Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megbízható Munkaadó címet kaptunk

2021.05.18

Forrás: Siemens, Hírek
Vállalatunk, a Siemens Zrt. elnyerte a Megbízható Munkaadó címet. Az elismerést a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) ítéli oda azon tagvállalatainak, amelyek teljesítik a szakmai bizottság által kidolgozott munka- és szociális körülményekre vonatkozó feltételrendszert.


Az elismerés célja, hogy kiemelje a legjobb gyakorlatokat és rámutasson a munkavállaló-barát munkahelyek fontosságára, ezzel is segítve az employer branding erőfeszítéseket, különös tekintettel a COVID-időszaka alatt.

Pályázatunkban bemutattuk a javadalmazással, a szociális-jóléti juttatásokkal, az egészséges munkakörülmények biztosításával kapcsolatos gyakorlatainkat, valamint részleteztük a családbarát munkaszervezés, a képzés és továbbképzés, illetve az egyéni fejlődési lehetőségek megteremtése érdekében tett erőfeszítéseinket is. A szakmai zsűri döntése alapján a Siemens Zrt. megfelelt a cím elnyeréséhez szükséges szigorú követelményeknek, így megkaptuk a Megbízható Munkaadó 2021-2022 elismerést. Cégünket az online átadási ünnepségen Schmidt Andrea HR-vezető képviselte.

Bővebb információk a Megbízható Munkaadó címről, a pályázati eredményekről a DUIHK sajtóközleményében.: 
https://www.ahkungarn.hu/hu/hirek/hirek-oldalnezet/praedikat-verlaesslicher-arbeitgeber-2021-2022-vergeben  

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: