Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Superbrands díjas márka lett a ŠKODA

2021.07.19

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
Budapest, 2021. július 19. – Újabb rangos elismerést tudhat magának a ŠKODA Magyarországon: ezúttal a Superbrands nívós zsűrije tartotta méltónak a márkát a Superbrands díjra.


A ŠKODA számára azért fontos ez a megtiszteltetés, mert ez is bizonyítja, hogy kiemelkedő hatékonysággal, töretlen lelkesedéssel és elhivatottsággal építi a márkát az országban.

A ŠKODA márka magyarországi sikeres eredményeihez jelentősen hozzájárul a magas szintű és széleskörű ügyfélkiszolgálással, folyamatos képzéssel és fejlesztéssel ellátott márkakereskedői és szervizhálózat.

Az elmúlt években a magyarországi ŠKODA márkakereskedői és szerviz hálózat kollégái több kategóriából is megannyi díjat szereztek meg a ŠKODA gyár által szervezett nemzetközi „szakmák versenyén”. Olyan kategóriákról beszélünk, mint szerviztanácsadó, szerviz technikus, fényező, szerviz diagnoszta, alkatrészellátási vezető valamint értékesítési tanácsadó és értékesítési vezető, emellett díjazzák az importőri képviselő kollégákat is. Külön kiemelendő, hogy nálunk dolgozik a világ egyetlen kétszeres ŠKODA értékesítési tanácsadó világbajnoka, Szerencsi László is.

„Büszkeséggel tölt el minket az, hogy a brandépítésbe fektetett munka nem csak az értékesítési számokban, hanem rangos elismerésekben és a magas ügyfélelégedettségi számokban is kifejeződik. A díj elnyerése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy kollégáim kemény munkája kifizetődik” – mondta el a díj kapcsán Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: