Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új területi értékesítő a Dachser pécsi telephelyén

2021.06.14

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
Új területi értékesítőt köszöntenek Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata a Liegl&Dachser csapatában. Tornyai Dóra, a vállalat pécsi telephelyének új területi értékesítője 2021 januárjától.


Tornyai Dóra 2019 júniusában csatlakozott a Liegl & Dachser pécsi csapatához, ahol ügyfélszolgálati ügyintézőként indította pályafutását. Az ügyfélszolgálatos feladatok elsajátítását követően rövidesen megkezdte felkészülését az értékesítői feladatkör későbbi ellátására, Pál Orsolya, jelenlegi Business Development Manager munkatárs támogatásával.

A közel másfél éves felkészülési időszakot követően, amely során az ügyfélszolgálatos munkakörhöz tartozó napi operatív, és az belső értékesítői teendőit egyidejűleg látta el, Tornyai Dóra területi értékesítő kinevezésére idén januárban került sor.  
A szakmai előrelépés lehetősége, valamint az értékesítési tevékenység erősítésére irányuló törekvések méltán igazolják a pécsi telephely utóbbi időben tapasztalt dinamikus fejlődését. 

Az új feladatok nagyon izgalmasak és sokrétűek. A jövőben a már meglévő ügyfélkapcsolatok ápolása, illetve a lehetséges potenciális ügyfelek felkutatása valamint a különböző Dachser termékek ajánlása mind export-import, mind belföld viszonylatban szerves részét képzik majd a mindennapjaimnak.” – mondta el Tornyai Dóra, a Liegel&Dachser új területi értékesítője.  

A Liegl&Dachser hisz abban, hogy a Dél-Dunántúli régióban számos olyan potenciális ügyfél van, akikkel egy mindkét fél számára jövedelmező kapcsolatot tudunk kialakítani, ehhez azonban szükség van egy olyan erős csapatra, akik képesek a cég széles szolgáltatási palettáit megismertetni a helyi potenciális partnerekkel. „Ezen kapcsolatot hívatott megteremteni Tornyai Dóra, aki az operációban eltöltött tapasztalatának segítségével precízen tudja az ügyfelek figyelmébe ajánlani a számukra legmegfelelőbb szállítási módot.” – emelte ki Pál Orsolya, Business Development Manager.

A DACHSER-ről:
A Dachser, a németországi székhellyel rendelkező családi vállalkozás két üzleti területen nyújt szállítási logisztikai, raktározási és egyedi szolgáltatásokat: Dachser Air & Sea Logistics és Dachser Road Logistics. 
Ez utóbbi két üzletágra oszlik: Dachser European Logistics és Dachser Food Logistics. Átfogó szerződéses logisztikai szolgáltatások és iparág-specifikus megoldások egészítik ki a vállalat kínálatát. A zökkenőmentes szállítmányozási hálózat - mind Európában, mind a tengerentúlon – a teljesen integrált IT-rendszerekkel intelligens logisztikai megoldásokat biztosítanak világszerte.
A Dachser világszerte 387 telephelyen mintegy 30.800 alkalmazottjának köszönhetően 2020-ban mintegy 5,6 milliárd euró konszolidált nettó árbevételt ért el. Ugyanebben az évben a logisztikai szolgáltató összesen 78,6 millió szállítmányt kezelt 39,8 millió tonna súlyban. A Dachser saját országos szervezeteivel 42 országban képviselteti magát, öt országban.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2020-ban 22,6 milliárd forintos nettó árbevétel mellett 2,34 milliárd forintos adózott eredményt ér

www.dachser.com  


Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: