Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Együttműködés a vasúti szállításban

2021.07.12

Forrás: Stern Communications - CER CARGO Sajtóközlemény
Az Russian Railways Logistics és a CER Cargo Holding a jövőben szorosabbra fonja a kapcsolatát


2021. július 6-án Moszkvában, a JSC Russian Railways Logistics és CER Cargo Holding megerősítve eddigi együttműködésüket, megállapodást írtak alá egy közös orosz-magyar, vasúti szállítmányozási és logisztikai vállalkozás létrehozásáról.
 
Mindezeket az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint az Orosz Föderáció Közlekedési Minisztériuma által életre hívott, vasúti tranzitforgalom fejlesztésével foglalkozó munkacsoport, második ülésén fogadták el.

A megállapodásnak megfelelően a két fél, szállítmányozó és logisztikai koordinátor szolgáltatásaik fejlesztését tervezik. A cél az, hogy közösen, egy versenyképes és megbízható vasúti logisztikai teherfuvarozási megoldást legyenek képesek Kína és a FÁK országai számára biztosítani a kínai határtól, Oroszországon és Magyarországon át, az Európai Unió és a Balkán térségébe. A felek emellett lehetőségként tekintenek az EU-ból, illetve a Balkán irányából Kína, valamint a FÁK országok irányába történő potenciális árufuvarozások szervezésére, valamint egyéb logisztikai szolgáltatások nyújtására egyaránt.

A magyar és orosz fél egyetértett abban, hogy ez a közös vállalkozás hozzájárul Oroszország és Magyarország közötti stratégiai partnerség fejlődéséhez és bővítéséhez. A közös vállalkozás létrehozásáról 2021 végéig döntenek.

A témáról már több oroszországi médium is beszámolt.


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: