Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Pár óra múlva lehull a lepel az új Fabiáról

2021.05.04

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- A ŠKODA FABIA negyedik generációjának premierje ma este 19 órakor lesz
- Az újságírók mellett a rajongók is követhetik az eseményt a ŠKODA Storyboard médiaoldalon
- A virtuális kulisszát a kortárs művészetek háza, a prágai DOX szolgáltatja


Budapest, május 4. – Ma 19 órakor leplezi le a ŠKODA AUTO a sikeres FABIA negyedik generációs modelljét. A prágai DOX látványos hátteret ad az online, virtuális, teljesen digitalizált showműsornak. A sajtó képviselői mellett rajongók is követhetik az új modell világpremierjét az internetes közvetítés által. A bemutatót az autógyártó a  ŠKODA Storyboard médiaoldal mellett közösségi felületein (Youtube és Facebook) is közvetíti.

A ŠKODA a FABIA negyedik generációja a Volkswagen-konszern MQB-A0 platformjára épül, amelynek a jármű arányaira kifejtett hatása a FABIA új méreteiben is tükröződik. Bár az autó megnőtt, a ŠKODA mérnökei sikerrel őrizték meg az autó tömegét csaknem a harmadik generáció szintjén. 22 évvel megjelenését követően a népszerű kisautó még színvonalasabb biztonsággal, kényelemmel és dinamikával ötvözi a ŠKODA olyan klasszikus erényeit, mint a megbízhatóság, a könnyű kezelhetőség és a magasfokú praktikum. Minden, amire szükséged van - és egy kicsit több is - mottó jegyében tervezett FABIA sikerre van ítélve.

A digitális világpremier közvetítését közvetlenül a https://fabia-skoda-virtual-event.web.app/start weboldalon lehet megtekinteni ma este 19 órától.

Virtuális tárlatvezetés
A digitális bemutatót úgy tervezték meg a DOX szakemberei, mint egy virtuális tárlatvezetést, amelynek során a látogatók különféle termekben szabadon barangolhatnak. A premier során olyan ŠKODA -képviselőkkel is összefuthatnak, mint Thomas Schäfer márkavezető, Martin Jahn értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tag, vagy az Oliver Stefani által irányított dizájner csapat tagjai. A szakembereket avatarjaik képviselik a virtuális térben.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: