Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megkezdődött a Mercedes-Maybach S-osztály forgalmazása

2021.05.21

Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Stuttgart. Az új Mercedes-Maybach S-osztály a Mercedes-Benz S-osztály tökéletességét és csúcstechnikás megoldásait egyesíti a Maybach exkluzivitásával és hagyományaival.


A hosszított S-osztály modelleknél 18 centiméterrel nagyobb tengelytávú luxusautóban hátul fényűző hangulattal és térkínálattal találkozhatnak az utasok. A széria Executive ülések és a Sofőr csomag kivételes munka- és pihenőhellyé varázsolják a Mercedes-Maybach S-osztály hátsó üléseit, ahol olyan különleges részletek teremtenek exkluzív atmoszférát, mint például a nagyméretű fabetétek.

A Mercedes-Maybach S-osztály Magyarországon kétféle hajtáslánccal érhető el: az S 580 4MATIC nyolchengeres, benzines turbómotorja (M176) második generációs integrált indítómotor-generátorral és második generációs 48 V-os fedélzeti rendszerrel kínál különösen hatékony működést. Abszolút zászlóshajóként a Mercedes-Maybach S 680 4MATIC tizenkéthengeres erőforrást kínál: a jól ismert, turbófeltöltésű V12-es (M279) először érhető el összkerékhajtással.

A Mercedes-Maybach S-osztály modellek kivételesen csendes belső terét az aktív menetzaj-csökkentés teszi még halkabbá, a zajszűrő fejhallgatók technológiájához hasonló megoldás ellentétes frekvencia kibocsátásával semlegesíti a nem kívánatos zajokat. Az aktív zajcsökkentés a Burmester® High-End 4D-Surround audiorendszer funkciójaként érhető el.

A legfontosabb különleges felszereltségek áttekintése:

• Kívánságra a Mercedes-Maybach S-osztály megjelenésének exkluzivitását tovább fokozza a kéttónusú fényezés (bruttó 5.507.990 Ft). A Mercedes-Maybach kínálatában összesen tízféle kombináció közül lehet választani.

• Az elektromosan működtethető hátsó komfortajtók (bruttó 594.000 Ft) maguktól nyílnak és záródnak. A kimagasló kezelési kényelem és biztonság jegyében a rendszer összedolgozik az MBUX infotainment rendszerrel és a holttérfigyelővel, az MBUX belső tér asszisztens által pedig a komfortajtók zárása egyetlen kézmozdulattal is indítható vagy megállítható.

• A hátsótengely -kormányzásnak (bruttó 572.770 Ft) köszönhetően a modell fordulóköre egy kompakt autóét idézi.

• A forradalmi DIGITAL LIGHT fényszóró (a regionális szériafelszereltség része) teljesen új funkciókat kínál, így például képes segédjelzéseket kivetíteni az úttestre.

• Az adaptív hátsó utastér megvilágítás (a regionális szériafelszereltség része) fényereje és színhőmérséklete több fokozatban állítható. A LED-es olvasólámpák fényének iránya és mérete ugyancsak állítható.

• A hátsó MBUX Belső tér asszisztens (a regionális szériafelszereltség része) felismeri, ha hátul valaki helyet foglalt, és automatikusan kitolja a fejtámlákat. Segítségével többek között a panoráma tolótető napvédő rolója is egyetlen kézmozdulattal vezérelhető.

• Az MBUX High-End hátsó szórakoztató rendszer (bruttó 1.316.990 Ft) révén a hátul utazók átélhetik a teljes MBUX élményt, közvetlen hozzáféréssel a járműfunkciókhoz. Ehhez két nagyfelbontású, teljesen integrált 11,6 colos kijelző áll rendelkezésükre, amelyeken akár internetes tartalmakat is megjeleníthetnek, vagy filmeket nézhetnek.

• Az ezüstözött pezsgőskehlyek (a First Class csomag részeként) teszik igazán teljessé a Mercedes-Maybach hátsó terének luxus atmoszféráját. A középkonzoli tároló méretre szabott, exkluzív kialakítású betétje ad helyet a két pezsgős kehelynek akár utazás közben is.

A Mercedes-Maybach modellekkel egy időben elérhető a Mercedes-Benz S-osztály S 580 4MATIC normál, illetve hosszított kivitelben is.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: