Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Prémium BMW és MINI modellekkel a flottában elindult Budapesten a DriveNow szolgáltatás

2019.04.30

Forrás: BMW Sajtóközlemény
Hétfőn elindult Budapest új közösségi autómegosztó szolgáltatása, a DriveNow, több mint kétszáz BMW és MINI modellel a flottában.


Az április 29-ei debütálással a közép-kelet-európai régióban elsőként a magyar fővárosban lépett piacra a világ legjelentősebb autómegosztó szolgáltatását kínáló SHARE NOW BMW Group-hoz köthető tagvállalata, a DriveNow. A hétfői indulással minden felhasználó számára elérhetővé vált a DriveNow budapesti prémium flottája. Az első hét végére a több mint 200 autót tartalmazó flottában nyolc különböző BMW és MINI modell áll rendelkezésre. Az autók bérlésére perc-, óra-, vagy napidíj alapú csomagok is választhatóak. Április 11-e, azaz a szolgáltatás bejelentése óta a DriveNow rendszerébe több mint 10.000 felhasználó regisztrált.

A flottában BMW 1-es sorozat, 2-es Active Tourer, BMW X1 és X2 modellek találhatóak, illetve a MINI 3 és 5 ajtós modelljei, valamint MINI Cabrio is helyet kap. A BMW tisztán elektromos i3 modelljei fokozatosan válnak elérhetővé a felhasználók számára.

A hazai piacon megszokott perc- és napidíj alapú mellett óradíjas (3-, 6-, 9 órás) csomagokkal bérelhetőek az autók. A bérleti díjak modelltől függően 99 és 129 forint/perc között változnak, de az óránkénti csomagokkal az egy percre vetített költség akár 62 forintra is csökkenthető.

A szolgáltatás Budapest központi területeinek nagy részét lefedő 63 négyzetkilométeres területen érhető el a DriveNow applikáció segítségével. A felhasználók az autókkal elhagyhatják a szolgáltatási zónát, míg a bérlést a szolgáltatási területen belül tudják lezárni.

„Óriási érdeklődést tapasztaltunk az első időszakban, több mint 10.000 regisztráció érkezett a DriveNow applikáción keresztül. Nagyon megtisztelő számunkra ez a fogadtatás, és ez is mutatja, van potenciál a hazai autómegosztási piacban. Számunkra most az a legfontosabb, hogy ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek szolgáltatásunkkal” – mondta Fischer Péter, a DriveNow hazai képviseletét ellátó Wallis Autómegosztó Kft. ügyvezetője.

A szolgáltatásra 21. életévét betöltött, érvényes jogosítvánnyal rendelkezők tudnak regisztrálni a DriveNow applikáción keresztül, vagy a drive-now.hu honlapon.

Az ingyenes regisztrációs időszak lezárultával az első hónapban továbbra is kedvezményesen, egyszeri 4.990.- forintért lehet regisztrálni a DriveNow applikáción keresztül, vagy a DriveNow honlapján. Az akció május 29-ig tart, utána egyszeri 9.990.- forint lesz a regisztrációs díj. Mindkét esetben 25 bónusz perc jár.

A sajtóközlemény szövegének forrása: DriveNow Magyarország

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Autómegosztás, járműmegosztás, fuvarmegosztás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: