Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hatékony fűtésszabályozás a Siemens szelepmozgató termékcsalád új funkcióival

2021.02.23

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens korszerűsített SSA kisméretű szelepmozgató termékcsaládja most még rugalmasabb, kevesebb kábelezést igényel és halkabb, mint valaha.


A korszerűsített SSA szelepmozgatók az egyszerű telepítés és üzemeltetés révén ideális a fűtés hatékony szabályozására és még nagyobb energiahatékonysággal és megbízhatósággal támogatják a helyiségek fűtési alkalmazásait. Az újonnan hozzáadott KNX kommunikációs képességnek köszönhetően még rugalmasabb, emellett a rendszer ugyanazt a kábelt használja a kommunikációhoz és az áramellátáshoz, így jelentős idő és költség takarítható meg.  Továbbá, a <28 dB alatti zajszintű szelepmozgató technológiának köszönhetően, ideálissá teszi a halk működést igénylő helyeken, mint például a szállodákban, könyvtárakban és kórházakban való alkalmazását. Az összes új szelepmozgató konfigurálva kerül kiszállításra és azonnal használatba vehető. A LED kijelző megjeleníti a szelep különböző üzemállapotait, továbbá számos funkcióval támogatja a felhasználókat, például önkalibrálással.

Az új funkciókkal, köztük a biztonságkritikus alkalmazásokhoz kínált visszacsatolt jellel és a IP54-kompatibilis kialakítással az új szelepmozgatók minden eddiginél több alkalmazáshoz felhasználhatóak.

Bővebben a hírről:

https://press.siemens.com/global/en/pressrelease/new-siemens-actuator-line-small-valves-operates-quiet-connected-multitasker   

Bővebben a szelepekről és szelepmozgatókról:

https://new.siemens.com/hu/hu/termekek/buildingtechnologies/hvac/valves-actuators.html  

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: