Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megkezdődött a C-osztály Limuzin és T-Modell értékesítése

2021.03.30

Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
A Mercedes-Benz első modellsorozataként a vadonatúj C-osztály a 48 V-os technikával és integrált indítógenerátorral ellátott, ún. Mildhybrid hajtásláncok révén minden verzióját tekintve elektrifikált.


A technikai csemegék közé egyebek mellett olyan újdonságok tartoznak, mint például a DIGITAL LIGHT és a hátsókerék-kormányzás. Az új C-osztály Limuzin bruttó 15.381.000,- forintos, míg a T-modell bruttó 16.617.000,- forintos alapáron máris megrendelhető kivételesen gazdag alapfelszereltséggel. Az újdonságok 2021 nyarán érkeznek meg a hivatalos magyarországi Mercedes-Benz márkakereskedésekbe. A piaci startot követően rövid időn belül megjelennek a palettán a negyedik generációs konnektoros hibrid modellváltozatok is. A Mercedes-Benz mindemellett kedvező finanszírozási, illetve lízing ajánlatokkal várja úgy a vállalati, mint a privát ügyfeleket.

A rövid első túlnyúlás, a nagy tengelytáv és a hosszú hátsó túlnyúlás kombinációja az új C-osztályt már álló helyzetben is dinamikus arányokkal ruházza fel. A belső tér kidolgozását és prémium miliőjét illetően a legújabb C-osztályban még inkább megtestesül a modern luxus: egyenesen a vadonatúj S-osztálytól érkezik a modell a sportos összhatású utastér koncepciója.

A legfontosabb képességek áttekintése:

• Az új C-osztály különösen dinamikusan viselkedik a modell történetének első hátsókerék-kormányzása révén, amihez kiegészítőleg közvetlenebb áttételezésű kormánymű kapcsolódik. A hátsó kerekek elfordulási szöge 2,5 fok. A fordulókör ezáltal 43 cm-rel, 10,64 méterre csökken.

• A szériában járó LED High Performance fényszórók alternatívájaként rendelkezésre áll a DIGITAL LIGHT. A korszakalkotó technológia lelkét a fényszórókba épített fénymodul jelenti. Az egység lámpánként három rendkívül erőteljes LED-et tartalmaz, amelyeknek fényét 1,3 millió mikro-tükör töri meg, illetve irányítja. Opcionálisan a rendszer kibővíthető az új vetítés funkcióval is, amely a vezetést segédvonalak, különféle szimbólumok/jelzések és animációk segítségével képes biztonságosabbá tenni. A DIGITAL LIGHT vetítőrendszer a továbbiakban kiegészítőként a Mercedes-Benz márkakereskedésekben is megvásárolható lesz.

• Az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimédiás rendszer szériában jár az összes új C-osztályhoz. A központi kijelző 11,9, a digitális műszercsoport pedig 12,3 colos.

• A Vezetői segédrendszerek Plus csomag a kritikus helyzetekben komoly biztonsági előnyökkel szolgál. A PRE-SAFE® utasvédelmi rendszer, a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens és a PRE-SAFE® oldalirányú impulzus egyaránt segít a balesetveszélyes helyzetek elkerülésében, a balesetek súlyosságának minimalizálásában, illetve a pihentető vezetésben.

• Az új C-osztály hazánkban kiemelkedő alapfelszereltséggel elérhető. A nagyobb megjelenítők mellett széria többek között a holttérfigyelő, az ülésfűtés, a Parkoló csomag radarokkal és tolatókamerával, a Konnektivitás csomag okostelefon-integrációval és vezeték nélküli töltéssel, a Tükör csomag, a dönthető hátsó üléstámlák, az ujjlenyomat-olvasó, a növelt méretű üzemanyagtartály, valamint a gerinctámasz is.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: