Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Kitüntetés a Magyar Suzuki leköszönő vezérigazgatójának

2021.05.10

Forrás: Magyar Suzuki Zrt., Hírek
Pro Urbe Esztergom Városért kitüntetést kapott Abe Yoshinobu. Esztergomért végzett tevékenységéért, korrekt vezetői attitűdjéért és emberséges hozzáállásáért PRO URBE ESZTERGOM VÁROSÉRT díjat kapott a Magyar Suzuki Zrt. április végén leköszönt vezérigazgatója, Abe Yoshinobu.


A kitüntető címet egy-egy település adományozza évente azoknak a személyeknek, vagy közösségeknek, akik, vagy amelyek több éven át munkásságukkal hozzájárultak az adott település fejlődéséhez. A díjat 1996-ban a Magyar Suzuki Zrt. teljes kollektívája kapta.

Az indoklás szerint a leköszönő vezérigazgatónak köszönhetően – 2016-os érkezése után – Esztergom megerősítette pozícióját a Suzuki Motor Corporation cégcsoporton belül. Abe Yoshinobu nagy figyelmet fordított az eredmények elérése mellett a munkatársak, a város és a régió támogatására, illetve a jövőbeli közös sikerek megtartására. A díjat Hernádi Ádám polgármester, Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő, Erős Gábor alpolgármester, és Dr. Alberti Péter képviselő nyújtotta át Esztergom Város Önkormányzatának nagytermében.

Megtiszteltetés, hogy egy olyan díjat vehetek át, amely egy város fejlődését szimbolizálja. Külön öröm számomra, hogy 1996 után, amikor az esztergomi gyár teljes kollektívája kapta meg a „Pro Urbe Esztergom díjat”, második lehetek, aki átveheti ezt a rangos elismerést a Magyar Suzuki részéről. Amikor közel öt évvel ezelőtt Magyarországra érkeztem, hamar egyértelművé vált számomra, milyen jó döntés volt a Suzuki Motor Corporation részéről ezt az országot és ezt a várost választani az anyacégünk európai gyártóegységének kialakítására. A magyarországi cégalapítás óta eltelt 30 évben, így az itt-tartózkodásom ideje alatt is töretlenül fejlődött a vállalat, nem véletlen, hogy ma a világ élmezőnyéhez tartozik az itteni gyár. Ehhez nemcsak kiváló egykori kollégáim, hanem Esztergom városának vezetői, lakosai és a térségben élők is nagy mértékben hozzájárultak. Köszönöm az önkormányzat támogatását ezen a sikeres úton, és köszönöm ezt a rangos elismerést is magyarországi munkám végén. Megtiszteltetés volt Önökkel, Önökért, Esztergomért is dolgozni!” – mondta a díj átadásán Abe Yoshinobu.

www.suzuki.hu    


Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Suzuki

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: