Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében

2021.04.23

Forrás: Stern Communications - Universal Robots Sajtóközlemény
Az Universal Robots (UR) bejelentette, hogy Slavoj Musílek, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatója úgy döntött, 2021. március 31-gyel elhagyja a vállalatot, hogy egy izgalmas lehetőségre koncentráljon az automatizálás terén.


Musílek úr 2015 óta töltötte be ezt a pozíciót a Universal Robots-nál, amelyet 2021. április 1-jétől Pavel Bezucký vesz át. 

Szeretnék köszönetet mondani Slavojnak, amiért az 5 éven át tartó vezetése alatt felépítette a Universal Robots erős jelenlétét az egész régióban és további sikereket kívánok neki szakmai és magánéletében egyaránt” – mondja Pavel Bezucký. „Slavoj több területen dolgozott egy stabil és átfogó robotmárka fejlesztésében, erős értékesítési csapatot és folyamatokat épített fel üzleti igényeink jobb támogatása és versenyképességünk biztosítása érdekében, továbbá hozzájárult az együttműködő robotokkal kapcsolatos pozitív vevői visszajelzésekhez.

Bezucký úr figyelemreméltó üzletfejlesztési, stratégiai, értékesítési tapasztalattal és készségekkel rendelkezik az ipari automatizálás és gyártás területén. Utolsó pozíciójában a Universal Robots cseh, szlovák és magyar csapatát irányította, elsődleges hangsúlyt fektetve a meglévő forgalmazói hálózat bővítésére és támogatására, új ügyfelek megszerzése és ezáltal a Universal Robots piaci részesedésének bővítése érdekében. 

Pavel Bezucký 2017 augusztusában üzletfejlesztési menedzserként csatlakozott az Universal Robots-hoz, majd csatorna-fejlesztési, később pedig területi értékesítési vezetőként került kinevezésre. Most ő irányítja a közép- és kelet-európai régiót (beleértve Oroszországot és a FÁK államait), amely egy dinamikusan fejlődő piac a Universal Robots számára.

A Universal Robots-ról
A Universal Robots (UR) 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy a robottechnológiát mindenki számára elérhetővé tegye olyan kicsi, felhasználóbarát, kedvező árú, rugalmas ipari robotok fejlesztésével, amelyek mellett biztonságos a munkavégzés. Az első felhasználóbarát együttműködő robot (kobot) 2008-ban indult útjára, amit a vállalt jelentős növekedése követett és a kobotokat mára világszerte értékesítik. A Teradyne Inc. részét képező társaság székhelye a dániai Odensében található, továbbá leányvállalatai és regionális irodái működnek az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Oroszországban, Törökországban, Kínában, Indiában, Szingapúrban, Japánban, Dél-Koreában, Tajvanon és Mexikóban. 2020-ban a Universal Robots bevétele elérte
a 219 millió USD-t. A vállalatról bővebben a www.universal-robots.com oldalon olvashat.

www.universal-robots.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - Universal Robots

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: