Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A veszprémi Continental az Év Beszállítója 2021-ben

2021.03.24

Forrás: Continental, Hírek
Veszprém, 2021. március 24. - Az Év Beszállítója 2021 díjat azok a Magyarországon termelő, fejlesztő vagy szolgáltató, autóiparban érdekelt vállalatok nyerhetik el, amelyek 2020-ban komoly beruházást, létszámbővítést és fejlesztést hajtottak végre hazánkban.


Az elismerést az idei évben öt vállalat, köztük a Continental veszprémi gyára is kiérdemelte.

Az Év Beszállítója díj alapítói - az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu - megkeresték a legtöbb európai autógyártót és kérték, hogy jelöljék meg azokat a magyarországi beszállítókat, akiket az elmúlt év során a legmegbízhatóbbnak találtak.

A Continental Automotive Hungary Kft. veszprémi gyárát az Év Beszállítója 2021 díjjal ismerték el. A vállalat fejlesztési központja tavaly szeptemberében a járműdinamikai tesztpályájának átépítésével, majd decemberében a gyár munkafolyamatainak korszerűsítése és infrastrukturális fejlesztésének céljából hajtott végre beruházásokat, melyeknek köszönhetően a Continentalnak a tavalyi kritikus évben is sikerült új projekteket Magyarországra hozni. 

A döntést a biztonsági funkciók és a vezetéstámogató rendszerek iránti piaci igények hívták életre, melyek eredményeként a veszprémi Continental versenyképessége és a régióban meghatározó fejlesztési szerepe is erősödik.

A veszprémi vállalat a világ szinte valamennyi autógyártója részére, magas minőségben állít elő gépjármű menetbiztonsági rendszerekhez különböző̋ szenzorokat, fékrendszereket. A helyi kutatási és fejlesztési terület szoftverfejlesztési tevékenységével, a saját tesztpályán elvégzett teszteléssel a teljes értékláncot lefedi. 

"Már több mint 25 éve azon dolgozunk Veszprémben, hogy magas minőségű termékeket szállítsunk vevőinknek és folyamatosan növeljük kutatási és fejlesztési (R&D) tevékenységünket, hogy hosszú távon fenntartható legyen a működésünk. A csapatunk teljesítményének és hozzáállásának köszönhetően az egyes érdekeltjeinktől visszajelzéseket kapunk. Bővíthettük a tesztpályánkat, új beruházások és projektek érkeznek Veszprémbe, a fejlesztési tevékenységünk is bővülhet, továbbá vevőink is elismerik az elkötelezett és következetes munkánkat. Köszönöm kollégáimnak a magas színvonalú munkavégzést és hozzájárulásukat működésünk fenntarthatóságához"
- mondta el Pápai Tamás, a veszprémi Continental Automotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

www.continental.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; - Continental

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: