Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új vezetővel folytatja tovább a Dachser Food üzletága

2021.05.04

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
Új vezetőt köszöntenek Magyarország egyik vezető logisztikai vállalata, a Liegl&Dachser csapatában. Horváth Tamást, az élelmiszerlogisztikai üzletág új vezetőjét 2021 első negyedévében nevezték ki.


Horváth Tamás, a Liegl&Dachser magyar élelmiszerlogisztikai üzletágának frissen kinevezett vezetője. Tanulmányait a Széchenyi István Egyetemen végezte közlekedésmérnök szakon. Tizennyolc éve dolgozik a szektorban, mialatt széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett a logisztikai szolgáltatások területén. Az elmúlt három évben a Dachser Élelmiszer üzletágának szállítmányozási menedzsereként dolgozott. Magyarország egyik piacvezető logisztikai vállalatánál, a Liegl&Dachsernél jelenleg Branch Manager pozíciót tölt be. Feladatai közé tartozik a magyarországi leányvállalat teljes élelmiszerlogisztikai tevékenységének irányítása, az üzletág szakmai fejlődésének menedzselése. A Dachser élelmiszerlogisztikai üzletága a különböző hőmérsékleti zónákban kezelt termékek teljes logisztikai feladataira kínál hatékony megoldásokat, többek között nemzetközi gyűjtőszállítmányozást, disztribúciót és raktárlogisztikai szolgáltatásokat. A termékcsoport által igényelt magas minőségű szolgáltatást jól képzett szakembergárdával, stabil informatikai háttérrel és országos depó lefedettséggel biztosítja.

Horváth Tamás a terveiről, célkitűzéseiről az alábbiak szerint nyilatkozik: Az új pozíciómban a célom az, hogy biztosítsam az ügyfeleink elégedettségét és a határozott terveim megvalósításával folytassuk az üzletág fejlődését. Szeretnénk szintet lépni a gyűjtő export, a szerződéses logisztika és a nemzetközi FTL szállítások területén is. A nagy tapasztalattal és megfelelő szaktudással rendelkező logisztikai és szállítási csapat már izgatottan várja az újabb kihívásokat.

www.dachser.com    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: