősebb húzóágazata. Az ötven legnagyobb exportőr cég fele ehhez az iparághoz köthető.

Megbízhatóan hegesztenek a KUKA robotok a mini robotcellában2016.09.28.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A hildeni Brüninghaus & Drissner cégnél olyan mini robotcellát alkalmaznak, amelyet a Paul von der Bank GmbH elnevezésű integrátor cég fejlesztett. Szűk térben, a „Welding To Go“ (WTG) 1200 cellában is megbízhatóan hegeszt az AGILUS sorozatba tartozó KUKA KR 6 R 700 sixx robot.

Robodonien 2016: LBR iiwa a művészasszisztens szerepében az RWTH robotikai workshopon2016.09.23.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Robodonien elnevezésű robotművészeti fesztiválon, amelyet szeptember 16. és 18. között rendeztek meg, a KUKA az LBR iiwa robottal vett részt. Az aacheni Rajna-Wesztfáliai Műszaki Főiskola (RWTH) építészkarának workshopján a látogatók a félig automatikusan legyártott hajtogatható építőelemekből egy nagyobb szerkezetet hoztak létre.

Az Industrie 4.0 a KUKA és Flex által az egész világra kiterjed2016.09.20.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
¤ Az emberek és robotok eredményes együttműködése az osztrák projekt keretében
¤ Az LBR iiwa barátokra lel a fejlődő ipari környezetben
¤ Az önoptimalizáló és gépi tanulási rendszerek térnyerése

Vezérlő szoftver KUKA.PLC mxAutomation 2.1 tanúsítása a PLCopen szervezet részéről2016.09.13.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A robotmozgások vezérlése egyszerű, nyitott PLC-vezérlés keretében, az ügyfelek számára ismerős környezetben: mindezt lehetővé teszi a KUKA.PLC mxAutomation 2.1. szoftver új verziója.

A KUKA robot nagyméretű műanyag csövek marására képes 2016.09.05.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A dél-walesi Asset International munkatársait a következő berendezések tehermentesítik a marási munkálatok során: egy KUKA 120 R2700 extra HA robot a KL 1500-3 T lineáris egységnél, két KUKA MG 360 szervomotor a külső forgótengelynél, valamint a KUKA CNC vezérlő.

KUKA robot táncol a 2016. évi paralimpiai játékok nyitórendezvényén 2016.09.02.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A 2016. évi olimpiai játékok nyitórendezvényén Timo Boll, a KUKA kínai márkanagykövete, vitte a német zászlót. Most pedig, a 2016. évi nyári paralimpiai játékok nyitórendezvényén, egy KUKA robot táncolt az USA-beli Amy Purdyvel a Sérgio Mendes által írt különleges zenére.

A KUKA a tettnangi elektrotechnikai iskolát támogatja2016.09.02.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A fiatalok különösen nyitottak a robotok felé. A KUKA az tettnangi eletrotechnikai iskolával együttműködve lehetővé teszi a diákok számára, hogy a robotok kezelése terén tapasztalatokat szerezzenek.

A KUKA a K 2016 szakvásáron2016.08.17.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Düsseldorfban megrendezett K 2016 műanyagipari szakvásáron az alkalmazásorientált automatizálási megoldások álltak a KUKA robotok bemutatásának középpontjában. Az augsburgi robotspecialista használatra kész megoldásokat fejlesztett ki rendszerpartnereivel együttműködve.

A sikert gátló tényezők kiküszöbölésére: A KUKA robot és az ember kéz a kézben dolgozik2016.08.10.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A KUKA LBR iiwa robotja a Ford Motor Company kölni gyárában a gyártósor digitális ipari forradalomhoz ("Industrie 4.0") illő modernizálásban segít – ezt a digitális ipari forradalom teszi lehetővé: Az ember és a robot kéz a kézben dolgozik együtt, és ezzel párhuzamosan a gyártórendszerek is egyre intelligensebbek lesznek.

Munkadarabok automatikus megmunkálása: A KUKA robot mint szerszámgép2016.08.02.
Forrás: KUKA Robotics, Hírek
A Wieland Anlagentechnik GmbH vállalatnál a KR QUANTEC sorozatú KUKA robot munkadarabok kezelését és aprítását látja el. A Run MyRobot alkalmazással működő Siemens CNC SINUMERIK 840D sl-hez kapcsolódó KUKA.mxAutomation interfész lehetővé teszi az egyszerű kezelhetőséget.

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Cégfejlesztés, Befektető ajánlás, keresés, közvetítés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Eladó M0-Halásztelek, Raktár, üzlet, iroda (ÚJ ÁR):
Eladó M0-Halásztelek, raktár eladó

2017.08.19., Zákányszék,
Zákányszéki TraktorShow és Vetőmag Börze

2017.08.26-27., Hódmezővásárhely,
AXIÁL Hódmezőrület

2017.09.20-24., Budapest,
OMÉK

2017.09.14-16., Tököl,
ÉBSZ Építőgép Kiállítás

ÉBSZ Építőgép Kiállítás 2017.

2017.10.18-20., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Hungexpo
HUNGEXPO

Üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
- Keresünk csomagolóipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
- Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
- Keresünk fémipari cégeket
- Keresünk műanyagipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Főbb hírkategóriáink:
Autó, jármű, közlekedés hírek,
Audi ; Mercedes ; Opel ; Suzuki ;
Kühne ; Rába ; BUD ;

Robot, automatika hírek,
ABB ; FANUC ; igm ; KUKA ;

3D nyomtatás hírek

Automatizált vezetés hírek

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Iparágak kategória témaköreink
az IpariCégek.hu oldalain:
Autó, jármű, közlekedés ;
Automatizált vezetés ;
Munkagép ;
Robot, automatika ;
3D nyomtatás ;
CNC ;
IT, informatika ;
Internet ;
YouTube ;
Fém, gépipar ;
Műanyag ;
Fa, papír, nyomdaipar ;
Agrár ;
Élelmiszer ;
FMCG, kereskedelem ;
Energia, közmű ;
Ingatlan, építőipar ;
Ipari Park ;
Logisztika ;
ipari cégek hírei

© IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:   Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   Híreink
Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   NEWS:   Autó, jármű   Munkagép   Robot, automatika   Fém, gépipar   Oldaltérkép  Üzleti ajánlatok   Rólunk   Ipari Blog

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre