Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Videón mutatják be a megújult ŠKODA KODIAQ első részleteit

2021.04.06

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- Az előzetes felfedi a modell újratervezett orr részét és a karcsúbb LED fényszórókat
- A frissített ŠKODA KODIAQ digitális világpremierjét április 13-án tartják


Mladá Boleslav/Budapest, 2021. április 6. – A digitális világpremier előtt egy héttel a ŠKODA AUTO egy előzetes videóban enged bepillantást a megújult ŠKODA KODIAQ első részleteibe. Az opcionálisan hétüléses kivitelben is elérhető SUV modell egy újragondolt, látványosabb orr részt kapott egy még egyenesebb és ezúttal hatszögletű ŠKODA hűtőráccsal. A fényszórók az előző változathoz képest karcsúbbak lettek és az alattuk helyet kapó, különálló LED egységekkel együtt egy újszerű négyes szempárt alkotnak. A hátsó lámpatestek kristályhatású szerkezete még karcsúbb összhatást kölcsönöz a jellegzetes, C alakzatot formáló ŠKODA világítási képnek. A frissített ŠKODA KODIAQ hivatalos bemutatójára digitális formában kerül sor április 13-án. A KODIAQ 2016-os bemutatkozásával indult a ŠKODA sikeres SUV kampánya. Azóta több, mint 600.000 darabot gyártottak az SUV modellből, a KODIAQ pedig már több, mint 60 piacon van jelen világszerte.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: