Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Rangos megyei díjat kapott a Magyar Suzuki

2021.06.16

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Kiemelt gazdasági tevékenységéért rangos megyei díjat adományozott Komárom-Esztergom Megye Közgyűlése a Magyar Suzuki Zrt.-nek. Az elismerést a vezérigazgató, Atsumi Masato vette át a tatabányai megyeházán.


A megyei közgyűlés 1992-ben alapította a Komárom-Esztergom Megyéért díjat, 2001-ben pedig a Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díjat. Olyanok vehetik át az elismerést, akik a legtöbbet tettek a megye sikereiért. A megyei önkormányzat a térség összetartozását szimbolizáló 76 település zászlója alatt hét díjat adott át ünnepélyes keretek között a tatabányai megyeházán.

Komárom-Esztergom Megye Közgyűlése a Magyar Suzuki Zrt. részére a „Komárom-Esztergom Megye stratégiailag kiemelkedő fontosságú nagyvállalata 2019” címet adományozta kimagasló gazdasági tevékenysége elismeréséért. A díjat Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, valamint dr. Völner Pál, miniszterhelyettes adták át. A kitüntető címet és a vele járó oklevelet, illetve bronzplakettet Atsumi Masato, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója vette át.

www.suzuki.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: