Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új motoros puhatáskák a BMW Motorradtól

2021.03.12

Forrás: BMW Sajtóközlemény
Az új Black Collection: tárolóhelyek minden kalandhoz


A BMW Motorrad az új Black Collection bemutatásával a puhatáskák jelentette tárolási megoldásokat kínálja. A táskák tökéletesek bármely időjárásban. A „Gépnek és embernek” mottó jegyében a kollekció a BMW Motorrad ügyfeleinek igényei alapján került kialakításra. Tanktáska, hátsó táska vagy övtáska – a gazdag kollekció minden darabja praktikus, innovatív és következetes dizájnú, és minden célra vagy bármely kalandra tökéletes megoldást kínál.

Black Collection tanktáska, nagy (GS)

A Black Collection tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter szövetből készült, és számos okos részletet kínál. A zárható, gumírozott és vízlepergető, kétfelé húzható cipzár mellett a fő rekesz egy másik cipzárral 13-ról 18 literesre bővíthető. A kivehető belső táska a ráhajtható résznek köszönhetően vízálló. A fő rekesz oldalfalán található hálós rekeszek, valamint a külső zseb további tárolási lehetőséget kínálnak.

Különösen praktikus, hogy a tanktáska kábelcsatornát és egy vízálló, átlátszó rekeszt is tartalmaz, ami lehetővé teszi az érintőképernyős műszaki eszközök használatát.

A nagy tanktáska a meredeken emelkedő benzintankkal rendelkező motorkerékpárokra készült. Az alsó oldalán található csúszásgátló párnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható, a további pántokkal pedig a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és kék béléssel, ami jobban áttekinthetővé teszi a belső tartalmat. A bélés anyaga 100% poliészter.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Űrméret: 13–18 l Méretek: 32 × 22 × 19/26 cm

Black Collection tanktáska, nagy (Túra és Roadster)

A Black Collection tanktáska ezen változata ideális a túramotorokhoz és roadsterekhez. A csúszásálló habpárnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a félköríves tankokra. A nagy tanktáska tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagból készül, vízálló és kivehető belső táskával, ráhajtható fedéllel. A belső helykínálat a fő rekesz falán körbefutó cipzárral könnyedén 13-ról 18 literesre bővíthető.

A fő rekesz egy vízlepergető és gumírozott, kétfelé húzható cipzárral zárható. További tárolási lehetőséget kínál a külső zseb, valamint a belső hálós zsebek. A hátizsákot olyan okos részletek teszik teljessé, mint a kábelcsatorna vagy a vízálló, érintőképernyőhöz használható átlátszó rekesz. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható, a további pántokkal pedig a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és kék béléssel, ami jobban áttekinthetővé teszi a belső tartalmat. A külső anyaga 100% poliészter, TPU (poliuretán) bevonattal.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Űrméret: 13 - 18 l Méretek: 34 × 22 × 16/21 cm

Black Collection tanktáska, kicsi (GS, Túra és Roadster)

A tartós, kicsi Black Collection tanktáska a rárakható szíjjal ideális társ olyan túrákhoz, amelyek csak könnyű poggyászt igényelnek. Különösen praktikus részletei például a kivehető, vízálló belső rekesz ráhajtható fedővel, a kábelcsatorna, valamint a hordfül és a levehető hátizsák-szíjak. 5 literes űrméretével a hátizsák ideális a napi utazásokhoz. A zárható és gumírozott, kétfelé húzható cipzár, amely szintén vízlepergető, további védelmet nyújt a nedvesség ellen. A fő rekesz oldalfalán található, praktikus hálós zsebek segítenek rendszerezni a holmikat.

A sokoldalú tanktáska félköríves és meredek benzintankokra is rögzíthető. A csúszásálló habpárnáknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tankra. A tanktáska egy motorspecifikus, hárompontos szíjjal rögzíthető.

A hozzá tartozó további pántokkal a sokoldalú tanktáska akár hátsó táskaként is felszerelhető a csomagtartóra és a hátsó ülésre.

Az elöl és hátul található, bedugós rögzítőkkel a tanktáska gyorsan le- és felszerelhető, pl. tankolás során. A hozzá tartozó hátizsák-pánttal könnyen hordozható. A hátizsák fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. Bélése szintén kék színű, anyaga 100% poliamid.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Űrméret: 5 l Méretek: 25 × 20 × 10 cm

Black Collection hátsó táska, nagy/kicsi

Az új hátsó táskák a Black Collection további fénypontjait jelentik. Két méretben érhetők el, az egyik rövidebb, a másik hosszabb túrákra és több poggyászhoz készült. Mindkét változat esetében a táska vízálló TPU borítású, ami ellenáll minden időjárásnak. A kivehető belső táska vízálló. A fő rekesz gumírozott, kétfelé húzható cipzárja vízlepergető, és a fokozott biztonság érdekében zárható.

Egy másik, a fő rekeszen körbefutó cipzár segítségével a táska már eleve tágas űrmérete tovább bővíthető. A fedő belső oldalán található, becsúsztatható zseb és a mindkét oldali, cipzáras rekeszek segítenek rendszerezni a poggyászt. További okos részlet az állítható hátizsák-vállpánt, valamint az, hogy a táska a motorról levéve összehajtható. A Black Collection hátsó táska a csomagtartón való használatra tervezett, ehhez egy rögzítőszíjat is tartalmaz. A táska fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. A belső bélés szintén kék.

Black Collection hátsó táska, nagy

Űrméret: 50 - 60 l Méretek: 55 x 30 x 30/35 cm

Black Collection hátsó táska, kicsi

Űrméret: 35 - 42 l Méretek: 41 x 30 x 30/35 cm

Black Collection oldaltáska, nagy/kicsi

A Black Collection vízálló oldaltáska letisztult dizájnú, és kétféle méretben, 10 vagy 15 literes űrmérettel kapható. A minőségi, TPU borítású táska tágas helyet kínál, különösen a könnyű poggyászok részére. Űrmérete ráadásul igény szerint gyorsan és könnyen csökkenthető szorítószíjak segítségével.

A vízlepergető cipzárral ellátott külső zsebben gyorsan elérhető módon tárolhatók a fontos holmik. A kivehető és vízálló belső zseb különösen praktikus.

A Black Collection oldaltáska járműspecifikus tartóval rögzíthető a motorkerékpárra, külön a jobb és bal oldalon.

A praktikus gyorskötővel gyorsan és könnyedén rögzíthető. A táska fekete színű, kék elemekkel és fényvisszaverő csíkokkal. Szintén kék bélése 100% poliamid anyagú.

A megengedett sebességgel és a terhelhetőséggel kapcsolatban kérjük, tekintse át a felszerelési/használati útmutatót.

Black Collection oldaltáska, nagy

Űrméret: 15 l Méretek: 35 × 32 × 14 cm

Black Collection oldaltáska, kicsi

Űrméret: 10 l Méretek: 26 × 32 × 14 cm

Black Collection övtáska

Napi utakhoz ideális: a minőségi Black Collection övtáskában biztonságban tudhatja tárcáját, kulcsait, okostelefonját és további apró tárgyait. A vízálló fő rekesz a körbefutó, kétfelé húzható cipzárral esőben is segít szárazon tartani a holmikat. A belső rekesz mellett az övtáska három külső, cipzáras zsebet és további, bal oldali hálós zsebet, illetve hordfület tartalmaz. A hátsó 3D távtartó anyag optimális légáramlást biztosít. A táska a fokozatmentesen állítható övrésszel optimálisan beállítható. Tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú, fekete színű.

Űrméret: 3 l Méretek: 18 × 20 × 11 cm

Black Collection hátizsák, 30 L

A minőségi és praktikus Black Collection 30 literes hátizsák ideális a több poggyászt igénylő, hosszabb utakra. 25 literes űrmérete 30 literig bővíthető. A tágas fő rekesz a ráhajtható fedőnek és a szigetelt illesztéseknek köszönhetően vízálló, ahogy a gumírozott cipzárak is. A fő rekesz integrált 15'' laptop rekeszt tartalmaz, és egy köztes osztással több részre választható szét. Alsó része külön hozzáférhető, és akár 61-es méretű sisak tárolására is alkalmas. A négy fröccsálló külső zseb és a belső, felül található hálós zseb további tárolóhelyet kínál. A két külső, csatos szíjjal további tárgyak rögzíthetők rá.

A hátizsák tartós, TPU-bevonatú poliészter anyagú. Az állítható, párnázott és légáteresztő vállpántok, valamint a felül és az első külső zsebeken található hordfülek igen kényelmesen hordozhatóvá teszik. A mellszíj állítható hosszúságú. Az állítható és levehető övtáska-részen két cipzáras zseb található pl. okostelefon számára. Az ergonómikus kialakítású hátsó része még hosszabb úton is kényelmes viseletté teszi. Tartalmaz továbbá két további csatos, a motorkerékpárra való rögzítést szolgáló szíjat is.

A Black Collection hátizsák fekete színű, vállpántján fényvisszaverő betétekkel. Bélése 100% poliamid anyagú. Külső zsebét BMW Motorrad fényvisszaverő nyomat díszíti.

Űrméret: 25 - 30 l

Black Collection hátizsák, 20 L

A minőségi és praktikus Black Collection 20 literes hátizsák tökéletes méretű egynapos utakhoz vagy munkába járáshoz. A vízálló fő rekesznek és az abba integrált 15'' laptop rekesznek köszönhetően az eső nem jelent problémát.

A hátizsák a vállpántok elhelyezésére egy hátsó becsúsztatós rekeszt tartalmaz. Szintén igen praktikus: a hátizsák tetején és elülső részén található hordszíj.

Mind a nagy külső zseb, köztük a felső is fröccsenésálló és gumírozott cipzárakkal ellátott. Szintén felül egy praktikus hálós zseb található. Az ergonomikus kialakítású hátrészének és a mindössze 550 grammos tömegének köszönhetően a Black Collection hátizsák hosszabb utakon is kényelmes viselet. Az optimális illeszkedésről az állítható váll-, mell- és derékpántok gondoskodnak. A Black Collection hátizsák fekete színű, a vállpánton, elöl és felül fényvisszaverő anyaggal. Szintén elöl BMW Motorrad felirat díszíti. Bélése poliamid anyagú.

Űrméret: 20 l Méretek: 40 × 30 × 16 cm

www.bmw.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: