Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A UR+ rendszer egyedülálló környezetet biztosít a cég partnerei számára

2021.05.28

Forrás: Stern Communications - Universal Robots Sajtóközlemény
A Universal Robots+ rendszere egy olyan egyedülálló online felület, amely még könnyebbé teszi a UR robotok telepítését, továbbá új, izgalmas lehetőségeket kínál a fejlesztők, valamint erősebb képességeket a végfelhasználók és forgalmazók számára.


A projekt sikerét az a tény is alátámasztja, hogy több mint 322 különböző típusú kiegészítő és végszerszám áll a vevők rendelkezésére.

A felhasználók és a fejlesztők számára a UR+ felület számos előnyt biztosít, amelynek két kulcsfontosságú eleme a(z):

Online bemutatóterem
Az online bemutatóterem segítségével megtekinthetők az innovatív végeffektorok, kiegészítők és szoftveres megoldások, amelyek kivétel nélkül tesztelt, bevált, tanúsított plug-and-play tartozékok és garantálják a UR robotokkal történő zökkenőmentes integrációt.

Támogatói és marketing felület
Az ingyenes UR+ fejlesztői program technikai támogatást nyújt azoknak a résztvevőknek, akik új UR robot kiegészítőket fejlesztenek a bemutatóterem számára, hozzáférést kínálva ezáltal a folyamatosan bővülő, globális forgalmazói és ügyfélhálózathoz.

Zökkenőmentes integráció a robot távvezérlő egységgel

Már maga a UR távvezérlő egység is leegyszerűsíti a robotprogramozást a telepítők és a végfelhasználók számára. Egyes gyártók típusai azonnal kapcsolatba tudnak lépni a UR szoftverrel. „A UR+ program bevezetése előtt a végfelhasználóknak meg kellett tanulniuk a szkriptek kódolását és az alapvető alprogramok előkészítését, ami azonban legkevésbé sem egyszerűsítette a folyamatot” - mondja Tyler Berryman, a Robotiq telepítési oktatója.

Felhasználóbarát szoftver a UR termékcsaládban

Az egyszerűsített programozás nem csak az egyesével történő telepítéseknél lehetséges. A UR+ biztosítja azt is, hogy a szoftverek könnyedén bevezethetők legyenek a termékcsaládon belül. A szoftver és a felhasználói felület változatlan, függetlenül attól, hogy UR3, UR5, UR10 – vagy bármely más tanúsított fejlesztői termék által kerülnek felhasználásra. A szoftver a távvezérlő egység USB csatlakozóján keresztül tölthető fel a robotba, így nem szükséges újra programozni a különféle robotokhoz. Kiválóan működik. 

Ingyenes marketing felület támogatja a nagyobb lefedettséget

A UR+ másik nagy előnye, hogy minden partner számára biztosítják a UR értékesítési és marketing csatornáit. Mivel az egyik legismertebb robotcég a piacon, partnereik alkalmazásainak és eszközeinek funkcionalitását az ügyfelek széles körében tudják ismertetni. Ez különösen a teljesen új termékek bevezetésénél jelent nagy hasznot a vállalat számára.

Magyarországon tervezett hasznos UR eszközök

Az OnRobot számos, általánosan alkalmazható Plug-and-Produce End-of-Arm Tooling (EoAT) – vagyis azonnal gyártásra alkalmazható robotkar – eszközt gyárt. Innovatív megfogóik, érzékelőik és eszközváltóik segítenek a gyártóknak az együttműködő robotok teljes előnyeinek maximális kihasználásában: egyszerű használat, költséghatékonyság és az emberi munkaerővel való együttműködés. A társaság székhelye Dániában található, de a globális csapattal együtt kidolgozott fejlesztések jelentős része Budapesten zajlik.

A fejlesztőik, felhasználók, szállítók és telepítők számára a UR+ felület sokkal többet jelent egy online bemutatóteremnél. „Boldogok vagyunk, hogy UR+ partnerek lehetünk, mert több lehetőségünk van erőforrásaink fejlesztésére” - mondja Sven Schmidt-Rohr, az Artiminds egyik alapítója. „Hozzáférünk a UR teljes rendszeréhez, más UR+ partnerekhez, UR ügyfelekhez és a forgalmazói hálózathoz, ami hatékony módja a hálózatépítésnek, az információ megosztásának és szoftvereket, perifériás berendezéseket, UR robotokat magában foglaló átfogó ajánlatok bemutatásának.

www.universal-robots.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - Universal Robots ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: