Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Zdeněk Petrás a Scania CER új Ügyvezető Igazgatója

2021.04.19

Forrás: Scania, Hírek
2021. július 1-től, Zdeněk Petrást nevezték ki a Scania CER (Közép – Európai Régió, Csehország, Szlovákia és Magyarország) új Ügyvezető Igazgatójává.


A jelenlegi Scania CER Ügyvezető Igazgatója James Armstrong, aki 2015 júliusától töltötte be ezt a pozíciót, hazatér és a Scania Nagy-Britannia Ügyvezető Igazgatójaként folytatja a karrierjét. Zdeněk Petrás már dolgozott a Scania CER kötelékében Szerviz Igazgatóként 2004-től, aki most szintén hazatér.

A hazai piacot követően Petrás a Scania Oroszország Szerviz Igazgatójaként helyezkedett el, ezt követően pedig a Scania CV AB Södertälje-i központjában, Svédországban folytatta sikeres pályafutását. Itt először a Szolgáltatás Üzemeltetés területen Vice President pozíciót töltötte be, majd később az Üzleti Transzformáció, Digitalizáció átalakításáért lett felelős a Commercial Operation osztálynál. Ezáltal, az elmúlt öt évben jelentősen hozzájárult az üzleti folyamatok digitalizálásához és átalakításához az anyavállalatnál és az egész globális szervezetnél is egyaránt.

Nagyon várom már, hogy 9 év után hazatérjek, mondta Zdeněk Petrás. “Nagyra értékelek minden egyes külföldön szerzett tapasztalatot és nagyon örülök annak, hogy lehetőségem nyílt részt venni a Scania globális szintű fejlesztésében. Azonban Csehországban, Közép-Európában otthon érzem magam. Természetesen az előző pozícióimból adódóan sok kollégámat ismerem, sokukkal kommunikáltam már a külföldi munkáim során és vannak, akikkel most fogok először találkozni. És ez természetesen igaz ügyfeleinkre és partnereinkre is. A Scania CER az elmúlt években jelentős sikereket ért el és nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvettem ezt a szimbolikus stafétabotot. Rengeteg munka vár ránk és izgatottan várom az elénk táruló kihívásokat, hiszen a teljes iparágunk átalakuláson megy keresztül, aminek köszönhetően a széles körű innováció, a digitalizáció, az alternatív üzemanyagok, illetve az elektromos meghajtás kerül egyre inkább előtérbe. Alig várom már, hogy részese lehessek ennek az utazásnak.

www.scania.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: